Unutulmaz Futbol Yorumları!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amidi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Bir sezon, büyük bir yarış kazasız, belasız bitti. Fenerbahçe’nin son 18 maçından 17’sini kazanması, önüne gelen her rakibi mağlup etmesi, Mehmet Topuz’un sezon boyunca 358 km koşması, Gökhan Gönül’ün, Volkan Demirel’in, Lugano’nun sürdürülebilir başarısı, Alex’in olağanüstü gayreti, Alex’in 7 sezondur sakatlanmadan takımına olan faydası, Alex’in gol krallığı, Aykut Kocaman’ın istikrarı, Aziz Yıldırım’ın teknik direktörünün ve takımının arkasında durması, Ali Koç’un örnek yöneticiliği, Beşiktaş’ın yıldızları, Trabzonspor’un ligin son haftasına kadar şampiyonluk iddiasını sürdürmesi, Galatasaray’ın başarısızlığı, Burak Yılmaz’ın çıkışı Spor Toto Süper Lig’in unutulmazları arasına girdi.
2010-2011 sezonunu Şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe’yi kutluyor ve stresli geçen bir sezonun ardından biraz da gülelim diyoruz…
-Hem gol hem penaltı… İlker Yasin
-Evet, şu an bir Finlandiyalı yerde yatıyor... Yok, Finlandiyalı değilmiş, Abdullah’mış! Saçları sarı olunca karıştırdım! Bülent Karpat
"Fenerbahçe bizi, kalesinde Alex veya Anelka olup da yenene kadar ezeli rekabet bitmiştir…" Sergen Yalçın

- NASA Beşiktaş’ı sert bir dille uyardı: “Yıldızlarla oynamayın…”
"Ağzınla kuş tutsanız... Ne kuşu! Ejderha tutsanız bunlara yaranamazsınız..." Ahmet Çakar

- Profesör Doktor Alex De Souza reÇETEyi yazdı: 4-2
"İyi püskürtmüş!" Şansal Büyüka, hakeme tüküren oyuncu için…
- Galatasaray taraftarı maçları şifresiz izlemenin büyük heyecanı içinde
1. Lig Bank Asya TRT de şifresiz…

"İkinci gol, Frank de Boer'un ayağının şeyinden oldu, üçüncü gol gene Frank de Boer'un şeyinden oldu..." Turgay Şeren

- Gol krallığı yarışında Alex'in en büyük rakibi Galatasaray.
Alex 28 gol, Galatasaray 41 gol.
"Letonya'nın defansı kalas gibi, kessen iki oturma takımı, bir masa yaparsın..."
Erman Toroğlu
Galatasaray da ses var görüntü yok… (desibel)

"Zago'nun kel kafasından kayan top hız kazanıyor..."
Show Radyo spikeri Gençlerbirliği-Beşiktaş maçını anlatıyor…
- Messi Beşiktaş’a gelse ne olur? Gaziantepspor’a kiralanır...
"Gooool!!! Durum 2-1 hatta 3-1..."
Juventus-Udinese maçında TV8 spikeri, Juventus'un 3. golünü aktarıyor…
"Bakın mesele laf sokmaksa benden iyi kimse iyi laf sokamaz. Başlayayım mı laf sokmaya?"
Ahmet Çakar, programın başından beri kendisine laf sokan Ziya Şengül'e…
"Yediğimiz golü önceden çalışmıştık!"
Samsunspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, Galatasaray maçı sonrasında…
"Şu anda bas bas bağıran bir Sabri var, çok fena basmışlar, inşallah önemli bir şeyi yoktur..."
Fatih Terim Olympiakos maçı sonrasında…
"Sol ayağı zayıf, kafa vuruşları sıfır, savunma yapamıyor, fazla gol atmıyor. Onun dışında fena değil…"
George Best'ten, David Beckham'a...
Ahmet Çakar: Bugüne kadar Fatih Terim'in yönetimi sırasında 20'ye yakın yabancı alınmış...
Güntekin Onay: Tam sayısı 22...
Ahmet Çakar: Global konuşuyorum ben…

Erman Toroğlu: Şimdi hocam yan hakem ne yapıyor, Tommiks falan mı okuyor?
Şansal Büyüka: Aman hocam, ben de okuyorum!
Messi Galatasaray’a gelirse ne olur?
Sezonu kapatır… (Galatasaray Sağlık Kurulu)
Münir Üstün - Haber 7

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
o kadar komik olmamasına rağmen arada çok güldüren sözler vardıı teşekkürler :)

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
"Fenerbahçe bizi, kalesinde Alex veya Anelka olup da yenene kadar ezeli rekabet bitmiştir…" Sergen Yalçın

Bak bu hoşuma gitti işte :)

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Maldini:"Kimse bana burda 25 bin kişinin olduğuna inandıramaz"

Kezman "Biz zaten o stadtan galip çıkabileceğimize inanmıyorduk." inandıramaz"

Berliner Morgenpost : "Futbolun sadece futbol olmadigini Ali Sami Yen Stadinda anladim"

ali sami yen stadı.....

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
"Ağzınla kuş tutsanız... Ne kuşu! Ejderha tutsanız bunlara yaranamazsınız..." Ahmet Çakar

"Letonya'nın defansı kalas gibi, kessen iki oturma takımı, bir masa yaparsın..."
Erman Toroğlu

İki oturma takımı :D :D :D

interpool

Profesör
Reaksiyon puanı
11
NASA Beşiktaş’ı sert bir dille uyardı: “Yıldızlarla oynamayın…”
:D

canfb1907

Asistan
Reaksiyon puanı
3

Bunalr iyiymiş :)

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252

- NASA Beşiktaş’ı sert bir dille uyardı: “Yıldızlarla oynamayın…”
İşte BU ikisi :D

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Çoğunu hatırlıyorum.Aralarından bir ikisi hariç hepsi iyi...

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Fikret Engin ile Murat Özarı'nın TV8'de yaptıkları iddaa tahmin programından bir dialog:

F.E: Sao Paolo bu hafta kaybeder iddia ediyorum. Bu takım haftalardır maç satıyor. Ya bir federasyon demez mi bu takım durup dururken niye bu kadar maç kaybediyor. Brezilya federasyonunu buradan uyarıyorum.

M.Ö: ne Fikret, ne dedin?

F.E: Buradan Brezilya Federasyonu'nu uyarıyorum.

M.Ö: Sence Brezilya Federasyonu seni izliyor mu?

F.E: Ben bilmem, ben uyarıyorum. :D

25.07.2001 tarihinde oynanan Galatasaray-Vllaznia Sampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçı. Maç Kanal D'den yayınlanıyor ve İlker Yasin şakıyor:

- Ah Arif... orda döndün mü vuracaksın taaak... Ümit Karan, boyu 1.81 olmasına rağmen taymingi iyi, iyi vuruşuyor toplarla...

İlker yasim milli maçı anlatırken:

- Çok tehlikeli bir yerden korner kullanıyoruz... :D

Sabri Ugan:

- Top Cannavaro'dan çıktı, korner olması lazım. Hayır sayın seyirciler köşe vuruşuymuş... Sabri Ugan

A milli futbol maçında spiker:

- Top kaleci volkan'ın kontrolünde direğe çarpıyor!!! :D :D

Erman Toroğlu: Çeldi...
Şansal Büyüka: Çaldı...
Erman Toroğlu: Çeldi...
Şansal Büyüka: Çaldı...
Erman Toroğlu: Çeldi, çaldı işte... (Erman Toroğlu ile Şansal Büyüka'nın muhteşem pozisyon yorumu - Lig Pazarı)

Rangers-Fenerbahçe maçında Fener'in kaçırdığı bir pozisyondan sonra Ziya Şengül:

-Bu... Bu... Bu gol katliami başka bir şey değil...

Italyan hakem Collina oyundan çıkan Hagi'nin elini sikinca Tanju'nun Ercan Taner'e pozisyonu yorumlaması:
-Eee tabi sevgi olayı Ercan...

Abidin Aydogdu Danimarka-Fransa maçını anlatırken, Zidane koşarken topa basar ve düşer:

-Evet Zidan'dan fantastik hareketler...

8-0 lık İngiltere maçında 5. yada 6. golden sonra spiker:

-Evet sayın seyirciler İngilizlerin bir atağını daha gol yiyerek savuşturduk.

8. golden sonra:

-Maç bitti hala gol yiyoruz. Olacak iş değil !!! :D :D :D

---------- Post added at 02:31 ---------- Previous post was at 01:37 ----------

Beşiktaşın Liverpool u 2-1 yendiği maçta spiker heyecanlı:
Serdar Özkan boş!!! At sağa!!! Attı sağa ama ofsayt!!! :D

Ümit Aktan'ın sundugu bir maç .. Trabzonspor-Dundee maçı ... O sırada güneş tutulması oluyor ve Ümit Aktan:
-Evet sayın seyirciler, güneş tutulması şu anda naklen ve sadece TGRT'de ...

İlker Yasin, bir Beşiktaş maçı:
Maçın bitmesine 20 dakika kalmasına 10 dakika var!!!

Engin Verel'den şampiyonluk tahmini :
- Şampiyonluk şansı dersen benceeee, %90 Fenerbahçe, %70 Beşiktaş, %50 Galatasaray şampiyon olur...

‎04 Nisan 2004, Telegol programı:
Güntekin Onay: Sayın seyirciler şu an aldığımız bir habere göre Konyaspor'un teknik direktörü Tevfik Lav geçirdiği trafik kazası neticesinde hayatını kaybetmiş.

Turgay Şeren: Ya onu bunu bırakın şimdi de, Galatasaray güzel oynadı ama di mi?

Kayserispor - Galatasaray maçı, Ümit Karan'ın golüyle gaza gelen Radyo 7 spikeri:
- Evet sayın dinleyenler, Kayseri Atatürk Stadı'nda golü kimse görmedi, kaleci Ivankov görmedi, 25 bin taraftar görmedi, ben bile görmedim... Diyebilirim ki; Ümit Karan kaleye şut atmadı, adeta tabancayla mermi attı, kurşun attı. Hey maşallah!..

Orhan Ayhan:
- Evet sayın seyirciler maç başladı. Bu arada İsviçreli hakem aynı Tarzan'a benziyor... Gençliğimizde Tarzan'ın filmlerinde başrol oynayan artistin aynı gençliği... Vallahi çok yakışıklı...

Galatasaray - Lazio maçı:
Güntekin Onay: Inzaghi vuruyoooorr...
Turgay Şeren: Bu Inzaghi'nin kardeşi mi?
Güntekin Onay: Evet.
Turgay Şeren: Kardeşi di mi?
Güntekin Onay: Evet Sayın Şeren.
Turgay Şeren: Belli, zaten suratı da benziyo bak.

İlker Ateş Beşiktaş spor yazarı:
Beşiktaş'ın şampiyonluğu matematiksel olarak değilse bile geometrik olarak bitti.

Türkiye - Danimarka maçı, İlker Yasin:
- Hamit evet... Hamit topu çok tutma ayağında... Bravo... Ama oraya değil... Ah!.. Hamit tekrar kazandı... Aferin!.. Hemen pas ver... Verdi... Okan... Okan koşsana oraya... Şimdi hemen defansa dönün... Aferin Volkan, aferin!.. Hemen çıkar topu elinden... Hakan sola koş... Bravo!.. Aferin!!!

Karlı bir gün, spiker Ümit Aktan:
- Sahadaki karların tamamı temizlenememiş, buradan bakıldığında saha yoğurtlu ıspanak gibi görünüyor...

Ümit Karan bir şampiyonlar ligi macinda topu cok farklı şekılde üstten auta atar. Top playstatıon reklam panolarına çarpar. Turgay Şeren pozisyonu yorumlar;
- Ümit topu play istasyona attı :)

San Marino - Türkiye maçı öncesi Ümit Aktan rakip ülkenin küçüklüğünü betimlerken;
- Evet sayın seyirciler görüyorsunuz bunlarda San Marino emniyet mensupları! Bizim mahalleden üç-beş delikanlı çağırsam dağıtır bunları.

San Marino -Türkiye maçı öncesi San marino'nun uzun süren milli marşı sonrası yine Ümit Aktan;
- Evet sayın seyirciler! Ülke küçük ama marş büyük!!!

Danimarka - Türkiye maçı, Danimarka maçı tek kale hale dönüştürmüştür. Spiker İlker Yasin;
- Romenler çok kötü gelmeye başladı!!!

Telegol 2002 Dünya kupası konu edildiği programda maç saatlerinden bahsediliyor;
Güntekin Onay : Brezilya ile sabah 10:00'da, Kosta Rika ile 08.30'da oynayacağız...
Turgay Şeren : Aaaaaaaa Güntekin! Kim oynamış bu maçların saatleriyle?!

Milan-Galatasaray maçı, yorumcu sevgili Cüneyt Tanman.. İnzaghi golü atınca;
- Bir İNGAZİ'yi tutamadınız yaw :D

Yine İlker Yasin :
- M. United gollü beraberlik harici tüm beraberliklerde turu atlayan takım olacak!!!

TRT-1'de Barça-Valladoid ile oynuyor. Rivaldo sol kanattan güzel bi driblingle golü atar. Golden 5 dk sonra spiker:
- Rivaldo yine soldan aldi ! Ayni şekilde ilerliyor, inalilmaz bir şey sayin seyiciler!!! Rivaldo ilk golün resmen aynısını atti!!! ehem öhömm... Sayın seyirciler, evet ilk golün tekrarını izledik, resmen ayni havayi yeniden yaşadik :D

Orhan Ayhan, radyoda Beşiktaş - Antalyaspor maçını anlatıyor:
- Evet orda bir faul var galiba sevgili dinleyenler.. Şu anda tam olarak göremiyorum, yani sevgili dinleyenler, bize de bu stadlarda anlatım için o kadar kötü yerler veriyorlar ki, kıyıda köşede.. biz de burada görevimizi yapıyoruz. Mesela şu anda karşımda oldukça heybetli bir bayan var, yanisahayı tam olarak görmem mümkün değil..

interpool

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Çok tehlikeli bir noKtadan korner kullanyr :D