Ücretsiz Host İmkanı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dedefon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

derindarbe200

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Alanlara hayırlı olsun 2 gün sonra elbet patlak vericektir...

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Tabi sizide anliyorum...
Piyasada o kadar uc kagitci varki suphe duyuyorsunuz...
Yorum yapmiyorum.. Sadece o kadar host verdigim kisilerden yorum istiyorum...

Hocam size güveniyorum :)

Eğer varsa elinizde bende alabilirsem memnun olurum :) DNS felan domain ile uğraşmayacağım ben :)

Sizi sorularla hiç sık boğaz da etmem :)

Şimdiden teşekkürler.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Kapansa dahi bu işe yeni başlayanlar için güzel birşey olduğu kanaatindeyim.
Herkese kuşkuyla yaklaşamayız , güvenebilmek de önemli ve güzel bir davranışdır.
Bu dünyada iyi insanlarda var..
Bu olayın bu kadar büyümesi de ayrı bir olay zaten , isteyen alır istemeyen almaz bu kadar basit..

dedefon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Hocam size güveniyorum :)

Eğer varsa elinizde bende alabilirsem memnun olurum :) DNS felan domain ile uğraşmayacağım ben :)

Sizi sorularla hiç sık boğaz da etmem :)

Şimdiden teşekkürler.

Domainle basvurun lutfen

emreaydins

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Daha önce bedava host konusunda hiç iyi deneyimlerim olmadı, çoğu patlak verdi.
Ama @dedefon nasıl yapar bilemem. :)

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Domainle basvurun lutfen

hocam domain yok ftp olarak takılacam. Olmassa no-ip veya dyndns'den yönlendiririm :)

Sen yolla da ben her türlü hallederim. Kendim webmasterım zaten :) Diğerleri gibi sorun yaşatmam sana :)

dedefon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
hocam domain yok ftp olarak takılacam. Olmassa no-ip veya dyndns'den yönlendiririm :)

Sen yolla da ben her türlü hallederim. Kendim webmasterım zaten :) Diğerleri gibi sorun yaşatmam sana :)

ftp vermiyorum..

--- Mesaj Güncellendi ---

arkadaşlar artık sürekli söylemekten bıktığım için yeni bi yolla başvuru alıyorum...

http://host.turkiyetorrent.com///?p=cart&s=srvconf&a=add&ID=53

adresine girin ve burdan sipariş verin. Normalde müşterilerime 5 gün deneme imkanı bu ücretsiz olarak veriyordum ama sdn den geldiğinizi belirtin notlara süresiz olarak ücretsiz açayım hostu....

demirelemin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
www.enkolayfiyat.com , şimdilik sorun yok, şüphe duyan arkadaşlar için; sdn üyeleri teknolojiyi takip etmek için buradalarsa ,
bir host firması böyle bir forum üyelerine bedava host verir sonra patlak çıkar, en iyi şekilde intihar etmiş olur...

derindarbe200

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayalim Bilişim firması 2003 ten beri var yurt dışı dil eğitimi almam için 2008 de kapatmak zorunda kaldım şimdi ise yeniden kurdum kuralı 1 hafta oldu 60 tane müşterim var çok şükür bizim işimiz 10-20tl ye hosting satmak değil kurumsal müşterilerimiz var ve hala bizimle çalışıyolar.

Referanslarımıza güvenerek bu işe hala devam ediyoruz İphone 4 Kampanyamızda gerçektir 20-30 milyarlık ihaleye giriyoruz kaldıki bi kaç binliralık telefonu esirgeyelim.

Kolay gelsin size 80gb lık hdd den hosting almaya devam.

dedefon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Hayalim Bilişim firması 2003 ten beri var yurt dışı dil eğitimi almam için 2008 de kapatmak zorunda kaldım şimdi ise yeniden kurdum kuralı 1 hafta oldu 60 tane müşterim var çok şükür bizim işimiz 10-20tl ye hosting satmak değil kurumsal müşterilerimiz var ve hala bizimle çalışıyolar.

Referanslarımıza güvenerek bu işe hala devam ediyoruz İphone 4 Kampanyamızda gerçektir 20-30 milyarlık ihaleye giriyoruz kaldıki bi kaç binliralık telefonu esirgeyelim.

hocam cidden yöneticilerden rica edicem profilinizin yanına 'ATMA' madalyası yerleştirsinler gayet tanıma uyacak..

80 Gb hdd miş...
bizde kurumsal olarak çalışıyoruz merak etmeyin :) son istatislikleri vereyim hostingle ilgili:
Statistics 'Kurum': 96 Account(96 Domain/38 Addon-Domain)
Statistics 'Sahis': 41 Account(41 Domain/12 Addon-Domain)
Statistics Total: 137 Account(137 Domain/50 Addon-Domain)

host.turkiyetorrent.com u basit bir site görebilirsiniz. Katılıyorum basit bi site :) host dağıtımında asıl firmanın ismi geçmemesi için sitelerimden birine açtığım bi basit hosting script...

Hayır bakın burda başkalarıda var onlar kötülüyormu bizi? hayır ,biz onları hayır.

Yani burada bi yararımız dokunsun diye bişeyler yapmaya çalışıyoruz...
Bizde biliyoruz sunucu maaliyetlerini,bizde biliyoruz fiyat şişirmeyi, Allahıma şükür sizin gibi gözü para bürümüş biri değilim, Gerektiğinde paylaşmayı karşılıksız yaparım ...

Bu kadar hocam sizle daha fazla tartışmak... hatta mümkünse konumda nickinizi görmek bile istemiyorum.. lütfen kendi konunuza
:thumbdown:

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242

İyi kurumsal müşterin varsa bu konuya gelip konuyu niye baltalıyorsun?Git kurumsal müşterilerinle tartış bu konuları.

ediz563

Asistan
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=105541]dedefon[/MENTION]

Adamı düzlemişsin resmen be. :D

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Dagitim devam ediyor..

Dağıtım devam ediyor mu?
Drupalgardens üzerinde bir sitem var fakat orada burada duyurmuyorum çünkü biraz ağır, mümkünse daha hızlı bir hosta taşımak iyi olur.
Yedeği var elimde, domain de sorun değil, şuan bir tane açıp DNS adreslerini gireceğim ve size yollayacağım.

Şirketin adını ben vereyim, tesadüfen denk geldi. Favori Hosting.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
şuana kadar [MENTION=105541]dedefon[/MENTION] un hizmetinden şikayet yok [MENTION=223194]garr[/MENTION]
ve normal sunucu gibi kullanıma açtı verdiği hesaplarda.
kötülemeye gerek yok...

KaRTaL1ZmA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaklaşık 1 aydır kullanyorum ücretsiz diye arkadaşı kötülemeyin hiç bir sıkıntı yok daha önce çalıştığım internet hosting şirketlerinden çok daha iyi ilgilerinden dolayı dedefon'a tşk ederim saygılar

zertuna

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şimdi bu @dedefon yani furkan kardeşimizin vermiş olduğu 6 aylık ücretsiz hostingle ilgili bazı çamur atan arkadaşlar var.

Elbetteki kimse kimseye dört dörtlük deyip kefil olamadığı gibi yine kimse kimseye de çamur atamaz ve karalayamaz.

ben Türkiye nin en önemli ve büyük hosting şirketleri ile çalıştım ve rezil kepaze oldum... firma ismi vermeyeceğim ama isteyende olursa belgeleri ile beraber buraya koyarım..

Hosting satın alırken kredi kartımda fazla para çekenimi dersiniz... wordpress sitem 150 kişilik hitle CPU limitini %5 aşıp sitemin askıya alındığınımı dersiniz.. firewall ımız yok diyip sunuucya saldırı olduğu esnada sitenin 10 gün kapandığınımı dersiniz.

sitemin 20 gün boyunca yurt dışından girişlere kapatıldığınımı dersiniz... yada 1.5 mb lik bir sql db sini yükleyemeyip parçalayarak yükledikten sonra stemin sayfalarının 404 hatası verdiğinimi dersiniz... burda yazmakla bitmez vesselam...

bu yukarıdaki saydıklarım türkiyenin en ünlü ve büyük hosting şirketlerinde oldu... yalan söyluyorsun diyenler ısrar ederse ekran görüntülerini ve belgelerini buraya koyarım...

demem şuki; @dedefon (furkan) kardeşimiz bir iş yapmaya çalışıyor ve biz ona müşteri olarak güzel bir esnaflık kazandırabiliriz.kendisi eminimki güzel bir esnaf olmak istiyordur.hakkıyla helaliyle güzel müşteri sahibi olmak istiyordur.

ona çamur atmak ve karalamak yerine fırsat verip kendisini ıspatlamasını sağlayabiliriz... elbetteki @dedefon arkadaşımıze kefil olmuyorum.bu zamanda insan babasına kardeşine kefil olmuyor.ama ona fırsat verelim ve karalamadan önce çamur atmadan önce kendisinin nasıl bir esnaf olduğunu öğrenme fırsatı bulalım..

zaten kendisi kredi kartı istasyonu,mail order,yada hastahane hostingi kurarım demiyor daha komplike sistemlerdir ayrıca da bu tarz işlemler yapılınca zaten kendi hostinginiz olucaktır.

diyelimki sahtekar biri çıktı size zarar verdi.. şifrelerinizi çaldı vs olumsuzluklar yaptı..o zamanda bu ülkenin savcısı mahkemesi yüce adaleti var ona müracaat ederiz..

burda @dedefon arkadaşımız blog kurmak kişisel site kurmak hobi tarzında forum siteleri için teşvik amaçlı ve kendisinide tanıtma amaçlı olarak ücretsiz hosting, gönlünden kopmuş bize vermiş..sui istimal etmek yerinde denemek ve öyle karar vermek lazım..

kendisi bana saolsun 6 aylık dini sitem için ücretsiz hosting açtı...ve şuan da sorunsuz olarak kullanmaktayım..sitede hızlı..ben yükleme esnasında bir sorun yaşadım sağolsun kendisi telefonla kaç kez arayıp yardım ederek yine kendisi sitemi yukledi ve çalışır halde sitemi bana teslim etti.

reklam olabileceğini düşünüp yazmayacaktım sitenin adını lakin anlaşılması için yazıyorum..buyrun.. http://www.ilahilerimle.com

şuan sağlamış olduğu hostingten memnunum ve kendisine teşekkür eder saygılarımı sunarım.....

sosyalmesaj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
verdiğim domainin nameserver'ını değiştirdim. host açılınca yönlendirme aktif olur sanıyorum.

ebuyusuf

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=105541]dedefon[/MENTION] kardeş anasayfadaki iletişim bölümünden form doldurup gönderdim bilgileri olur mu?

dedefon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
dediğim gibi yapan 8 arkadaşa daha host açtım..

Yeni açılan hostların hepsi 6 ay 2 gb alana sahiptir.

Nameserver yönlendirmesi yapmayan hostlar kapatılmıştır.
Domain adreslerini sallayıp ftp olarak kullanan arkadaşlarında aynı şekilde kapatılmıştır ve bu kişilere hakkımı helal etmiyorum.

Destekleyen kişilerede teşekkürlerimi sunarım.

üye olup ticket atın lütfen aksi halde hostu açamam