- Reaksiyon puanı
- 120
Ne olursa olsun utanamiyorum ne yapmalıyım
Hocam insan içinde afedersiniz gaz çıkarsam da utanmıyorum, hatta bir keresinde “BEN YAPTIM” diye bağırmıştım. Bu normal miUtanmamak bazen daha iyi boşver. Ben herşeyden utanırım aşşağı yukarı. Berbat birşey. Ayrıca utanma iyi bir duygu değil boşver.
Yaptığın şeyle gürur duyuyorsun galiba?Hocam insan içinde afedersiniz gaz çıkarsam da utanmıyorum, hatta bir keresinde “BEN YAPTIM” diye bağırmıştım. Bu normal mi
Utanmamak büyük bir sorun değil. Utanma duygusu yok değil var ama yoğun değil. Her insanın utanması vardır kimisininki yoğun olmaz. Arkadaşın yoğun değil. Büyük bir probemde değil.Mümkünse en yakın psikiyatri iyiliğin için. ?
Yok okadar değildir?
böyle olmada...
İlk sahnedeki sarışın kızın adı nedir acaba hocam
böyle olmada...
Beklemezdim sizden....İlk sahnedeki sarışın kızın adı nedir acaba hocam
Hocam merak sadeceBeklemezdim sizden....
Buldum, elemanın adı Bige önal. Bu arada bu dizide gördüğünüzden çok daha utanmazim hocam tedavisi var mıdırİlk sahnedeki sarışın kızın adı nedir acaba hocam
İnsanlardan duygu çıkarılıp duygu eklenmez. Öyle bir şey maalesef yok.Buldum, elemanın adı Bige önal. Bu arada bu dizide gördüğünüzden çok daha utanmazim hocam tedavisi var mıdır
Fazla merak ile ilgili atalarımızın harika bir sözü var. Herşeyi merak edip bakarsınhem utanmanda yok başına büyük işler alırsın dikkatli olmanı öneriyorum.Hocam merak sadece
O da doğru. Neyse o zaman:İnsanlardan duygu çıkarılıp duygu eklenmez. Öyle bir şey maalesef yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fazla merak ile ilgili atalarımızın harika bir sözü var. Herşeyi merak edip bakarsınhem utanmanda yok başına büyük işler alırsın dikkatli olmanı öneriyorum.
AynenO da doğru. Neyse o zaman:
Yok edemiyorsam, onunla yaşarım
Bir inanca sahipseniz o inancın utanma ile ilgili olan kararlarına bakabilirsiniz. Mesela Türkiyenin çoğunluğu müslüman ve intihar edecek birçok insan İslam kuralları sayesinde intihar etmemiştirBuldum, elemanın adı Bige önal. Bu arada bu dizide gördüğünüzden çok daha utanmazim hocam tedavisi var mıdır
Edecek eden adam hiç bir şeye bakmaz diyebiliyorum ben.intihar edecek birçok insan İslam kuralları sayesinde intihar etmemiştir![]()
hocam bundan da utanmıyorum gerçekten ama korkuyorum, çünkü dayak yeme ihtimalim %98Dışarı anadan doğma çık. Eğer utanmıyorsan doktora git. İlaç verirler.
Yok hocam bakıyorlarEdecek eden adam hiç bir şeye bakmaz diyebiliyorum ben.
Hahah. Evet. Mesajımı yazarken gülmüştüm.hocam bundan da utanmıyorum gerçekten ama korkuyorum, çünkü dayak yeme ihtimalim %98
Ben de.Yok hocam bakıyorlarİntihar düşüncelerini frenliyorlar direkt.
Sizi öyle düşündüren nedir hocamŞu çocuğa karşı cinsten güzel güzel iltifatlar gelse utancından kızarır diye düşünüyorum
Çünkü rezil olmak yok içerisinde. Duygusal olarak hoşlandığın birisi de sana böyle iltifatlar edince doğal olarak saf utanma duygusu gerçekleşecektir.Sizi öyle düşündüren nedir hocam
Sanmam. Acaba önemsediği birine karşıutanacağı birşey yapsa işe yararmı?Şu çocuğa karşı cinsten güzel güzel iltifatlar gelse utancından kızarır diye düşünüyorum
Kendisi bişi yapmadan utanması daha mantıklı. Sonuçta durduk yere olan şeyler daha güzeldirSanmam. Acaba önemsediği birine karşıutanacağı birşey yapsa işe yararmı?