Usb to 3.5mm dönüştürücü

sercaanoncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Merhaba arkadaşlar;
Philips p805 kulaklık aldım. Kulaklık hi-fi sesi destekliyor ancak sadece kablolu bağlantıda. Bilgisayarımın jak girişi bozuk olduğu için böyle bir dönüştürücü arıyorum.
Merak ettiğim şey bu tarz dönüştürücüler seste kayıp yaşatır mı veya hi-fi olarak dinleyebilir miyim?
Yardımcı olursanız çok sevinirim bir de dönüştürücü önerebilir misiniz?
İyi forumlar.

sercaanoncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
@DKN NZY
Ben bu tarz çeviricileri açıkçası pek önermiyorum, ancak işe yarar mı pek emin değilim.
Önermemenizin bir sebebi var mı? Bilgisayara veya kulaklığa bir problem yaratır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kalitelisi sesbozmaz sarı renk uca sahip olanı alın iç kablosu bakır olur drenci az olur
Çok teşekkür ederim önerdiğiniz bir ürün var mı alfais tarzı markalar bilgisayara ya da kulaklığa bir zarar verebilir mi?

sercaanoncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Bütçeniz varsa çevirici yerine direk usb dac almanızı öneririm.
Açıkçası ben pek anlamıyorum, fiyatlarını falan bilmiyorum ama 150 liraya kadar çıkabilirim eğer fiyatları böyle ise

Ses kaybı yaşatıcağını sanmıyorum, en azından kaliteli dönüştürücülerde böyledir.

Bu markanın mfi sertifikalı hızlı şarj adaptörü ve kablosunu almıştım çok memnunum. Bu ürün nasıl sizce?

Son düzenleme:

Mr_Ahmet

Doçent
Reaksiyon puanı
454
Açıkçası ben pek anlamıyorum, fiyatlarını falan bilmiyorum ama 150 liraya kadar çıkabilirim eğer fiyatları böyle ise
Fiyatları baya yüksek aslında. Ama ben 200TL lik bir alet kullanıyorum. Gayet iyi. Aliexpresden alma şansınız varsa şu ürünü öneririm. Türkiye de bulmanız pek mümkün değil. Tabi bu type c. Ama içinden usb aparatı çıkıyor. Yani pc de kullanabilirsiniz.
Bu hem istediğiniz bağlantıyı sağlar hemde ses kalitesini iyileştirir. Bu arada siz hi-fi kulaklığım var diyorsunuz ama bilgisayarınız o kaliteyi vermiyor ki. İlla bunun gibi bir alete ihtiyacınız var o kaliteyi alabilmek için. Hatta daha iyileri lazım ama bütçeniz için en iyisi bu. Dediğiniz kalite için hem kulaklık, hem ses dosyası, hem de ses çıkışının iyi olması lazım.

Egemen Kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
185

Bu markanın mfi sertifikalı hızlı şarj adaptörü ve kablosunu almıştım çok memnunum. Bu ürün nasıl sizce?
Ugreen markasını bilmiyorum ama iyi duruyor.

sercaanoncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, uygun fiyata usb dac bulabilirsem, usb dac ya da az önce gönderdiğim ugreenin ürününü almaya karar verdim. Tekrardan çok teşekkür ederim.

Mr_Ahmet

Doçent
Reaksiyon puanı
454
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, uygun fiyata usb dac bulabilirsem, usb dac ya da az önce gönderdiğim ugreenin ürününü almaya karar verdim. Tekrardan çok teşekkür ederim.
Hocam o ürün dac değil ama. Sadece sesi aktarıyor. Üstelik kablolu lazım demişsiniz ya. Ona kabloyu takınca kablolu olmuyor ki. Sonuçta sesi bilgisayardan bluetooth ile alacak. Hi fi olmuyor yani.

sercaanoncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Hocam o ürün dac değil ama. Sadece sesi aktarıyor. Üstelik kablolu lazım demişsiniz ya. Ona kabloyu takınca kablolu olmuyor ki. Sonuçta sesi bilgisayardan bluetooth ile alacak. Hi fi olmuyor yani.
Hocam kulaklığı kablolu kullanacağım attığım ürün ile sanırım yanlış anladınız.
Kulaklığın kendi kablosu var ancak bilgisayarın jak girişi bozuk olduğu için böyle bir ürün alıyorum.

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
Merhaba arkadaşlar;
Philips p805 kulaklık aldım. Kulaklık hi-fi sesi destekliyor ancak sadece kablolu bağlantıda. Bilgisayarımın jak girişi bozuk olduğu için böyle bir dönüştürücü arıyorum.
Merak ettiğim şey bu tarz dönüştürücüler seste kayıp yaşatır mı veya hi-fi olarak dinleyebilir miyim?
Yardımcı olursanız çok sevinirim bir de dönüştürücü önerebilir misiniz?
İyi forumlar.
Bence yaşatır çünkü aldığınız çevirici ne marka ve ne kalite olacak o durum sıkıntı.

Mr_Ahmet

Doçent
Reaksiyon puanı
454
Hocam kulaklığı kablolu kullanacağım attığım ürün ile sanırım yanlış anladınız.
Kulaklığın kendi kablosu var ancak bilgisayarın jak girişi bozuk olduğu için böyle bir ürün alıyorum.
Hocam bilgisayara da bağlanması gerekiyor. Usb girişinden takarak dinlerseniz kablolu olur. Kablosuz veri aktarımı hi fi için yeterli değil.

sercaanoncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Hocam bilgisayara da bağlanması gerekiyor. Usb girişinden takarak dinlerseniz kablolu olur. Kablosuz veri aktarımı hi fi için yeterli değil.
Evet, konuyu açarken yazdığım ilk mesajda ben de belirtmiştim hi-fi ın sadece kabloluda olduğunu.
Şimdi kulaklığın çıkarıp takılabilir bir kablosu var(3.5mm), o kabloyu ses jackına takacağım ama bilgisayarımın ses jackı bozuk olduğu için harici bir şey arıyorum. Yani kablolu kullanmış olacağım kulaklığı.

sercaanoncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
servise ver yaptır o bozuk jak anakartı yakabilir.
Jak tamamiyle çalışmıyor değil aslında, sadece mikrofon algılayan yeri problemli. Son 4 kablolu kulaklığımın mikrofon olan kulaklığı bozuldu(3 sağ, 1 sol taraf) maksimum 1 ay içinde. Ancak 1+1 hoparlörüm 2 yıldır sorunsuz çalışıyor. Hiç bir akım olmasa da yakar mı sizce anakartı? 350 lira fiyat çekmişlerdi ama bozma ihtimali yüksek ise yeni bir bilgisayar almaktansa jackı yaptırmayı tercih ederim.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
öyle bir ihtimal var kapasitif mikrofonlara dc gerilim veriliyor bu pc desktop?