Ücretsiz hosting ve domain

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar ben Sayfa.netten ucretsiz hosting aldım fakat herhangi bir ucretsiz alan adı servisinden (www.co.cc'den denedm mesela) alan adı alıp bir turlu bu hosta yonlendiremedm. bildiğiniz bedava alan adı veren site varsa ve eğer Kullanmayı da biliyorsanız lütfen bana yardımcı olur musunuz...

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13

JOYNIC - The Free Identity Company. Enjoy Free Domains! - Willkommen! (www.joynic.com)

örnek:
shiftdelete.us.tt
shiftdelete.uk.tt
shiftdelete.ca.tt
shiftdelete.eu.tt
shiftdelete.es.tt
shiftdelete.fr.tt
shiftdelete.it.tt
shiftdelete.se.tt
shiftdelete.dk.tt
shiftdelete.be.tt
shiftdelete.de.tt
shiftdelete.at.tt
shiftdelete.au.tt

Teşekkür ederim. Bir bakayım bunlara. :)

Bu kadar iğrenç bir servis yok. Üstelik mesajda nasıl kullanıldığını bilmediğimi söyledim co.cc'nin. Anlatırsan sevinirim.

ilhanseven1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben Sayfa.netten ucretsiz hosting aldım fakat herhangi bir ucretsiz alan adı servisinden (www.co.cc'den denedm mesela) alan adı alıp bir turlu bu hosta yonlendiremedm. bildiğiniz bedava alan adı veren site varsa ve eğer Kullanmayı da biliyorsanız lütfen bana yardımcı olur musunuz...

Ücretsiz alan adıyla uğraşmayın derim. Açarken sorun olmasada ileride kesin sorun çıkartıyorlar.
Kredi kartınız var ise Browser Update Page adresinde alan adları 1.99$ ( com, net, org, biz vs... ) .info uzantılı alan adları ise 0.99$
Sayfa netten bende ücretsiz hosting aldım. Şu ana kadar sorun olmadı.

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Evet ben de aldım ücretsiz hosting fakat bedava alan adı veren bir servisle Sayfa.NET'in hostingini bir türlü bir araya getiremedim. :) Tabi şu an sadece CO.CC ile denedim. TR.CC de sorun çıkacağını pek zannetmiyorum.