Ülkenin durumu?

The Medic

Profesör
Reaksiyon puanı
1,285
Youtube'da son günlerde gezerken saçma bir video buldum,videonun adı;"Brawl stars kutu açılımı defterde!!!"
nası bi saçmalık diye açayım dedim,çocuk 12 tane sayfaya boş boş şeyler çizmiş,yorumlara baktım herkes kağıtlar hakkında konuşmuş,aralarında bi' göze batan yorum gördüm:
"laf etmeyin lan çocuğa annesinin parası vardır,yeni defter alır ona"
Bunun hakkında düşünceleriniz neler?

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Youtube'da son günlerde gezerken saçma bir video buldum,videonun adı;"Brawl stars kutu açılımı defterde!!!"
nası bi saçmalık diye açayım dedim,çocuk 12 tane sayfaya boş boş şeyler çizmiş,yorumlara baktım herkes kağıtlar hakkında konuşmuş,aralarında bi' göze batan yorum gördüm:
"laf etmeyin lan çocuğa annesinin parası vardır,yeni defter alır ona"
Bunun hakkında düşünceleriniz neler?
Ülkenin durumu = ÇÖP

Redlonmas

Profesör
Reaksiyon puanı
3,077
Veletler ulkenin IQ dusukluğu sebebi

Reaksiyon puanı
16,128
esas büyüdüğünde e bay ... çocukken youtuber mışsın ...

ThunderBeast

Asistan
Reaksiyon puanı
343
Ülke de gördüğüm en büyük 3 sorun bunlar.
Eğitim
İşsizlik
Ekonomi
Tabii daha çok sorun var ama ben bunların 3 büyük sorunumuz olduğunu düşünüyorum.

Reaksiyon puanı
16,128

bunu çekecek parası yok ne yapsın...

bunu da çekemez ki...

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,217
Youtube'ye bencede bir yaş sınırlaması getirilmeli ben youtube oyun trendlerinde hep velet minecraft içerikleri, brawl stars ve pubg mobile görmek zorunda değilim.

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,217
Hocam YouTube o kanallardan kazanıyor. Bence yaş sınırlaması getirmezler.
Bende getirmezler diye düşünüyorum çok fazla izleniyorlar. Ama bizim ülkemizde bu ekstra fazla. Buyrun youtube türkiyedeki en çok izlenen video :
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende getirmezler diye düşünüyorum çok fazla izleniyorlar. Ama bizim ülkemizde bu ekstra fazla. Buyrun youtube türkiyedeki en çok izlenen video :
1,1 milyar görüntülenme almış. Hatta bu videonun bir benzeride aynı görüntülenmeyi almıştı (video aynı kanala ait).

ThunderBeast

Asistan
Reaksiyon puanı
343

1,1 milyar görüntülenme almış. Hatta bu videonun bir benzeride aynı görüntülenmeyi almıştı (video aynı kanala ait).
Oha hocam böyle bir video mu vardı ya. 1 Milyar çocuk mu izledi şimdi bu videoyu :)

İsimyok08

Profesör
Reaksiyon puanı
6,233

Bu video nasıl bu kadar izlendi hayla aklım almıyor :/

Reaksiyon puanı
16,128
youtube ana sayfasında aboneliklerini bırak izleme geçmişini sil tutmasın...

oguzrx

Profesör
Reaksiyon puanı
680
Okadar delikanlı,adam gibi adam , ise yarayan ve emek veren adam var ve izlenmiyor ?,emek vermeden 480p de video çeken 1milyar izleniyor bak sen