Müzik CD'lerini MP3 Yapın

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Elinizde müzik CD'leri var ama albüm bilgileri yok ve bilgisayara kaydetmek istiyorsunuz ama nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız video dersi izleyin.

CDex programı ile elinizde bulunan müzik CD'lerindeki şarkıların bilgilerini internet üzerinden bulabilir ve bilgisayarınıza hem MP3 hem de WAV olarak kaydedebilirsiniz. Bilmeniz gerekenler eğitim videosunda adım adım anlatılıyor. Bu eğitim videosunu izledikten sonra müzikleri CD'den dinlemenize gerek kalmayacak. Siz de bütün arşivinizi MP3 yapın.

Videoyu izleyin

:: Eğitim videosunu izlemek için buraya tıklayın.

Hazırlayan: Ertuğrul Hazar
SDN - http:shiftdelete.net

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
paylaşım güzel ama kullanmıyorum ben ama ihtiyacı olan vardr

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
yıllardır kullanıyorum çok güzel bir program öneririm..

sideffect

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Proğramı indirdim.Anlatımlı video'daki uygulamada gösterildiği gibi kurdum.Proğram kuruldu fakat masaüstüne türkçe yama gelmedi?Sadece proğramın kendi simge resminin bi benzeri olan kısayol'u geldi.Yama'nın neden gelmediğini açıklayabilirmisiniz?

Teşekkür ederim.

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Video derste iki adet link var biri program diğeri Türkçe yama dikkatlice bakarsanız görürsünüz.

Türkçe dil dosyasını indirmek için buraya tıklayın.

Not: dosyayı indiremezseniz sağ tık ile farklı kaydet'e tıklayın.

sideffect

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Video derste iki adet link var biri program diğeri Türkçe yama dikkatlice bakarsanız görürsünüz.

Türkçe dil dosyasını indirmek için buraya tıklayın.

Not: dosyayı indiremezseniz sağ tık ile farklı kaydet'e tıklayın.

Teşekkür ederim.Dediğiniz gibi yaptım ve proğram türkçe oldu.

Fakat yine bir sorunum var.

Herşey tamam olduğu zaman masaüstündeki kısayol ile proğramı açıyorum.Proğram açılıyor fakat bilgisayarımda hiçbir şarkı proğram içinde gözükmüyor.?Acaba bu bölgeye çevrilmesi için pc'den bizmi atacağız şarkıları?yada şarkı dosyasının bilgisayardaki yeri önemlimi?

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Bu video derste Audio CD içindeki şarkıları MP3'e dönüştürmeyi anlattık ama kendi bilgisayarınızda MP3 ve WAV dosyalarını dönüştürmek istiyorsanız bunun için programda sağ tarafta butonlar bulunuyor.

sideffect

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bahsettiğiniz yerdeki butonu tıkladım ama hata verdi ve kapandı.Neyse hayırlısı olsun.Sizide uğraştırdım kusura bakmayın.

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Orjinal albüm alanlar için büyük kolaylık

_down_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sadece orjinal cd lerdeki track lerimi isimlendiriyor.
Bende normal cd var içinde track olarak yazılmış 10-15 track dosyası var.
Türkçe dosya linki ölmüş ben yinede ingilizce olarak kullandım videoda anlatılanları yaptım track ların isimleri değişmedi acaba orjinal cd olmadığı içinmi değişmedi.

Başka program biliyormusunuz daha iyi kaliteli ve hızlı bir şekilde CD'deki track dosyaları isimli olrak mp3'e çeviren.

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
artık herkes korsan olarak alıyor ya da indiriyor.Bu program çok işime yaradı teşekkürler.

john coffee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Var,var hala orjinal cd alan benim gibi ,genelin tabiriyle salaklar var.Yapılan işe,emeğe saygı gösteren ve hatta bunu kul hakkı yememe çerçevesinde değerlendiren benim gibi salaklar hala var.Sizi bilmem ama ben hesap zamanı üstümde hiç tanımadığım insanların vebaliyle hesap vermek istemiyorum.Sevgiler...