- Reaksiyon puanı
- 5,861
yok ki.bilgisi
isimManzarası güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
pp'deki gif ve başlık açma tarzı.

yok ki.bilgisi
isimManzarası güzel
pp'deki gif ve başlık açma tarzı.
Bilgi derken?yok ki.
isim
ppdeki kediyok ki.
isim
pp'deki gif ve başlık açma tarzı.![]()
o mesajlar nasıl olduyok ki.
Nasıl yani? :dBilgi derken?
isimppdeki kedi
ayı gibi reaksion puanı olmasıNasıl yani? :d
isim
konumuayı gibi reaksion puanı olması![]()
ne anladın ama o değil benim soy adımla ilgiliGLT nin anlamı nedir diye sormayacağım![]()
pp ni beğendimne anladın ama o değil benim soy adımla ilgili![]()
İsim!!!pp ni beğendim
senin trolleri sevmemeni seviyorum benİsim!!!
Deface kökünden gelir.Asıl anlamı bozmak kelimesine tekabül eder ancak hack aleminde siteyi bir şekilde deface etmek denilir.Hack tüm sistemi ele geçirmeyi amaçlar.Deface ise sadece siteye bir not bırakmak gibiİsim!!!
tahmin ediyorum soy adın GüldemirDeface kökünden gelir.Asıl anlamı bozmak kelimesine tekabül eder ancak hack aleminde siteyi bir şekilde deface etmek denilir.Hack tüm sistemi ele geçirmeyi amaçlar.Deface ise sadece siteye bir not bırakmak gibi
GLD soy adımdan bir parça
tahmin edemezsin garip bi soy ad bulamazsın yanitahmin ediyorum soy adın Güldemir
ah be tutmadıtahmin edemezsin garip bi soy ad bulamazsın yani
bu soy ad sadece benim soyumda bizim köyle ilgisi var benim akrabam değilsen imkansızah be tutmadı
Valla anlamadım zaten güldüm ki biliyormuşum gibi gözüksün diyepp ni beğendim
tanımıyorum ama tanımak isterim çünkü shiftdelete ailesinde kötü insanlar olacağını sanmıyorumkendimi feda ediyorum alın ?
Valla anlamadım zaten güldüm ki biliyormuşum gibi gözüksün diyene anladın ama o değil benim soy adımla ilgili![]()
Konumu güzelValla anlamadım zaten güldüm ki biliyormuşum gibi gözüksün diye![]()
nickKonumu güzel
ben senin 2. olarak bu konuyu açmanı sevdimnick
hadi buraya
![]()
Üsteki Üyenin nesini beğenmiyorsunuz Forum Oyunu
Üsteki Üyenin nesini beğeniyorsunuz Forum Oyunu bu konunun tersi not:Benden başlayın ve sövmeyin alınacaklar yazmasın kavga çıkmasınforum.shiftdelete.net
nickteki sayılarpp değiişk
nickinin değişikliğininickteki sayılar
nickinin değişikliğini
Adı, eski profil fotoğrafı mesajları vsvsvsNickini okuyunca son üç harfin uzunluğuna kendimi ikna edebiliyorum. "Mustiiiii!" gibi![]()