Ücretsiz Ofis Paketi

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ooo_animasyon.jpg

Ofis yazılımlarına para vermek istemeyenler için OpenOffice. Video dersi izleyin sizde ücretsiz ofis yazılımının özelliklerini öğrenin paranız cebinizde kalsın.

Microsoft'un Office yazılımı ile yaptığınız Power Point sunumunu, hazırladığınız Word belgesini ve Excel tablosunu OpenOffice ile açabilir, yeni belgeler oluşturabilir ve üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. Yazım denenetleme eklentisi Zemberek ile gücüne güç katan OpenOffice'i ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz. Video derste kurulum, sonraki ayarlar hesap tablosu, sunum ve writer adım adım anlatılıyor.

Videoyu izleyin.

:: Video dersi izlemek için buraya tıklayın.

Hazırlayan: Ertuğrul Hazar
SDN - http://shiftdelete.net

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
linux destek görsel videoların için teşekkürler lnx gönüllüsü kardeşim.

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürler Erthon... Peki MS Office den OpenOffice e geçtiğimizde acemilik durumu olabilirmi ?

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
ben pek zorluk çekmedim.. kurcalayınca herşey MS ofice gibi..

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Güzel bir program. Eskiden kafa yedirtmişti bana. Şimdi daha gelişmiş gibi duruyor...

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
evet ben kullanıyorum ms ofis programından sıkıldım geçen bana lisansın sahte dedi al sana sahte lisans dedim onu kaldırıp open ofisi kurdum :D

Biber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen kardeşim, ben de open office yi hemen kuruverdim. Tavsiye ederim arkadaşlar ve böyle yazılımları her zaman desteklemek gerektiğini düşünüyorum. Emeği geçenlere-belki yeri burası değil ama- çok teşekkür etmek istiyorum.

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Office 2003 ile benzşiyor. Zamanla alışabilirsin ama tavsiyem open office ile çalışacaklar (arada bir kaydetme işlemi yapanlar) odt uzantısını yani oo'in kendi dosya sistemini kullanmalılardır. Doc formatında uzun sürebiliyor. Ayrıca boşluklar falan sorun çıkartabiliyor.

Grove

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sp3 ü yükledikten sonra office yazılımım orijinal kopya değil diye uyarıp duruyodu. kaldırdım bu yazılımı kurdum. herşey aynı, kullanımda bi değişiklik söz konusu değil ancak kaydetmek ve başka bir openoffice kurulu olmayan pc de açmak sorun oluyor. ya hiç açmıyor yada içeriği düzgün göstermiyor. bu sorunu da çözerlerse eğer MS office tarih olur bence...

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bir yıldan beri kullanıyorum. Tavsiye ederim işi bilene.

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ben hem MS office hemde Open office kullanıyorum, bi ara da kardeşi easy office'i kullanmıştım. işyerleri için biçilmiş kaptan kim lisansa para vercek ki..

TerTip89

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende linux ve open office kullanıcam ya en iyisi yasal olanı...teşekkürlerr

srdrvrl

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sp3 ü yükledikten sonra office yazılımım orijinal kopya değil diye uyarıp duruyodu. kaldırdım bu yazılımı kurdum. herşey aynı, kullanımda bi değişiklik söz konusu değil ancak kaydetmek ve başka bir openoffice kurulu olmayan pc de açmak sorun oluyor. ya hiç açmıyor yada içeriği düzgün göstermiyor. bu sorunu da çözerlerse eğer MS office tarih olur bence...
Farklı kaydetten ms office i seçicen

fenergin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
peki arkadaslar videoyu izledim gayet gusele benziyo ama bisi ogrenmek istiyorum bende suan office 2003 var bunu kaldırmam mi gerekiyo yoksa uzerine yuklesem bi sorun yaratırmı?

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Üzerine yükleyince ofis dosyalarını açarken sağ tıklamanız ve hangi ofis programı ile açacağınızı seçmeniz gerekiyor.

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Bende yeni indirip yükledim. harika bişi.bence para verip Microsoft office alanlar büyük bir hata yapmış.kesin tavsiyemdir. Microsoft office'in istisnasız yaptığı her şeyi fazlasıyla yapıyor.;)

selamlı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunun indirmesi uzun sürüyor.flasget le nasıl indirebiliriz.

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
kesnlikle ms office le karsılastırılcak bi program kadr bile olamaz bence OOo

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Herkes nasıl chrome'un daha hızlı olduğunu bile bile hala firefox kullanıyorsa, ben de openoffice'nin daha iyi olduğunu bilerekten office 2007 kullanıyorum ve de 2010'a geçmeyi düşünüyorum. Neden mi? Zaten ücret ödemiyoruz ki arkadaşlar bırakın şu açık kaynak zırvasını. 2010 mükemmel geliyor. Windows 7 kararlı sürümle çok iyi bir ikili olacaklar. Ve bu linux kısmen Mac'e büyük darbe vuracak.

zootechnist

Doçent
Reaksiyon puanı
22
Herkes nasıl chrome'un daha hızlı olduğunu bile bile hala firefox kullanıyorsa, ben de openoffice'nin daha iyi olduğunu bilerekten office 2007 kullanıyorum ve de 2010'a geçmeyi düşünüyorum. Neden mi? Zaten ücret ödemiyoruz ki arkadaşlar bırakın şu açık kaynak zırvasını. 2010 mükemmel geliyor. Windows 7 kararlı sürümle çok iyi bir ikili olacaklar. Ve bu linux kısmen Mac'e büyük darbe vuracak.

belki senin için lisans konusu sıkıntı olmayabilir ama 80 bilgisayar olan bir işyerinde sadece ofis paketi için makina başı 400 dolardan hesapla :D (şu anda office small business 2007 lisansı 400 dolar o da toplu alım olduğu için)

eğer orda da lisans misans dinlemem ben diyorsan BSA'yı hatırlatırım :)