Froseth
Profesör
Profil fotoğrafı. Fotoğraflarda yüzünü yarım göstermelerinden veya yüzünü tamamen kapatmalarından çok nefret ederim.Konum yok ? sevmedim (yazacak birsey bulsam) ?
Profil fotoğrafı. Fotoğraflarda yüzünü yarım göstermelerinden veya yüzünü tamamen kapatmalarından çok nefret ederim.Konum yok ? sevmedim (yazacak birsey bulsam) ?
Nickin hiç ama hiç sevmediğim birini hatırlatıyor.Profil fotoğrafı. Fotoğraflarda yüzünü yarım göstermelerinden veya yüzünü tamamen kapatmalarından çok nefret ederim.
Profil fotoğrafındaki anime karakteri. Animelerden nefret ederim ve hayatımda en son yapacağım şey anime izlemek olacaktırSakallar? Alınmayın ama çok emanet duruyor ya![]()
Biraz zorlama olacak ama...?haha bende sizin gibiydim yav ne saçma arkadaş diyodum çocuk muyuz.. Sonra baktımki gerçekler bana göre değil ver coşkuyu animeye
İsminizi sevmedim yav okuyamıyorum telaffuzu zor.
Biraz zorlama olacak ama...
Nickin aklıma epilepsi hastalığını getiriyor her gördüğümde ve profiline baktığımda doğum günün 29 şubat gözüküyor. Bu da biraz
Onursal üye olması ?Yav oney öyle sanki bina televizyonu gibi, eski hali daha güzeldi ppnin. Sade halini koy bence ağabey
.
Onursal üye olmamı neden sevmedin ki şimdi yav :/.Onursal üye olması ?
?Onursal üye olmamı neden sevmedin ki şimdi yav :/.
Bakarsın sende bir gün görev yapar sonra ayrılıp onursal olursun. Bilemezsin
Bana görev vermek mi? Şuan evdeyiz diye aktifim. Normalde hafta içi yokum. O iş yaş ?Bakarsın sende bir gün görev yapar sonra ayrılıp onursal olursun. Bilemezsin.
Biz vardık sanki.Bana görev vermek mi? Şuan evdeyiz diye aktifim. Normalde hafta içi yokum. O iş yaş ?
Benim mesele farkli biraz. Hafta içi full yok oluyorum. Kişisel sebepler. O iş yaş yaş hayali bile Garib ?Biz vardık sanki.
Okula git , akşam 8'de eve gel 1-2 saat ilgileniyordum sonra gün bitiyordu zaten. Ama inceleme yazısı ve çeviri haberleri çok yapıyordum ben oradan kurtarıyorduk
.
İstemek önemli ya, ben isteyerek yaptım uzun süre. Daha da yapardım muhtemelen ama bazı sebeplerden dolayı bıraktık. Devam edebilirdik aslında ama ne yaparsın, bazı sebepler zorunda olmaktan öteye taşıyor durumu.Benim mesele farkli biraz. Hafta içi full yok oluyorum. Kişisel sebepler. O iş yaş yaş hayali bile Garib ?
Tabi zorundaliklar... ? Anlıyorum. Hiç düşünmemistim görev almayı. Aklımın değil ucundan kaç km ötesinden bile geçmemişti. Görev alabilmek için genel aktiflik ve tatlı dil önemli benceİstemek önemli ya, ben isteyerek yaptım uzun süre. Daha da yapardım muhtemelen ama bazı sebeplerden dolayı bıraktık. Devam edebilirdik aslında ama ne yaparsın, bazı sebepler zorunda olmaktan öteye taşıyor durumu.
Fazla trollsün. Bu forumun trolü benim ayağını denk al.İstemek önemli ya, ben isteyerek yaptım uzun süre. Daha da yapardım muhtemelen ama bazı sebeplerden dolayı bıraktık. Devam edebilirdik aslında ama ne yaparsın, bazı sebepler zorunda olmaktan öteye taşıyor durumu.
Güzel bir teori. Bundan sonrs mesaj yazarken kendimi mod'muş gibi düşüneceğim ?????Tatlı dilden ziyade yeri geldiğinde karar verebilme mekanizmanın çok güçlü olması gerekiyor. Sonuçta yönetici oluyorsun artık ve gönüllü de olsan bazı sorumlulukların oluyor forum üzerinde. Eğer bunları yerine getirmek senin için vicdani bir durum oluyorsa o zaman o görevi hak ediyorsun demektir.
Başı bozuk şaki ne lan batı özentisi. Türkçe konuş.Tatlı dilden ziyade yeri geldiğinde karar verebilme mekanizmanın çok güçlü olması gerekiyor. Sonuçta yönetici oluyorsun artık ve gönüllü de olsan bazı sorumlulukların oluyor forum üzerinde. Eğer bunları yerine getirmek senin için vicdani bir durum oluyorsa o zaman o görevi hak ediyorsun demektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hadi oradan, seni gidi başı bozuk şaki...
Beni gerçek hayatta biraz tanısaydın. Koşarak Sardaukar ve Jack Reacherin yanına kaçardın. Onlara bu kadar ılımlı oldukları için teşekkür ederdin.PP'ye bir lafım yok kesinlikle, bazı enteresan konuşmaları hoşuma gitmeyebiliyor ama genede iyi birisi sayılırsın.
Fazla Sardaukar ve Jack Reacher'ın dediklerini dinlemen.Eğer karşıt görüşteyse gerek yok fazla bir şey söylemeye.
![]()
Şaki ne lan Osmanlı hayranı. Burası Türkiye Cumhuriyeti.Nesi ingilizce lan bunun.
etiketle sende :v gruplararası ilah mıyım ben her şeyi görücem.Sürekli görüldü atar.
Eyvallah abi? Olamadık prof daha işte angara bebesi takılıyozProf. olamadığın için ve Ankara plaka taşıdığın için... Seni sevmiyoooooom, nefret ediyoooooommmm!![]()
Nickini beğenmedim.Eyvallah abi? Olamadık prof daha işte angara bebesi takılıyoz
Hmm pp'yi çok sevdim yav bişey diyemiycem o yüzden sadece aklıma ailesinden biri türk biri yabancı biri geliyor adından?
Nickini anlamadımNickini beğenmedim.