_Zaur_
Dekan
Confi ne zamandır göremiyordum seni. Hoş geldin.iş güvenliği önce gelir...
Aynen iş güvenliği önemli.
Kafasına kask geçirmeliydiler
Confi ne zamandır göremiyordum seni. Hoş geldin.iş güvenliği önce gelir...
Özkan unu merak ediyorum şimdi yazmışsın ya işte kürtsün almayalım, alevisin çalıştırmayalım. Malum şahıs var hani malum şahıs meydanlara çıkıp afedersiniz bunlar alevi bunlar kürt diye hitap ederken bu duyarı yaptın mı ? Etik veya değil firma kural koymuştur çalıştırmıyorum diye bitti. Yok dava açtım yok o oldu bu oldu bunlar reklam kokan işler hiç bir sonuç çıkmaz. Bırakalım bu hümanist davranışları yapmacık oluyor. Komple ayrışalım dediğin cümlede de ayrıca bir güldüm. 18 yıldır milleti şucu bucu açık kapalı bilmem neci diye ayrıştıranlara önce tepkini göster sonra özel sektörde ki iş verene gelir.İstemez ise çalıştırmaz buna pek bir şey demem. Ama bunu kızın suratına vurmasını doğru mu karşılıyorsunuz gerçekten ?
Sizi bu bölüme bu alana uygun bulmadık denilebilir biz sizi ararız denilebilir biz bir düşünelim denilebilir karşıdaki insanın kalbini ve onurunu kırmadan.
Ama tüm görüşmeleri mülakatları geçmiş kız en son durumda özel bir odaya alıp başörtülü bizim fabrikada çalışamazsın çalışmak istiyorsan başörtünü çıkaracaksın demek gerçekten ETİK mi ? Oldu olacak yarın sen Kürtsün almayalın sen Alevisin almayalım vb tarzı insanların yüzüne vuralım komple ayrışalım kutuplaşalım istediğiniz bu heralde.
Güzel soru.Cv de veya başvuru formunda olan fotoğraf nasıldı acaba kapalı ise neden çağırdılar. Foto açıktı arkadaş kapalı mı gitti kafamda deli sorular
Sanki firmaya ne kadının özgürlüğü kadın kapanmış size ne oluyo sanki ortuyu çıkarsa sanki daha fazla iş yapacak sanki daha çok kazandıracak ne hakla bunu söyler ülkede böyle ınsanlar hala varsa işimiz işNe garip insanlar var ya...
Ekli dosyayı görüntüle 118246
hocam anlamadım. ne demek istediniz şimd?iş güvenliği önce gelir...
Twitter'daki feminaziler geldi aklıma.Bu kızı twitterda bilen bilir primcinin teki. Şuan öyle başörtüsü takınsıtı olan bir firma ya da patron olacağını sanmıyorum. Gündem yaratmaya çalışıyor.
şamanlardan oluşuyor hafta sonları ava çıkıyorlar...Ülke müslüman değil çoğunluğu müslüman olan bir halka sahip ülkedeyiz. Böyle bir ayrım yapmak daha doğru olur.