USB Joistik Algılamıyor

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Arkadaştan pes oynamak için iki tane kol aldım ama bilgisayarın sol tarafındaki normal usb girişindekini oyun algılıyor, USB3.0 girişi ve sağ taraftaki mause için kullandığım usb girişini algılamıyor. Bilgisayar da algıladı gösteriyor ama oyunda algılamıyor sadece sol taraftaki normal usb girişini algılıyor.

Oyun ayarlarında mı bir sorun var sistemle alakalı bir durum mu, nasıl çözebilirim?

OnrAYDN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaştan pes oynamak için iki tane kol aldım ama bilgisayarın sol tarafındaki normal usb girişindekini oyun algılıyor, USB3.0 girişi ve sağ taraftaki mause için kullandığım usb girişini algılamıyor. Bilgisayar da algıladı gösteriyor ama oyunda algılamıyor sadece sol taraftaki normal usb girişini algılıyor.

Oyun ayarlarında mı bir sorun var sistemle alakalı bir durum mu, nasıl çözebilirim?

Kolların markası ney ? Logitech F710 gibi kablosuz birşey mi ? Ayrıca iki kolu birden taktığında PES'in ayarlarında iki kolda gözüküyor mu ?

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Bilgisayar algılıyor fakat peste gözükmüyordu ben de bilgisayar aygıt yöneticisinden iki usb girişini de durdurup devre dışı bıraktım sonra birini etkinleştirdim taktım algıladı onu çıkardım diğerini etkinleştirdim o da algıladı ikisini birden taktım falan bir şeyler yaptım hallettim sorun çözüldü :)