- Konuyu başlatan
evet hocam daha önce sorulduğu gibi, ne kadar süreyle bizde kalacak host?
Minimum 6 ay ama min. 1 yila kadar yolu var
evet hocam daha önce sorulduğu gibi, ne kadar süreyle bizde kalacak host?
Arkadaşın ücretsiz olarak yaptığı bu hizmet çok güzel kendisini tebrik ederim ama şahsen ben 6 ay veya bir yıl için siteye o kadar emek verip daha sonra başka hosta geçip birsürü ayar ile ugraşmak istemem host değiştirmek kolay ama yeniden siteyi sorunsuz çalışır hale getirmek zahmetli iş yazma izni vs
--- Mesaj Güncellendi ---
Arkadaşın ücretsiz olarak yaptığı bu hizmet çok güzel kendisini tebrik ederim ama şahsen ben 6 ay veya bir yıl için siteye o kadar emek verip daha sonra başka hosta geçip birsürü ayar ile ugraşmak istemem host değiştirmek kolay ama yeniden siteyi sorunsuz çalışır hale getirmek zahmetli iş yazma izni vs
Evet kadikoy hocam sizide kirmamak icin devam ediyor hosting
Tekar söylüyorum yaptığın ücretsiz hizmet gerçekten çok güzel ben her yıl 22$ veriyorumYaniliyorsunuz hocam host tasimak oyle zahmetli bir is degil.
Cpanel sisteminde full backup yontemiyle hersey oldugu gibi yedeklenir ve yeni sunucuya tasiya bilirsiniz. Yapilacak tek sey dns degistirmek, varsa db giris ayarini degistirmek.. Bu kadar baska bi cacigi yok site tasimanin.
Ben min 6 ay dedim veya 1 yil onemi yok bu 1 yil dahada uzaya bilir sonucta bu isi yapiyorum elimde surekli host var
--- Mesaj Güncellendi ---
Suan 67 host dagittim sdn de ve baska hostlarda..
Tekrar soyluyorum.. Domain le basvuru yapiniz. Hostu domain uzerine kuruyoruz !
Tekar söylüyorum yaptığın ücretsiz hizmet gerçekten çok güzel ben her yıl 22$ veriyorum
@dedefon peki bu verdiğin hostlarda örneğin joomla, wordpress,drupal.. gibi cms platformlarınıda çalıştırabilir miyiz? Bu konuda tecrübe sahibi değilim henüz
Bi duan yeter...Tekrardan Allah razı olsun kardeş
1-2 güne bitirmeyi düşünüyorum kampanyayı...erkenden şu eksiklikleri bitireyim bari hostu alayım
hocam ben durumu olmayanlara yardımcı olmak için bu dağıtımı yapıyorum...Ücretsiz olan pc vs program host ve antivirus her ne olursa bunları hiç tavsiye etmiyorum
Neden çünkü ücretsiz olanlar tam manada bize fayda yerine zarar verir.
parası az olsun temiz olsun ?
Zaten eğer kapatacak olursanız bir bilgilendirme yaparsınız kapatmadan önce değil mi hocam ?
Hani dosyaları ve veri tabanını yedeklemek açısından.
kardes pm nedir bilmiyom valla ama bana acil host lazim bi yardım edermisin