Ülkenin durumu?

The Medic

Profesör
Reaksiyon puanı
1,284
bu tür videoların özeti:
Türk ol video başlığını arapça yap
videoda yarı türkçe yarı ingilizce konuş sanki araplar anlıyormuş gibi

SONUÇ:1 MİLYAR GÖRÜNTÜLENME

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,231
Keşke yeni bir video platformu çıksa sadece 14+ için, video yüklerkende video yetkililer tarafından incelenip yayınlansa.

The Medic

Profesör
Reaksiyon puanı
1,284
1608391119638.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke yeni bir video platformu çıksa sadece 14+ için, video yüklerkende video yetkililer tarafından incelenip yayınlansa.
yoo attığım foto varken ne gerek var

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Ülke de gördüğüm en büyük 3 sorun bunlar.
Eğitim
İşsizlik
Ekonomi
Tabii daha çok sorun var ama ben bunların 3 büyük sorunumuz olduğunu düşünüyorum.
ezberci eğitim sisteminden çıksak aslında işsizlik ve ekonomi de düzelir
Ekonominin ve işsizliğin bu kadar zirve yapmasının nedeni eğitim sisteminin çöp olması bir balığın ağaca tırmanmasını istemek gibi düşün mesajımı ünlü matematikçi John Nash ile bitirmek istiyorum
"Dersler aklınızı köreltir içinizdeki yaratıcılığa olan potansiyelinizi yok eder."

The Medic

Profesör
Reaksiyon puanı
1,284
bi dakka dur,bunlar amerikadamı yaşıyor
konum öyle diyor

ThunderBeast

Asistan
Reaksiyon puanı
343
Ekonominin ve işsizliğin bu kadar zirve yapmasının nedeni eğitim sisteminin çöp olması bir balığın ağaca tırmanmasını istemek gibi düşün mesajımı ünlü matematikçi John Nash ile bitirmek istiyorum
"Dersler aklınızı köreltir içinizdeki yaratıcılığa olan potansiyelinizi yok eder."
Aynen katılıyorum hocam bende böyle düşünüyorum.

The Medic

Profesör
Reaksiyon puanı
1,284
Ziya Selçuk ve Meb çalışanları:Bunu duymazdan geliyorum...

Parayı bulunca amerikaya gittler
çok merak ediyorum bunların daha hello bile diyemediklerine eminim acaba nası abd de yaşıyorlar

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Youtube'da son günlerde gezerken saçma bir video buldum,videonun adı;"Brawl stars kutu açılımı defterde!!!"
nası bi saçmalık diye açayım dedim,çocuk 12 tane sayfaya boş boş şeyler çizmiş,yorumlara baktım herkes kağıtlar hakkında konuşmuş,aralarında bi' göze batan yorum gördüm:
"laf etmeyin lan çocuğa annesinin parası vardır,yeni defter alır ona"
Bunun hakkında düşünceleriniz neler?
Küçük yaşta birisi büyüdüğü zaman anlayacaktır ben bunlarımı çekmişim diye.

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,873
Youtube'da son günlerde gezerken saçma bir video buldum,videonun adı;"Brawl stars kutu açılımı defterde!!!"
nası bi saçmalık diye açayım dedim,çocuk 12 tane sayfaya boş boş şeyler çizmiş,yorumlara baktım herkes kağıtlar hakkında konuşmuş,aralarında bi' göze batan yorum gördüm:
"laf etmeyin lan çocuğa annesinin parası vardır,yeni defter alır ona"
Bunun hakkında düşünceleriniz neler?
Çocuğa neden takıldın? Bana da çok velet derlerdi, çoğu çocuklar yaramazlık peşindeler zaten. Yetişkin birisiyle ve hatta 15 - 16 yaşındaki birisiyle karşılaştıramazsın asla. Ben bu dönemdeki 15 - 16 yaşındaki insanları hiç anlayamıyorum.

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,231
Küçük yaşta birisi büyüdüğü zaman anlayacaktır ben bunlarımı çekmişim diye.
Aklıma geldi ben 5. sınıftayken arkadaşlarım değişik değişik videolar çekiyordu bende bir tanesinden intikam almak amaçlı videosunu editleyip yayınlamıştım (o zamanlar velet videosu edit diye geçerdi çok popülerdi[edit derken profesyonelde değil yani araya inandım inandım tamam, öylemi hihih baksen falan eklemeydi sadece]) 2 bin civarı izlenmişti video .d sonra aradan 2 sene geçti ortaya çıktı kavga ettik ve ertesi hafta gene barıştık

The Medic

Profesör
Reaksiyon puanı
1,284
Aklıma geldi ben 5. sınıftayken arkadaşlarım değişik değişik videolar çekiyordu bende bir tanesinden intikam almak amaçlı videosunu editleyip yayınlamıştım (o zamanlar velet videosu edit diye geçerdi çok popülerdi[edit derken profesyonelde değil yani araya inandım inandım tamam, öylemi hihih baksen falan eklemeydi sadece]) 2 bin civarı izlenmişti video .d sonra aradan 2 sene geçti ortaya çıktı kavga ettik ve ertesi hafta gene barıştık
bi ara okulda başkasına çikolata alıpta onlara almamıştım diye diss şarkısı yapmışlardı,40-50 diss getirmiştim,silmişlerdi ve küsmüştük ve 1 hafta sonra barışmıştık XD

video hala duruyorsa linkini atarmısın :)

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
En iyisi hiç çekmemek.