- Reaksiyon puanı
- 1,323
senin için düzelttim.foto su berbat
senin için düzelttim.foto su berbat
Değiştirme özelliği şuanlık kapalı diye biliyorumaynen bende değiştirmem gerektiğini savunuyorum hatta değiştiriyorum şimdi teşekkürler aklıma getirdiğiniz için.
aynen bende baktım değiştiremiyorum garibime gittiDeğiştirme özelliği şuanlık kapalı
benmiValla çok tuaf biri
Bir beyefendi
teşekkür ederimBir beyefendi
Rica retkimteşekkür ederim
Ben dc ye gitcemHadi oyuna devamm
aaaaaammmmaaaaaaaBen dc ye gitcem
silah ve kurtlar vadisi aşığıHadi oyuna devamm
İsmini söylemiyorBir kötülüğünü görmedim üsttekinin![]()
Bende bir kötülüğünü görmedim ama oyun oynuyoruz saldırıya geçiyorumBir kötülüğünü görmedim üsttekinin![]()
bu kişii tam bi hayır sever ALLAH ONDAN RAZI OLSUNYahu bi kötülüğünü gördüğüm üye yazsında yüzüne diyeyim. Gene bir kötülüğünü görmedim :/
Ha seni sevmiyorum ? Çünkü sürekli Polat abimiz beni vuruyor Ciddiye alma.Seni sewiyemBende bir kötülüğünü görmedim ama oyun oynuyoruz saldırıya geçiyorum
İsim olmamasını sevmiyorum :d
Ne ciddiye alması bende seni sewiyemmHa seni sevmiyorum ? Çünkü sürekli Polat abimiz beni vuruyor Ciddiye alma.Seni sewiyem![]()
Onun heryerde kulağı var. Maksat yılanlar tıslamasın ?Ne ciddiye alması bende seni sewiyemm
PP deki adamda kulak yok o gözlüğü kim tutuyor işte bunu sevmedim![]()
bana silah çekmeni sevmedimNe ciddiye alması bende seni sewiyemm
PP deki adamda kulak yok o gözlüğü kim tutuyor işte bunu sevmedim![]()
üstteki üyeyi beni sevmediği için sevebilmiyorum :sÜstteki üye üye olduğu için sevmiyorum.
Bngl'ı bıngıl diye okuduğum için beğenmedim.
Profesör olmasını beğenmiyorum.Bngl'ı bıngıl diye okuduğum için beğenmedim.
Haykırdım vallaha XDBngl'ı bıngıl diye okuduğum için beğenmedim.
Bngl mi imiş? Ben hep bıngıl diye okuyordumBngl'ı bıngıl diye okuduğum için beğenmedim.
Sen tam bir dünyalısın.yukarıdaki kişi tam bi marslı