Uydunete Geçmekte kararsızım ! Yardım

Terapist

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar merhaba köyde yaşıyorum ve ttnet kullanıyorum.. fakat bıktım bundan sürekli bi arıza çıkıyo bıktırdı beni. bende farklı alanlara yönelmek istiyorum uyduneti araştırdım güzel tarifeleri var.

• 25 Mbps'ye Kadar 25 GB GB AKN Eko Sınırsız İnternet +HD Teledünya Temel Paket Kampanyalı Fiyat: 30 TL/Ay
  • İlk ay Teledünya Üst Paket ve Altın Sinema Paketi Hediye!
bu kampanyasını beğendim. gel gelelim asıl meseleye. ben köyde yaşadığım için bunun altyapısı filan yok. nasıl olacak bu iş. tokatın köyğnde yaşıyorum sanırsam merkezde de bunların bayisi yok nasıl olur sizce ? yoksa ttnet le devam mı

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
orda kablotv yoksa uydunet olmaz ona göre düşün.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Zaten cevabı da kendi kendinize vermişsiniz daha Uydunet merkez deki altyapsı tam olmayan bir firma.Bakın ilçe demiyorum altyapısı olduğu söylenen il merkezinde bile çoğu yerde yok.Ama gelgelelim ben kullanıyorum ve oldukça memnunum 10 gün sonra taahhüt bitecek ve 150 GB AKK li 25 mbt interneti 60 liraya sahip olacağım. Teledünya üst paket de cabası :mrgreen:

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
arkadaşlar merhaba köyde yaşıyorum ve ttnet kullanıyorum.. fakat bıktım bundan sürekli bi arıza çıkıyo bıktırdı beni. bende farklı alanlara yönelmek istiyorum uyduneti araştırdım güzel tarifeleri var.

• 25 Mbps'ye Kadar 25 GB GB AKN Eko Sınırsız İnternet +HD Teledünya Temel Paket Kampanyalı Fiyat: 30 TL/Ay
  • İlk ay Teledünya Üst Paket ve Altın Sinema Paketi Hediye!
bu kampanyasını beğendim. gel gelelim asıl meseleye. ben köyde yaşadığım için bunun altyapısı filan yok. nasıl olacak bu iş. tokatın köyğnde yaşıyorum sanırsam merkezde de bunların bayisi yok nasıl olur sizce ? yoksa ttnet le devam mı

bi arayıp sordur eğer altyapı yoksa mecbur ttnet :D

netbil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşım Uydunet internet hizmetini kullanabilmen için Kablo TV altyapısı olmak zorunda. Yoksa imkanı yok hizmet alamazsın. Ayrıca kablonete geçkem isteyecek olanlar için söylüyorum. Şu an süper bir kampanya var ve 3 ay bedava fırsatıda cabası. 25 Mbit 150 GB AKN + Teledünya Temel ve Üst Paket + Altın Sinema Paketi + Kurulum ve aktivasyonlar ücretsiz 70 TL. İlk 3 ayı sayarsan 60 TL. Modem için 6 TL Hd kutu için 3 TL alıyorlar. Fırsat bu fırsat hemen başvurdum. Kampanya detayları için :U?c? Ay Faturanız Bizden Kampanyası | Uydunet İnternet

tooway uydu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, şu sıralar uydudan internet Tooway'in 25GB'lik paketinde kampanya var, belki ilginizi çeker. Hiç bir altyapı gerekmeden, 12 aylık abonelikte, ilk 6 ay 10 GB fiyatı ödeniyor. Tooway Paketlerini Karşılaştırın veya (0216) 282 1801 daha fazla bilgi alabilirsiniz.

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Merhaba, şu sıralar uydudan internet Tooway'in 25GB'lik paketinde kampanya var, belki ilginizi çeker. Hiç bir altyapı gerekmeden, 12 aylık abonelikte, ilk 6 ay 10 GB fiyatı ödeniyor. Tooway Paketlerini Karşılaştırın veya (0216) 282 1801 daha fazla bilgi alabilirsiniz.
25gb AKN'mi olur? Şaka gibi ya.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bende TTNet'ten geçmeyi düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar memnunlar mı acaba? İşaretlediğim pakete geçmeyi düşünüyorum.
4kzpm9.jpg