Ücretsiz Antivirüsler 2010 Anket

Hangi free antivirüsleri tercih edersiniz

• Kullanılan toplam oy
    71

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar ankette ESET NOD32'yi göremedim.ESET'de avast! Free Edition gibi TRIAL lisanslar dağıtmakta.ESET'inkiler 30 günlük, ama gene de yeniden alınabilme imkanı var.

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Arkadaşlar ankette ESET NOD32'yi göremedim.ESET'de avast! Free Edition gibi TRIAL lisanslar dağıtmakta.ESET'inkiler 30 günlük, ama gene de yeniden alınabilme imkanı var.
nod32 ücretli bir antivirüsdür O dediğin deneme sürümüdür ayrıca avast ın lisansı etkinleştirilirse 1 yıl boyunca kullanılabilmektedir avast ücretsizdir nod32 ücretlidir bu ayrımı iyi yapalım

paradoks61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Avast 5 diyorum ben. Avira diyenler avantajlarını yazabilir mi?

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
kayıp kuşak dedi ki:
avasttan şaşma avira da iyide Türkçe dil desteği yok

Avira' yı sırf bu yüzden kullanmıyorum. Oysa ki TR kullanıcısı oldukça fazla ama TR desteği yok :angry:

Reaksiyon puanı
7
AVG kullandım çoğunlukla hiç bir sıkıntım olmadı :) ama oyumu Avast'ada verdim onuda kulandım iyi gidiyor fakat çok hassas :laugh:

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Avast 5 diyorum ben. Avira diyenler avantajlarını yazabilir mi?
Avast 5 kullanmadım, en son 4 sürümlerini kullanmıştım.

Aviranın en büyük avantajı, ücretliler kadar hatta onlardan daha fazla zararlı kod yakalama/silme gücüne sahip olmasıdır.

Türkçe desteğinin olup olmaması bir değerlendirme ölçüsü değildir.
Önemli olan işini hakkıyla yapıp yapmadığıdır.

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
evet comodo eksik. unutmuşum galiba. ama comodoyu çoğu kimse antivirüs niyetiyle kullanmıyor. firewall olarak 1 numara.

diğer eksikleri belirten sevinirim. ankete gerçek zamanlı korumaya sahip popüler ücretsiz antivirüsleri koydum.
ha öyleyse peki benim aklıma gelenler şu an gerçek zamanlı koruması olmayanlar ama ad aware int.security i eklersen sevinirim