berat güven
Doçent
arkadşalar frekans tv diye bi kanalın bu videosunu gördüm bu gerçekmidir cidden yurtdışı sitelerden bu kadar ucuzamı geliyor bana gerçekten teyid edebilen olucaksa burdan parça alacağım
Frekans TV'nin kurgu yapacağına inanmıyorum.Gerçektir.arkadşalar frekans tv diye bi kanalın bu videosunu gördüm bu gerçekmidir cidden yurtdışı sitelerden bu kadar ucuzamı geliyor bana gerçekten teyid edebilen olucaksa burdan parça alacağım
tamam diyelim gerçek dostum 3060 ti neden bizim ülkemizde 11k iken bu sitede 8k serbest piyasa diye kafalarına göre fiyatmı koyuyorlar ? soruyorum bu arada merak ettim ciddenFrekans TV'nin kurgu yapacağına inanmıyorum.Gerçektir.
8K vergiler ile beraber.Gümrük vergisi diye bir şey var.tamam diyelim gerçek dostum 3060 ti neden bizim ülkemizde 11k iken bu sitede 8k serbest piyasa diye kafalarına göre fiyatmı koyuyorlar
evet ama bir sıkıntı çıkarsa servis falan nasıl olucak sıkıntı olmaz mı yurt dışından geldiği içinyani ucuza geliyor dimi toplam maliyetle
forumlarda araştırdım genelde 2 sene garantı oluyormuş türkiyedeki teknik servisler ilgileniyorlarmışevet ama bir sıkıntı çıkarsa servis falan nasıl olucak sıkıntı olmaz mı yurt dışından geldiği için