Unmountable_boot_volume

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
win xp professional sp3 kullanıcısıyım.geçen bilgisayarın beklemede olduğunu unutup fişini çektim.bu mavi ekran hatasuınu veriyor.win xp cd m yok.yardım edebilecek varmı?

bortu2

Asistan
Reaksiyon puanı
7
konuyu biraz açarmısın neresinde diyor ne zaman diyor mavi ekrandaki yukardaki ingilizce yazılarda ne diyor bu bilgilerin verilmesi lazımki bizde yardım edelim biz kain miyiz nerden bilelim :D

arkadaslarının birinden bulup format attır bence en pratik çözüm...

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
olay basit gelişmiş... bilgisayarındaki tüm veriler HDD'ye yazılmıştı. sen de gittin fişi çektin ve HDD o bilgilerle beraber uçtu. haa geri gelir mi ? gelebilir. BIOS'a gir bak bakim orda HDD duruo mmu?

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
olay basit gelişmiş... bilgisayarındaki tüm veriler HDD'ye yazılmıştı. sen de gittin fişi çektin ve HDD o bilgilerle beraber uçtu. haa geri gelir mi ? gelebilir. BIOS'a gir bak bakim orda HDD duruo mmu?

duruyor SAMSUNG 80 GB HDD

Reaksiyon puanı
189
HDD'nin partition bilgisi uçmuş :) Düzeltmek çok kolaydır. Sadece scan disk yapmak yeterli :) Firısatın varsa hdd'yi başka bir pcye bağla sistem açılışında kendi scan disk yapıp otomatik düzeltir.

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
HDD'nin partition bilgisi uçmuş :) Düzeltmek çok kolaydır. Sadece scan disk yapmak yeterli :) Firısatın varsa hdd'yi başka bir pcye bağla sistem açılışında kendi scan disk yapıp otomatik düzeltir.

büyüksün üstad tamamdır :D