Ulpow Uyarı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ULPOW
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
konu kitlenmiş zaten, özür dileyecek varsa o mesajı yazan arkadaş dilemeli sizden...

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
arkadas mavi gözlü anlasıldı TAMAM :D
yası en az 20 TAMAM :D
Yaşlıcada olabilir mns hesabını ne zman aldıgı belirsiz TAMAM :D

:*

bide ben simdi söz konusu olan siteyi merak ettim :^)

ULPOW

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadasim Adamin Asabini Bozmayin !

Insan Gibi Geldik, Insan Gibi Sorunumuzu Dile Getirdik, Insan Gibide Cevap Istiyoruz. Eger Yok Insanliktan Anlamiyoruz Diyorsaniz Anladiginiz Dili Yazin Öyle Konusalim !

Söz Konusu Olan Site www.ulpow.net

Ayrica Bu Ne Lakayitliktirki, Sitenize Yeni Gelen, Hic Tanimadiginiz Birilerine Bu Sekilde Yaklasabiliyorsunuz?

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
ULPOW dedi ki:
Arkadasim Adamin Asabini Bozmayin !

Insan Gibi Geldik, Insan Gibi Sorunumuzu Dile Getirdik, Insan Gibide Cevap Istiyoruz. Eger Yok Insanliktan Anlamiyoruz Diyorsaniz Anladiginiz Dili Yazin Öyle Konusalim !

Söz Konusu Olan Site www.ulpow.net

Ayrica Bu Ne Lakayitliktirki, Sitenize Yeni Gelen, Hic Tanimadiginiz Birilerine Bu Sekilde Yaklasabiliyorsunuz?

vayyy edebiyata bak hem ne lakayitlik diyorsun hem ilk mesajında bizden özür dilenmesini bekliyorum diyorsun.. çelişkiye bak..

ULPOW

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eger Sitenizde Bizim Aleyhimizde Herhangi Bir Yazi Yayinlanmissa; Bu Yaziyi Yazan Kisiyi Degil, Yaziyi Yazdigi Siteyi Sorumlu Tutarim.

Uzun Lafin Kisasi, Siz Simdi O Ilgili Konuyu Siliyormusunuz Silmiyormusunuz?

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ULPOW dedi ki:
Ben ULPOW yöneticisiyim, ve hakkmızda açılan konunun forumdan derhal kaldırılmasını ve bizden özür dilenmesini istiyorum..

Konu Linki:
forum.shiftdelete.net/kendini-adam-ve-hacker-sanan-ulpow-t5548.0.html

madem bu kadar rahatsızsın neden yöneticilere direk mesaj atmıyorsunda burada horoz gibi kabarıp gösteri yapıyorsun at ö.m. RAHATSIZ olduysan düzeltsinler tamammı caım kardeşim
"istediğin medeni cevap bu oldu mu RAHATSIZ olduysan ö.m. at "

ULPOW

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lütfen Yetkisi Olan Biri Konuya El Atsin. Ilgili Konu Ve Bu Acmis Oldugumuz Konu Silinsin Ve Olay Kapansin.

Olayi Uzatmanin Bir Anlami Yok Bence...

snra

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Konuyu açan kişiye mesaj atarak özür dilemesini isteyebilirsin. Forum yetkilisi ben değilim ama tecrübelerime dayanarak diyorum ki o konu da bu da silinmez, en fazla kilitlenir.

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Forumumuzda rahatsız olduğunuz konular durumlar olursa bunları tekrar konu açarak değil yöneticilerimizle yada konuyu açan üye ile özel mesaj yoluyla irtibata geçerek bildirebilirsiniz. Rahatsız olduğunuz konu yöneticilerimiz tarafından yoruma kapatılmış ve sonlandırılmıştır. Yani durumun daha ileri gitmesi ve içinden çıkılmaz bir hal alması engellenmiştir. Bu konuyu sizinde dediğiniz gibi daha fazla uzatmanın bir anlamı olamaz. Sadece gereksiz tartışmalara yol açar ve ortamı gerer ki biz bu tarz tartışmaların ve gerginliklerin forumumuzda olmasını istemiyoruz.

KİLİT!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...