derindarbe200
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Alanlara hayırlı olsun 2 gün sonra elbet patlak vericektir...
Alanlara hayırlı olsun 2 gün sonra elbet patlak vericektir...
Tabi sizide anliyorum...
Piyasada o kadar uc kagitci varki suphe duyuyorsunuz...
Yorum yapmiyorum.. Sadece o kadar host verdigim kisilerden yorum istiyorum...
Hocam size güveniyorum
Eğer varsa elinizde bende alabilirsem memnun olurum DNS felan domain ile uğraşmayacağım ben
Sizi sorularla hiç sık boğaz da etmem
Şimdiden teşekkürler.
Daha önce bedava host konusunda hiç iyi deneyimlerim olmadı, çoğu patlak verdi.
Ama @dedefon nasıl yapar bilemem.
Domainle basvurun lutfen
hocam domain yok ftp olarak takılacam. Olmassa no-ip veya dyndns'den yönlendiririm
Sen yolla da ben her türlü hallederim. Kendim webmasterım zaten Diğerleri gibi sorun yaşatmam sana
[MENTION=164394]derindarbe200[/MENTION] ün neden kötülediği belli olduAlanlara hayırlı olsun 2 gün sonra elbet patlak vericektir...
@derindarbe200 ün neden kötülediği belli oldu
http://forum.shiftdelete.net/hosting/241635-hayalim-bilisim-100-musterimize-iphone-4-a.html
Hayalim Bilişim firması 2003 ten beri var yurt dışı dil eğitimi almam için 2008 de kapatmak zorunda kaldım şimdi ise yeniden kurdum kuralı 1 hafta oldu 60 tane müşterim var çok şükür bizim işimiz 10-20tl ye hosting satmak değil kurumsal müşterilerimiz var ve hala bizimle çalışıyolar.
Referanslarımıza güvenerek bu işe hala devam ediyoruz İphone 4 Kampanyamızda gerçektir 20-30 milyarlık ihaleye giriyoruz kaldıki bi kaç binliralık telefonu esirgeyelim.
Kolay gelsin size 80gb lık hdd den hosting almaya devam.
İyi kurumsal müşterin varsa bu konuya gelip konuyu niye baltalıyorsun?Git kurumsal müşterilerinle tartış bu konuları.Hayalim Bilişim firması 2003 ten beri var yurt dışı dil eğitimi almam için 2008 de kapatmak zorunda kaldım şimdi ise yeniden kurdum kuralı 1 hafta oldu 60 tane müşterim var çok şükür bizim işimiz 10-20tl ye hosting satmak değil kurumsal müşterilerimiz var ve hala bizimle çalışıyolar.
Referanslarımıza güvenerek bu işe hala devam ediyoruz İphone 4 Kampanyamızda gerçektir 20-30 milyarlık ihaleye giriyoruz kaldıki bi kaç binliralık telefonu esirgeyelim.
Kolay gelsin size 80gb lık hdd den hosting almaya devam.
Dagitim devam ediyor..
alan adınız varsa [MENTION=105541]dedefon[/MENTION]'a iletin.ücretsiz host nerden edincez