Uso!
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 27
Arkadaşlar ankette ESET NOD32'yi göremedim.ESET'de avast! Free Edition gibi TRIAL lisanslar dağıtmakta.ESET'inkiler 30 günlük, ama gene de yeniden alınabilme imkanı var.
nod32 ücretli bir antivirüsdür O dediğin deneme sürümüdür ayrıca avast ın lisansı etkinleştirilirse 1 yıl boyunca kullanılabilmektedir avast ücretsizdir nod32 ücretlidir bu ayrımı iyi yapalımArkadaşlar ankette ESET NOD32'yi göremedim.ESET'de avast! Free Edition gibi TRIAL lisanslar dağıtmakta.ESET'inkiler 30 günlük, ama gene de yeniden alınabilme imkanı var.
ankette bir çok eksik var aslındaAnkette Comodo eksik. Tercihimdir.
avasttan şaşma avira da iyide Türkçe dil desteği yokAvast 5 diyorum ben. Avira diyenler avantajlarını yazabilir mi?
kayıp kuşak dedi ki:avasttan şaşma avira da iyide Türkçe dil desteği yok
Ankette Comodo eksik. Tercihimdir.
ankette bir çok eksik var aslında
Avast 5 kullanmadım, en son 4 sürümlerini kullanmıştım.Avast 5 diyorum ben. Avira diyenler avantajlarını yazabilir mi?
ha öyleyse peki benim aklıma gelenler şu an gerçek zamanlı koruması olmayanlar ama ad aware int.security i eklersen sevinirimevet comodo eksik. unutmuşum galiba. ama comodoyu çoğu kimse antivirüs niyetiyle kullanmıyor. firewall olarak 1 numara.
diğer eksikleri belirten sevinirim. ankete gerçek zamanlı korumaya sahip popüler ücretsiz antivirüsleri koydum.
ha öyleyse peki benim aklıma gelenler şu an gerçek zamanlı koruması olmayanlar ama ad aware int.security i eklersen sevinirim