Üsteki Üyenin nesini beğenmiyorsunuz Forum Oyunu

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
?haha bende sizin gibiydim yav ne saçma arkadaş diyodum çocuk muyuz.. Sonra baktımki gerçekler bana göre değil ver coşkuyu animeye:)
İsminizi sevmedim yav okuyamıyorum telaffuzu zor.

rtakak

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,460
?haha bende sizin gibiydim yav ne saçma arkadaş diyodum çocuk muyuz.. Sonra baktımki gerçekler bana göre değil ver coşkuyu animeye:)
İsminizi sevmedim yav okuyamıyorum telaffuzu zor.
Biraz zorlama olacak ama...
Nickin aklıma epilepsi hastalığını getiriyor her gördüğümde ve profiline baktığımda doğum günün 29 şubat gözüküyor. Bu da biraz

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,169
Edit:
Beğenmediğim yeri yok.

Son düzenleme:

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Biraz zorlama olacak ama...
Nickin aklıma epilepsi hastalığını getiriyor her gördüğümde ve profiline baktığımda doğum günün 29 şubat gözüküyor. Bu da biraz
:) ? Epilepsi gelir akla ya zorlama değil de o 29 şubat fake değiştiremiyorumda kendim şubatı doğruda 29 değil düzeltemedim:)

Üsttekine gelirsek ya ismini hep hüseyin okuyom yani düzgünce hüseyin yazsanda rahatlasak?

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,239
Yav oney öyle sanki bina televizyonu gibi, eski hali daha güzeldi ppnin :D. Sade halini koy bence ağabey :D.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,239
Bana görev vermek mi? Şuan evdeyiz diye aktifim. Normalde hafta içi yokum. O iş yaş ?
Biz vardık sanki. :D
Okula git , akşam 8'de eve gel 1-2 saat ilgileniyordum sonra gün bitiyordu zaten :D. Ama inceleme yazısı ve çeviri haberleri çok yapıyordum ben oradan kurtarıyorduk :D.

Toprak Kokusu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,139
Biz vardık sanki. :D
Okula git , akşam 8'de eve gel 1-2 saat ilgileniyordum sonra gün bitiyordu zaten :D. Ama inceleme yazısı ve çeviri haberleri çok yapıyordum ben oradan kurtarıyorduk :D.
Benim mesele farkli biraz. Hafta içi full yok oluyorum. Kişisel sebepler. O iş yaş yaş hayali bile Garib ?

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,239
Benim mesele farkli biraz. Hafta içi full yok oluyorum. Kişisel sebepler. O iş yaş yaş hayali bile Garib ?
İstemek önemli ya, ben isteyerek yaptım uzun süre. Daha da yapardım muhtemelen ama bazı sebeplerden dolayı bıraktık. Devam edebilirdik aslında ama ne yaparsın, bazı sebepler zorunda olmaktan öteye taşıyor durumu.

Toprak Kokusu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,139
İstemek önemli ya, ben isteyerek yaptım uzun süre. Daha da yapardım muhtemelen ama bazı sebeplerden dolayı bıraktık. Devam edebilirdik aslında ama ne yaparsın, bazı sebepler zorunda olmaktan öteye taşıyor durumu.
Tabi zorundaliklar... ? Anlıyorum. Hiç düşünmemistim görev almayı. Aklımın değil ucundan kaç km ötesinden bile geçmemişti. Görev alabilmek için genel aktiflik ve tatlı dil önemli bence

M

Murat Burç

SDN Okuru
Fazla trollsün. Bu forumun trolü benim ayağını denk al.

Toprak Kokusu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,139
Tatlı dilden ziyade yeri geldiğinde karar verebilme mekanizmanın çok güçlü olması gerekiyor. Sonuçta yönetici oluyorsun artık ve gönüllü de olsan bazı sorumlulukların oluyor forum üzerinde. Eğer bunları yerine getirmek senin için vicdani bir durum oluyorsa o zaman o görevi hak ediyorsun demektir.
Güzel bir teori. Bundan sonrs mesaj yazarken kendimi mod'muş gibi düşüneceğim ?????

M

Murat Burç

SDN Okuru
Tatlı dilden ziyade yeri geldiğinde karar verebilme mekanizmanın çok güçlü olması gerekiyor. Sonuçta yönetici oluyorsun artık ve gönüllü de olsan bazı sorumlulukların oluyor forum üzerinde. Eğer bunları yerine getirmek senin için vicdani bir durum oluyorsa o zaman o görevi hak ediyorsun demektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hadi oradan, seni gidi başı bozuk şaki...
Başı bozuk şaki ne lan batı özentisi. Türkçe konuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PP'ye bir lafım yok kesinlikle, bazı enteresan konuşmaları hoşuma gitmeyebiliyor ama genede iyi birisi sayılırsın. :)

Fazla Sardaukar ve Jack Reacher'ın dediklerini dinlemen. :) Eğer karşıt görüşteyse gerek yok fazla bir şey söylemeye. :)
Beni gerçek hayatta biraz tanısaydın. Koşarak Sardaukar ve Jack Reacherin yanına kaçardın. Onlara bu kadar ılımlı oldukları için teşekkür ederdin. :D Övünmek gibi olsun. Açık açık yazmayayım eleştiri konusunda hiç mütevaziliğe gerek yok ben başka bir seviyedeyim.

Sadece sosyal medya başıma iş açmasın diye kendimi tutuyorum. Malum Türkiye'de ifade özgürlüğü yok.

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,169
Sürekli görüldü atar.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Prof. olamadığın için ve Ankara plaka taşıdığın için... Seni sevmiyoooooom, nefret ediyoooooommmm! :D
Eyvallah abi? Olamadık prof daha işte angara bebesi takılıyoz:)

Hmm pp'yi çok sevdim yav bişey diyemiycem o yüzden sadece aklıma ailesinden biri türk biri yabancı biri geliyor adından?