- Konuyu başlatan
yoo attığım foto varken ne gerek varKeşke yeni bir video platformu çıksa sadece 14+ için, video yüklerkende video yetkililer tarafından incelenip yayınlansa.
Neyse .....
ezberci eğitim sisteminden çıksak aslında işsizlik ve ekonomi de düzelirÜlke de gördüğüm en büyük 3 sorun bunlar.
Eğitim
İşsizlik
Ekonomi
Tabii daha çok sorun var ama ben bunların 3 büyük sorunumuz olduğunu düşünüyorum.
Aynen katılıyorum hocam bende böyle düşünüyorum.ezberci eğitim sisteminden çıksak aslında işsizlik ve ekonomi de düzelir
Ekonominin ve işsizliğin bu kadar zirve yapmasının nedeni eğitim sisteminin çöp olması bir balığın ağaca tırmanmasını istemek gibi düşün mesajımı ünlü matematikçi John Nash ile bitirmek istiyorum
"Dersler aklınızı köreltir içinizdeki yaratıcılığa olan potansiyelinizi yok eder."
Parayı bulunca amerikaya gittlerbi dakka dur,bunlar amerikadamı yaşıyor
konum öyle diyor
Ziya Selçuk ve Meb çalışanları:Bunu duymazdan geliyorum...ezberci eğitim sisteminden çıksak aslında işsizlik ve ekonomi de düzelir
Ekonominin ve işsizliğin bu kadar zirve yapmasının nedeni eğitim sisteminin çöp olması bir balığın ağaca tırmanmasını istemek gibi düşün mesajımı ünlü matematikçi John Nash ile bitirmek istiyorum
"Dersler aklınızı köreltir içinizdeki yaratıcılığa olan potansiyelinizi yok eder."
çok merak ediyorum bunların daha hello bile diyemediklerine eminim acaba nası abd de yaşıyorlarParayı bulunca amerikaya gittler
Benim anlamadığım amerika bunları nasıl aldıçok merak ediyorum bunların daha hello bile diyemediklerine eminim acaba nası abd de yaşıyorlar
*arabik nokia müziği çalar*Benim anlamadığım amerika bunları nasıl aldı
Hocam şimdi aklıma geldi youtube'da dolarla ödeme almak için bölge değiştiriliyordu onlarda daha çok para için Amerika'ya ayarlamışlar bölgeyiBenim anlamadığım amerika bunları nasıl aldı
Hocam şimdi aklıma geldi youtube'da dolarla ödeme almak için bölge değiştiriliyordu onlarda daha çok para için Amerika'ya ayarlamışlar bölgeyi
Küçük yaşta birisi büyüdüğü zaman anlayacaktır ben bunlarımı çekmişim diye.Youtube'da son günlerde gezerken saçma bir video buldum,videonun adı;"Brawl stars kutu açılımı defterde!!!"
nası bi saçmalık diye açayım dedim,çocuk 12 tane sayfaya boş boş şeyler çizmiş,yorumlara baktım herkes kağıtlar hakkında konuşmuş,aralarında bi' göze batan yorum gördüm:
"laf etmeyin lan çocuğa annesinin parası vardır,yeni defter alır ona"
Bunun hakkında düşünceleriniz neler?
Çocuğa neden takıldın? Bana da çok velet derlerdi, çoğu çocuklar yaramazlık peşindeler zaten. Yetişkin birisiyle ve hatta 15 - 16 yaşındaki birisiyle karşılaştıramazsın asla. Ben bu dönemdeki 15 - 16 yaşındaki insanları hiç anlayamıyorum.Youtube'da son günlerde gezerken saçma bir video buldum,videonun adı;"Brawl stars kutu açılımı defterde!!!"
nası bi saçmalık diye açayım dedim,çocuk 12 tane sayfaya boş boş şeyler çizmiş,yorumlara baktım herkes kağıtlar hakkında konuşmuş,aralarında bi' göze batan yorum gördüm:
"laf etmeyin lan çocuğa annesinin parası vardır,yeni defter alır ona"
Bunun hakkında düşünceleriniz neler?
Aklıma geldi ben 5. sınıftayken arkadaşlarım değişik değişik videolar çekiyordu bende bir tanesinden intikam almak amaçlı videosunu editleyip yayınlamıştım (o zamanlar velet videosu edit diye geçerdi çok popülerdi[edit derken profesyonelde değil yani araya inandım inandım tamam, öylemi hihih baksen falan eklemeydi sadece]) 2 bin civarı izlenmişti video .d sonra aradan 2 sene geçti ortaya çıktı kavga ettik ve ertesi hafta gene barıştıkKüçük yaşta birisi büyüdüğü zaman anlayacaktır ben bunlarımı çekmişim diye.
bi ara okulda başkasına çikolata alıpta onlara almamıştım diye diss şarkısı yapmışlardı,40-50 diss getirmiştim,silmişlerdi ve küsmüştük ve 1 hafta sonra barışmıştık XDAklıma geldi ben 5. sınıftayken arkadaşlarım değişik değişik videolar çekiyordu bende bir tanesinden intikam almak amaçlı videosunu editleyip yayınlamıştım (o zamanlar velet videosu edit diye geçerdi çok popülerdi[edit derken profesyonelde değil yani araya inandım inandım tamam, öylemi hihih baksen falan eklemeydi sadece]) 2 bin civarı izlenmişti video .d sonra aradan 2 sene geçti ortaya çıktı kavga ettik ve ertesi hafta gene barıştık
video hala duruyorsa linkini atarmısınAklıma geldi ben 5. sınıftayken arkadaşlarım değişik değişik videolar çekiyordu bende bir tanesinden intikam almak amaçlı videosunu editleyip yayınlamıştım (o zamanlar velet videosu edit diye geçerdi çok popülerdi[edit derken profesyonelde değil yani araya inandım inandım tamam, öylemi hihih baksen falan eklemeydi sadece]) 2 bin civarı izlenmişti video .d sonra aradan 2 sene geçti ortaya çıktı kavga ettik ve ertesi hafta gene barıştık
En iyisi hiç çekmemek.Aklıma geldi ben 5. sınıftayken arkadaşlarım değişik değişik videolar çekiyordu bende bir tanesinden intikam almak amaçlı videosunu editleyip yayınlamıştım (o zamanlar velet videosu edit diye geçerdi çok popülerdi[edit derken profesyonelde değil yani araya inandım inandım tamam, öylemi hihih baksen falan eklemeydi sadece]) 2 bin civarı izlenmişti video .d sonra aradan 2 sene geçti ortaya çıktı kavga ettik ve ertesi hafta gene barıştık
Kanalı kapayalı 2 3 sene oldu barışınca kapatmıştım kanalı zaten bi o video vardı.video hala duruyorsa linkini atarmısın