UHD mi? FHD mi?

SinanYılmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yakında evleniyorum 25 gün gibi bir sürem kaldi en kısa zamanda tv almalıyım ama hâlâ karar veremedim. Bütçem en fazla 2500 e kadar çıkabilirim. Birde uhd alsam, fhd ye göre farkı olurmu, yoksa boş bir takıntı mi mağazada baktim çünkü fark göremedim.nasil oluyorda biri birinden 4 kat daha fazla iyi gösteriyor anlayamadım, hic goremedim o farkı

squidword

Doçent
Reaksiyon puanı
68
Yakında evleniyorum 25 gün gibi bir sürem kaldi en kısa zamanda tv almalıyım ama hâlâ karar veremedim. Bütçem en fazla 2500 e kadar çıkabilirim. Birde uhd alsam, fhd ye göre farkı olurmu, yoksa boş bir takıntı mi mağazada baktim çünkü fark göremedim.nasil oluyorda biri birinden 4 kat daha fazla iyi gösteriyor anlayamadım, hic goremedim o farkı
Öncelikle şimdiden hayırlı olsun. Aslında sorunuzun cevabı kaç ekran tv almak istediğinizle bağlantılı. 40inç bir televizyon için bence de uhd olması gereksiz ama ekran büyüdükçe fark belli olacaktır.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
4k ile 1080p/1080i farkı yayının kalitesine göredir. 4k televizyonda da 1080p video oynatırsanız aynı kalitede görünür.

SinanYılmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung lg Philips arasında gdip geliyorum. Bir de samsunglarda tv lerine hz degerlerini koymuyormus nedense. Niyeki acaba diğerlerine göre daha düşük mü diye?

MagNiFiCenCe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
43pus6401 veya 6501 olan modelini öneririm size, ekran yenilenme hızları farklı 3 ve 2 kenarda ambilight özelliği var bide kumandasının arkasında klavye bulunuyor 6501 de

SinanYılmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki Philips 43pus6501 midir , Samsung 43ueku7000 midir hangisini alirdiniz

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Şimdiden Hayırlı olsun kardeşim, ben ilerisini de düşünerek Uhd alman taraftarıyım koyacağın yer uygun ise 55" inç ve üstü öneririm...