Ücretsiz Host İmkanı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dedefon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=105541]dedefon[/MENTION] bende alabilir miyim ? :)

dedefon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
domainle başvuru alıyorum..

hayalcan744

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ustam ALLAH razı olsun diyorum benimde şöyle bi sorunum var ben sadece bi depolama alanı istiyorumda nasıl yaparım acaba onuda karşılıyor musun yada dosyalarımı barındıracagım bişiy saglaya bilir misin - bide sadece bi alan adı verebilir misin host denen o şeyden felan istemesemde mesela alan adı www.mujdatsayar.net,com,yada org gibi benim bi blogum varda onun adını koymak için işte blogum http://muujdatsayar.blogspot.com/ tekrar çok tşk ederim

(( blogumu reklam amaclı vermedim ama yalnışşa site adminleri düzeltsin msjımı tşkkürler ))

isyan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun Aleyküm benim de bir host alabilmem mümkün müdür acaba teşekkür ederim.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Arkadaşın ücretsiz olarak yaptığı bu hizmet çok güzel kendisini tebrik ederim ama şahsen ben 6 ay veya bir yıl için siteye o kadar emek verip daha sonra başka hosta geçip birsürü ayar ile ugraşmak istemem host değiştirmek kolay ama yeniden siteyi sorunsuz çalışır hale getirmek zahmetli iş yazma izni vs

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Arkadaşın ücretsiz olarak yaptığı bu hizmet çok güzel kendisini tebrik ederim ama şahsen ben 6 ay veya bir yıl için siteye o kadar emek verip daha sonra başka hosta geçip birsürü ayar ile ugraşmak istemem host değiştirmek kolay ama yeniden siteyi sorunsuz çalışır hale getirmek zahmetli iş yazma izni vs

--- Mesaj Güncellendi ---

aslında buradaki amaç bu işe yeni başlayacak arkadaşların bu konularda biraz bilgi kazanımını sağlamak.Zaten çok yönlü bir site kurulacağını sanmıyorum bu hostinglere , öğrenim amaçlı yani..

renavatio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam kaldıysa bende alabilir miyim?Bu işte yeniyim.Biraz öğrenmek istiyorum.

dedefon

Asistan
Reaksiyon puanı
6

Yaniliyorsunuz hocam host tasimak oyle zahmetli bir is degil.
Cpanel sisteminde full backup yontemiyle hersey oldugu gibi yedeklenir ve yeni sunucuya tasiya bilirsiniz. Yapilacak tek sey dns degistirmek, varsa db giris ayarini degistirmek.. Bu kadar baska bi cacigi yok site tasimanin.
Ben min 6 ay dedim veya 1 yil onemi yok bu 1 yil dahada uzaya bilir sonucta bu isi yapiyorum :) elimde surekli host var

Suan 67 host dagittim sdn de ve baska hostlarda..
Tekrar soyluyorum.. Domain le basvuru yapiniz. Hostu domain uzerine kuruyoruz !

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
[MENTION=105541]dedefon[/MENTION] pm attım.

hayalcan744

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=105541]dedefon[/MENTION] gözün yagında yumurta kırayım benide unutma :( :)

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Yaniliyorsunuz hocam host tasimak oyle zahmetli bir is degil.
Cpanel sisteminde full backup yontemiyle hersey oldugu gibi yedeklenir ve yeni sunucuya tasiya bilirsiniz. Yapilacak tek sey dns degistirmek, varsa db giris ayarini degistirmek.. Bu kadar baska bi cacigi yok site tasimanin.
Ben min 6 ay dedim veya 1 yil onemi yok bu 1 yil dahada uzaya bilir sonucta bu isi yapiyorum :) elimde surekli host var

Suan 67 host dagittim sdn de ve baska hostlarda..
Tekrar soyluyorum.. Domain le basvuru yapiniz. Hostu domain uzerine kuruyoruz !
Tekar söylüyorum yaptığın ücretsiz hizmet gerçekten çok güzel ben her yıl 22$ veriyorum

dedefon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
arkadaşlar örnek bi başvuruyu size sunuyorum lütfen bu şekilde başvurun yoksa hiçbir cevap verilmeyecektir...

Merhaba,

dns ler yönlendirildi,

www.enkolayfiyat.com
demirelemin@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=21031"]yahoo[/URL][/B].com

Teşekkürler

@demirelemin hostunu açıp bilgileri pm atıyorum.... tek seferde anlayıp kolayca hostu kaptın ve beni yormadığın için teşekkürler

Arkadaşın hostunu açtım...
http://enkolayfiyat.com/

Tekar söylüyorum yaptığın ücretsiz hizmet gerçekten çok güzel ben her yıl 22$ veriyorum

hocam hostingin bittiği zaman beni mutlaka bul

admin@[B]turk[/B]iyetorrent.com

anladığım kadarıyla yurt dışı kullanıyorsun...

yurt dışına vereceğine parayı gel ben sana ücretsiz veririm sorun değil alan ,trafik vs.

Düzgün başvuru yapan bi arkadaşımız daha;

[MENTION=30851]N3CAT1[/MENTION]
Forumdaki konunuzda domain adresiniz ile pm atınız demişsinizi. Hala hosting dağıtmaya devam ediyorsanız ben de almak isterim.

domain adresim: www.cokkomikiz.biz
mail adresim: necati_tufan[MENTION=25329]windowslive[/MENTION].com

bunlar haricinde başka bir bilgi gerekiyor mu?
--------------

hostunu açıp bilgileri gönderiyorum teşekkürler beni yormadığın için ...hostunu açıp bilgileri gönderiyorum teşekkürler beni yormadığın için ...

hostu açıldı arkadaşın fakat dns yeni yönlendirildiği için geçmesi 2-3 saati bulabilir...
www.cokkomikiz.biz

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Tekrardan Allah razı olsun kardeş :)

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
66
[MENTION=105541]dedefon[/MENTION] peki bu verdiğin hostlarda örneğin joomla, wordpress,drupal.. gibi cms platformlarınıda çalıştırabilir miyiz? Bu konuda tecrübe sahibi değilim henüz :)

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
66
erkenden şu eksiklikleri bitireyim bari hostu alayım :)

dedefon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
arkadaşlar birde hosting paketlerinde bi kısmına 1 gb bi kısmına 2 gb verdim...

neden vs. diye sormayın lütfen. Hostlarımız belli periyotlarla kontrol edilmektedir. Bakılır eğer yetmiyorsa ekstra alan özellik vs. verilir hiç sıkıntı değil..

erkenden şu eksiklikleri bitireyim bari hostu alayım :)
1-2 güne bitirmeyi düşünüyorum kampanyayı...

şuan kampanya dağıtımında sdn de ve başka forumlarda toplam 84 host dağıtımına ulaştık...

şuanda serverlar sorunsuz çalışıyor... hiçbir sıkıntımız yok fakat bi süre ara verip tekrar dağıtım yapılabilir..

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ücretsiz olan pc vs program host ve antivirus her ne olursa bunları hiç tavsiye etmiyorum
Neden çünkü ücretsiz olanlar tam manada bize fayda yerine zarar verir.
parası az olsun temiz olsun ?

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
66
ne alaka burda bedava vermek yerine paraylada cüzzi bir miktara rahatlıkla satabilir.
Ne tür zarar veriyormuş bedava host?**
herşeye şüphe gözüyle bakmayın.

dedefon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Ücretsiz olan pc vs program host ve antivirus her ne olursa bunları hiç tavsiye etmiyorum
Neden çünkü ücretsiz olanlar tam manada bize fayda yerine zarar verir.
parası az olsun temiz olsun ?
hocam ben durumu olmayanlara yardımcı olmak için bu dağıtımı yapıyorum...

kendi sattığım hostlarla aynı özelliktekileri bedavaya veriyorum..

buyrun illa parayla almak istiyorsanız
http://turkiyetorrent.com/host

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Zaten eğer kapatacak olursanız bir bilgilendirme yaparsınız kapatmadan önce değil mi hocam ?
Hani dosyaları ve veri tabanını yedeklemek açısından.

dedefon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Zaten eğer kapatacak olursanız bir bilgilendirme yaparsınız kapatmadan önce değil mi hocam ?
Hani dosyaları ve veri tabanını yedeklemek açısından.

hocam şuan için kapatma vs. hiç bişey söz konusu değildir.

herhangi bi aksilik olursa verilen maillere bilgilendirme yapılır

galyanliemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardes pm nedir bilmiyom valla ama bana acil host lazim bi yardım edermisin