DoL4NaY
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Ürün anahtarım yok Windows 7 nasıl indirilir
Haklısınız link vermedim zaten eğer yazmak da yasak ise bir daha yazmam12- Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması yasaktır.![]()
Forum Kuralları
ShiftDelete.Net Forum içerisinde uymamız gereken kurallar sizlerden gelen tavsiyeler neticesinde tekrar elden geçirilerek gerekli düzenlemeler ile ufak bir güncelleme gerçekleştirdik. Yeni kurallarımızda takdir edersiniz ki tek yegane sebebimiz sizlerin daha rahat bir ortam içerisinde huzur...forum.shiftdelete.net
Bilgisayarı çok eski değilse 10 kurabilir ama ubuntu'ya alışamaz.Ubuntu kur 7 kurma çöp oğlu çöp oldu 10 varken 7 kurmak vizyonsuzluktur.
7 nin performansı 10'u yer.Ubuntu kur 7 kurma çöp oğlu çöp oldu 10 varken 7 kurmak vizyonsuzluktur.
windowsa nasıl crack yapsın?Crack yapmayın internetteki lisans anahtarlarını deneyin belki işe yarar.
Crack kullanmayın anlamında dedim. KMSpico Windows loader gibi programlar bilgisayarınızda bir çok açık oluşturur.windowsa nasıl crack yapsın?![]()
o programlar zaten sen 2 saat lisansı girme diye bir düğme ile aktifleştiriyor amacı o.Crack kullanmayın anlamında dedim. KMSpico Windows loader gibi programlar bilgisayarınızda bir çok açık oluşturur.
Arkaplanda bilgisayarınızda açıklar oluşturup Windowsun kendini orjinal sanmasını sağlıyor. göründüğü gibi masum değilo programlar zaten sen 2 saat lisansı girme diye bir düğme ile aktifleştiriyor amacı o.
Kendi format iso dosyanızın içine program kurulu halde gelecek şekilde kurabiliyorsunuz 3. parti uygulamalar ile..format sonrası hazır geldive microsoft visual programları filan oyun dll leri hepsinin tüm türümleri hazır geldi windows dahi yani şimdi bu ne oluyor? koktey kullanıyorm
Reis internette Windows 7 ürün anahtarı yok. Lisans almanın yolu ise kutulu Windows 7 almak. Onu da bulmak zor. Çoğunlukla 2.el satıyorlar. Ama belki ürün anahtarı çalışıyordur.Crack yapmayın internetteki lisans anahtarlarını deneyin belki işe yarar.
Microsoft Windows 7 Pro Türkçe Oem (64 Bit) Fqc-08295 - n11.com buradan kutulu ve orijinal satın alabilirsiniz.