üniversite için araba

Turanulu99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hayırlı aksamlar beyler bu yıl inşallah üniversiteye başlayacağım yazın ehliyeti alıp arabalara bakmam lazım sizden önerim az yakan spor görünümlü araba önerebilir misiniz ? Bütçe: 30 bin civarı

alpacino_34

Profesör
Reaksiyon puanı
497
HB mi ? Sedan mı ? Dizel mi ? Benzin mi ? Otomatik mi Düz mü ? 30 bine birsürü araba sayfası dökerim :) sen bana şöyle olsun şöyle olmasın de ben sana en uygunlarını yazıyım :)

Turanulu99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
HB mi ? Sedan mı ? Dizel mi ? Benzin mi ? Otomatik mi Düz mü ? 30 bine birsürü araba sayfası dökerim :) sen bana şöyle olsun şöyle olmasın de ben sana en uygunlarını yazıyım :)
manuel olsa iyi olur hb veya sedan farketmez yakıt tipi de farketmez ama az yakması önemli arabanın

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
manuel olsa iyi olur hb veya sedan farketmez yakıt tipi de farketmez ama az yakması önemli arabanın
Piyasayı bilmiyorum şuan ki ama öğrenci için en ideal araba golf 2004 2005 model arası park konusunda kolay görünümü spor bastınmı yapışır daha ne olsun ki

alpacino_34

Profesör
Reaksiyon puanı
497
30 Bine temiz Golf 5 zor Belki Golf 4 Çıkar o da ne kadar temiz tartışılır . Şöyle 1.6 Comfortline 2001 Üstü hırpalanmamış golf bulursan yapış derim :)
Onun dışında Focuslara bakabilirsin . Corsalarda iyidir 30 bine alacağın arabanın modeline bakmadan temizliğine öncelik ver marka fanatikliğin yoksa saydıklarımının temizini bulursan rahat yıllarca binersin ancak temiz diyorum bak .. :)

Blue Stack

Doçent
Reaksiyon puanı
253
Bulunabilirse Cruze güzel bir tercih olur ama fiyatı biraz geçebilir.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Bulunabilirse Cruze güzel bir tercih olur ama fiyatı biraz geçebilir.
Yok kardeşim ona bulaşmasın 2. El satışı çok ağır daha önce bende vardı

---- Mesajlar birleştirildi ----

30 Bine temiz Golf 5 zor Belki Golf 4 Çıkar o da ne kadar temiz tartışılır . Şöyle 1.6 Comfortline 2001 Üstü hırpalanmamış golf bulursan yapış derim :)
Onun dışında Focuslara bakabilirsin . Corsalarda iyidir 30 bine alacağın arabanın modeline bakmadan temizliğine öncelik ver marka fanatikliğin yoksa saydıklarımının temizini bulursan rahat yıllarca binersin ancak temiz diyorum bak .. :)
Gerçi sizde haklısınız ben 2005 model golf 32 bine satmıştım değişensiz ama o zaman piyasa böyle uçuk değildi 97 crolla full bile 25 bine satılır ken. Ama golf temiz olduğu sürece her türlü gideri olan bir araba

Son düzenleme: