Update for Microsoft Forefront Client Security (KB976668)

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Merhaba arkadaşlar,
Update for Microsoft Forefront Client Security (KB976668) numaralı güncellemenin çevrim dışı hali lazım. Yani KB976668.exe Aradım taradım bulamadım bir türlü. Yardımlarınız bekliyorum.
Herkese iyi forumlar

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Buldum arkadaşım şimdi upload ediyorum....

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
saol ALMİ ciğim. canım benim :D:D
gerçekten makbule geçti bu.

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
yaa bu dosyayı virüs olarak görüyor kurarken. Sonrada programı kapatıyo bu nasıl iştir anlamadım.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Microsoft'un sitesinden indirdim...
İstersen kendin indir....
http://catalog.update.microsoft.com/v7/site/Home.aspx

---------- saat 14:45 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:42 eklenmişti ----------

Microsoft Security Essanlity ile taradım bir problem yok....
Evet bende taratıyorum virüs bulmuyor. fakat exe ye çift tıkladığımda kabul ediyormusunuz tarzında bi sözleşme penceresi çıkıyor. Daha sonra ok leyince kurmaya başlıyor. O esnada virüs uyarısı veri Forefront ne iş anlamadım. taratınca neden vermiyor uyarı? anlamadım valla. Neyse yapacak bişey yok sonırım. Saol uğraşın için Almi ;)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Evet bende taratıyorum virüs bulmuyor. fakat exe ye çift tıkladığımda kabul ediyormusunuz tarzında bi sözleşme penceresi çıkıyor. Daha sonra ok leyince kurmaya başlıyor. O esnada virüs uyarısı veri Forefront ne iş anlamadım. taratınca neden vermiyor uyarı? anlamadım valla. Neyse yapacak bişey yok sonırım. Saol uğraşın için Almi ;)
İçinde virüs olma ihtimali yok :D virüs programını devre dışı bırakıp yüklemeyi deneyebilirsin