Ülke ülke PKK'ya kim ne kadar yardım yaptı

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Ekli dosyayı görüntüle 7134

Mete Han Çin ordusu ile karşı karşıya gelmiştir. Etrafı gözetmek için veziriyle bir tepeye çıkar ve bakar ki Türk ordusu Çin ordusu karşısında bir avuç karınca gibi duruyor.
Veziri Mete’nin geri çekileceğini düşünerek sorar:
- Ne düşünüyorsunuz efendim?
Mete Han vezirine dönerek:
- Bu kadar Çinliyi ben nereye gömeceğim?

Böyle zihniyet gerek!

Mert10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"savaşı zenginler başlatır fakirler ölür." Tek üzüldüğüm şey bu çarkın içinde günahsız hiçbişeyden habersiz oraya vatan beklemeye giden Mehmetçiktir...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
geçmişte bi savaşta, (Hangi savaştı adını hatırlamıyorum yalan olmasın) abd dahil hiç bir ülke bize yakıt vermemiş, tanklarimiz öylece kalmış, bir tek kaddafi bize yakıt vermiş.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
450
geçmişte bi savaşta, (Hangi savaştı adını hatırlamıyorum yalan olmasın) abd dahil hiç bir ülke bize yakıt vermemiş, tanklarimiz öylece kalmış, bir tek kaddafi bize yakıt vermiş.

1974 Kıbrıs barış harekatı...

salak adam

Doçent
Reaksiyon puanı
1
zaten insanlar türklerden bi nedenden dolayı nefret ediyorlar pkk gibi köpeklere yardım yapmaları normal

TaGaLoG

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bunları geç geç Türkiye de bunlara yardım eden kişi kurum ve kuruluşları diyin..

muhammetgulll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuan PKK terör örgütünü sadece İsrail destekliyor. Amerika terör örgütünün dağılması için gereken yardımı Türkiye Cumhuriyeti'ne gösteriyor artık ve mecburda buna.

Başka ayrı bir konuda terör örgütünün artık bu son çırpınışlarıdır. Bütün bu olanları hükümetle (AK Parti ve Gülen cemaati) bağdaştırma eli kanlı hain terör örgütünün ekmeğine yağ sürmekten başka birşey değildir. Ayrıca zaten onlarda bunu istiyor.

Ayrıca bu üzücü ve yüreklerimizi dağlayan olaylardan sonra bakanların veya başka bir siyasi liderin insani bir tepki biçimi olarak ağlamasının bu kadar göz önünde olmaması gerekir bence. Devlet güçlü görünmelidir bu tür olaylar karşısında.

Milliyetçi Hareket Partisi ve BDP'nin ise bu tür olaylar karşısındaki tepkilerini, davranışlarını, konuşmalarını tahrik edici buluyorum ki. Zaten onlarda bunu istiyor.

Fbergh

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Türk'ün tek dostu yine kendisidir...