Ubuntu'dan Chrome OS'e Destek

Akhun Aktosun

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Popüler Linux dağıtımlarından Ubuntu yetkilileri, Google'ın daha yayınlanmadan popüler olan işletim sistemi Chrome OS'i desteklediklerini açıkladı.

Google, işletim sistemi piyasasına bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Firma, bu anlamda açık kaynak platformunu destekliyor olmanın elmalarını toplamaya başladı denilebilir. Zira popüler Linux dağıtımlarından Ubuntu'nun yetkilileri, Google Chrome OS'i desteklediklerini ve açık kaynak platformu için büyük kazanç olduğunu açıkladı.

nivqa52t1258969289.jpg

Chrome OS ile birlikte, açık kaynak platformunun daha da yaygınlaşacaklarından emin olduklarını açıklayan yetkililer, Chrome OS için "Kullanıcı dostu" yorumunu yaptı. Ubuntu'nun, yayın hayatına internet ve doğal çekirdek tabanlı uygulamalar ile birlikte devam edeceğini belirten yetkililer, Ubuntu ve Chrome OS'in iyi anlaşacaklarını tahmin ettiklerini, kullanıcıların da, açık kaynak konusunda iyice bilinçleneceklerinden emin olduklarını söyleyerek konuşmalarını tamamladılar.

:: Chrome OS'ten beklentileriniz neler?

Yazan: Akhun Aktosun
SDN - http://shiftdelete.net

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Hiçbir beklentim yok windows'tan vazgeçmem...

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
:: Chrome OS'ten beklentileriniz neler?

Doğrusu benim çok beklentim vardı ama Cloud Computing herşeyi bozdu...

Google oyun bile yapar diye düşünüyordum ama yanılmışım. Beklentim, Solid bir sistem

geliştirmesi, en azında ileriye dönük :D

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Hızlı ve güvenilir bir sistem bekliyorum, ayrıca ücretsiz ve İnşallah beklediğimi bulacağım.

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Popüler Linux dağıtımlarından Ubuntu yetkilileri, Google'ın daha yayınlanmadan popüler olan işletim sistemi Chrome OS'i desteklediklerini açıkladı.
Düşmanımın düşmanı dostumdur :P
Bekleyip göreceğiz inşallah.