zatura
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 0
İyi çalışmalar ,
kingston usb flash belleğe dosya transferi sırasında sistem hata verdi. Daha sonra flash belleğe baktığımda dosyalarda herhangi bri bozulma yok idi. Güvenle kaldırdan usb yi
kapattım ve pc den çıkardım.Daha sonra pc ye taktığımda , dosya adlarınn değişik karakterlerde göründüğünü ve içlerine girişine izin vermediğini gördüm.
usb 'nin içinde % 80 dosyalarda bozulma olmuş ama bazı dosyalarda bozulma olmamış , onları görüp başka bir yere atardım.Bu aktarıma izin verdi..
karekteri bozuk olan bir dosyaya tıkladığımda ;
is not accessible , The filename , directory name , or volume label syntax is incorret mesajı veriyor..
Karekteri bozulmamış bazı dosyaların içinde yer alan dosyaları tıkladığımda ise
…. is not accessible The file or directory is corrupted and unreadable mesajı vermektedir.
İnternetten baktığımda bu konuda çok fazla bir bilgiye ulaşamadım
Forumda da biraz baktım ama bulmadım.
Yalnız bir sitede BadCopy Pro diye bir program gördüm , deneme fırsatım olmadı.
virüs vs olsa , tüm dosyaları etkilemesi gerekmezmi ? bazı dosyalar etkilenmemiş idi.
dosyalar içinde yer alan verileri kurtarabileceğim bir yol varmı ?
syg.
kingston usb flash belleğe dosya transferi sırasında sistem hata verdi. Daha sonra flash belleğe baktığımda dosyalarda herhangi bri bozulma yok idi. Güvenle kaldırdan usb yi
kapattım ve pc den çıkardım.Daha sonra pc ye taktığımda , dosya adlarınn değişik karakterlerde göründüğünü ve içlerine girişine izin vermediğini gördüm.
usb 'nin içinde % 80 dosyalarda bozulma olmuş ama bazı dosyalarda bozulma olmamış , onları görüp başka bir yere atardım.Bu aktarıma izin verdi..
karekteri bozuk olan bir dosyaya tıkladığımda ;
is not accessible , The filename , directory name , or volume label syntax is incorret mesajı veriyor..
Karekteri bozulmamış bazı dosyaların içinde yer alan dosyaları tıkladığımda ise
…. is not accessible The file or directory is corrupted and unreadable mesajı vermektedir.
İnternetten baktığımda bu konuda çok fazla bir bilgiye ulaşamadım
Forumda da biraz baktım ama bulmadım.
Yalnız bir sitede BadCopy Pro diye bir program gördüm , deneme fırsatım olmadı.
virüs vs olsa , tüm dosyaları etkilemesi gerekmezmi ? bazı dosyalar etkilenmemiş idi.
dosyalar içinde yer alan verileri kurtarabileceğim bir yol varmı ?
syg.