• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ertem Şener Sözleri

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
  • Ronaldinho!!! Çölde bir vaha gibi! Yıldız özlemiyle yanıp tutuşan futbolun, tüm coğrafyadaki en büyük oyuncusu o!
    • Ronaldinho'nun attığı bir gol sonrası
  • Kanatları olmadan uçan tek canlı o diyebilir miyiz?
    • Cristiano Ronaldo için
  • Lionel Messi... Messi, Messi, Messi, Messi, Messiiii!... Bu adam neyin nesi!!
    • Lionel Messi'nin neredeyse bütün rakip defansı geçerek attığı gol sonrası
  • Rüştü! Afferin Rüştü! Aslanım Rüştü! Ellerinden öpüyorum Rüştü! Her yerinden öpüyorum, her yerinden! Her yerinden öpüyorum Rüştü!
    • Manchester United-Beşiktaş maçında arka arkaya kurtarışlar yapan Rüştü Reçber için
  • Yüreğimiz ağzımıza gele gele, ağzımızda yer kalmadı sayın seyirciler!
    • Galatasaray-Liverpool maçı sırasında Liverpool'un arka arkaya geliştirdiği tehlikeli ataklar üzerine
  • Sakız mı O'nu çiğniyor, O mu sakızı belli değil.
    • Alex Ferguson'a
  • Adriano'nun o topa yetişmesi için bir çift ciğere daha ihtiyacı var.
    • Taca giden topa yetişemeyen Adriano'ya
  • Hormon falan kalmadı artık Messi'de. Organik Messi artık o!.
  • İngiltere yasta, gol Iniesta
  • Sen neymişsin be Messi!
    • Bir El Clásico mücadelesinde Barcelona'nın sağ kanattan geliştirdiği bir atakta, ceza sahasına yapılan ortayı birdenbire yakın direkte biterek gole çeviren Messi için
  • Beletti golü atacağını belli etti.
    • Barcelona maçından
  • Abdul Kader Keita!!! İşte kader, işte kısmet!
    • Keita'nın Galatasaray formasıyla Uefa Avrupa Ligi'nde attığı bir golü anlatırken. Bu golde Keita'nın şutu defanstan bir oyuncuya çarpıp yön değiştirmiş, kaleciyi yanıltıp gol olmuştur.
  • Ah Volkan ah!
    • Fenerbahçe-Schalke Şampiyonlar Ligi maçında topu ayağının altından kaçırarak gol olmasına sebep olan Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel için