ufukcoskun
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 104
Demekki olay bu kadar basit değilmiş:w00t:
Kendini Linux ile kıyaslamaktan korktuğu için en iyi çözümü yine eski sürümleriyle karşılaştırarak buluyorlar. Doğal tabii ucunda rezil olmak var..
Tabii bi bilmem kaç $ lık sistem birde ücretsiz.Kıyaslar mı adam.En ufak bir yanlışında gider milyon dolarları![]()
Bkz:Linux Forumu-Ubuntu*ya Geçmemek İçin 8 Neden-
İşte bu kadarBen şunu anlamıyorum Microsaoft işletim sistemi kullanana arkadaşlar neden Windowsu bukadar tutuyorlar sonuçta para verip almıyor korsan kullanıyorlar Microsft birşekilde korsanın önüne geçse sanki yine para verip alacakmış gibi yazıyorlar ki asla almazlar Linux kullanırlarBen Win7 kullanıyorum ama Linux' a karşı değilim kendini geliştirsin daha verimli daha stabil olsun YAŞAŞIN ÖZĞÜRLÜK...
Hadi beyin fırtınası yapalım...
Microsoft çıksa yarın açıklama yapsa...
Tüm Linux sürümleri Benim işletim sistemlerinden daha iyidir... Hatta Onlar beleştir vs vs gibi bir açıklama yapsa...
Dünyada kaç kişi Linux a geçiş yapar?
1000 mi?
10 000 mi?
Milyon mu?
Linux Windows u evire çevire dövse bile siz Normal kullanıcıların bilgisayarlarına giremediğiniz sürece yoksunuz demektir...
Burada suçlu olan Windows kullanan milyarlarca insan mı?
Yoksa ücretsiz olduğu halde Windows ile rekabet edemeyen normal kullanıcıya ulaşamayan Linux mu?
Biri 100 lerce lira istiyor...
Diğeri Beleş veriyor...
Ama insanlar o paralı olanı seçiyor...
İnsanlar aptal demekle bu işin içinden çıkamazsınız...
İnsanlar cahil demekle bu işin içinden çıkamazsınız...
Bilgisayarım açılmıyor dediğim zaman bana 1 sayfa kod yapıştırıp bunu yaz demekle bu işi çözemezsiniz...
Ben bilgisayar açılmıyor...
Boot yapmıyor...
Diyorum...
Adam 1 sayfa kod koymuş bunu yapıştır diyor...
Kodu kağıda yazıp k.çıma mı yapıştırayım?
İnsanları ve windows u sorgulamak yerine şu her işletim sisteminden daha iyi olan işletim sistemini nasıl normal bilgisayar kullanıcılarının bilgisayarına yükletebiliriz onu düşünün...
Yok bizim öyle bir derdimiz...
Bize ne normal bilgisayar kullanıcılarından...
Biz gizli tarikatler gibi kendi içimizde yaşayıp nirvanaya ulaşmaya çalışıyoruz diyorsanız o ayrı...
O zaman niye bu kadar gürültü çıkarıyorsunuz?
Bu güne kadar hep windowsa b.k atarak insan taraftar toplamaya çalıştınız...
ama geldiğiniz nokta belli...
Demek ki artık windows u bırakıp insanlar neden linux kurmuyor onu sorgulama vakti...
Hıı hı. Tamam tamam . Evet öyle.. :dirol:
Windows bir adamsa...
Linux bir karınca...
Ubuntu Isırsa Windows 7 dönüp bakmaz bile ya kaşınır ya kaşınmaz...
Linuxçular hayal alemini bir bıraksalar aslında herşey onlar için daha güzel olacak...
Yukarda saydığın Ubuntu avantajları windows kullanan kaç kişiyi ilgilendiriyor?
belki de sizin sorununuz tam da bu...
insanları ve düşüncelerini küçümsemek...
İşte tam da bu yüzden anlayamıyorsunuz neden normal kullanıcılar sizi seçmiyor...
Çünkü siz diğerlerinin düşüncelerine saygı duymak onların ihtiyaçlarına cevap vermek yerine onlar ile dalga geçme yolunu seçmişsiniz... Yıllardır Normal bilgisayar kullanıcılarını göbeğini kaşıyan adam olarak nitelendirdiniz... Bidon kafalılar olarak gördünüz... Ama son sözü o normal kullanıcılar söylüyor gidiyor oyunu Windows a veriyor...
Siz insanları ve düşüncelerini aşağılamaya devam edin...
insanları ve düşüncelerini... Tüzel kişileri değil...Hocam küçümsemek derken bu mesajınıda bir açıklar mısın peki?
Bir bak bakalım biz İNSANLAR'ın düşüncelerini küçümsüyormuyuz. Bir bak Linux kategorisine. "İnsanlar"ın düşüncelerini asla küçümsemem..
insanları ve düşüncelerini... Tüzel kişileri değil....
insanları ve düşüncelerini... Tüzel kişileri değil...
Benim yorumuma yaptığın yorum resmen deliye he demek deyiminden başka bir şey değil...
Ben başta da dedim Windows ile de Linux ile de organik bağım yok...
Ben gerçekleri (bana göre) anlatıyorum...
ama sen bana he he diyerek resmen bu adamı kaale almayın der gibi bir yorum yapmışsın...
Senin için benim görüşlerim değersiz olabilir ama en azından biraz saygıyı beklemek hakkımdır...
Ha yani insanla ilgili birşey olmazsa küçümseyebiliriz yani herşeyi.Gerçi linux u da insanlar kullanıyor ama olsun neyse hocam küçümseyin siz.
sen linuxu sevememişsen yetersiz görmüşsen sorun linuxu seven onu beğenen onunla psikolojisi bozuk olanda değil bilakis sendedir.sen duygularınla yaşa . bize duyular yeter.
Katılmamak elde değil. Ha ben mi hem windows hem linux kullanıyorum. İkisinin de yeri ayrı bana göre.Hadi beyin fırtınası yapalım...
Microsoft çıksa yarın açıklama yapsa...
Tüm Linux sürümleri Benim işletim sistemlerinden daha iyidir... Hatta Onlar beleştir vs vs gibi bir açıklama yapsa...
Dünyada kaç kişi Linux a geçiş yapar?
1000 mi?
10 000 mi?
Milyon mu?
Linux Windows u evire çevire dövse bile siz Normal kullanıcıların bilgisayarlarına giremediğiniz sürece yoksunuz demektir...
Burada suçlu olan Windows kullanan milyarlarca insan mı?
Yoksa ücretsiz olduğu halde Windows ile rekabet edemeyen normal kullanıcıya ulaşamayan Linux mu?
Biri 100 lerce lira istiyor...
Diğeri Beleş veriyor...
Ama insanlar o paralı olanı seçiyor...
İnsanlar aptal demekle bu işin içinden çıkamazsınız...
İnsanlar cahil demekle bu işin içinden çıkamazsınız...
Bilgisayarım açılmıyor dediğim zaman bana 1 sayfa kod yapıştırıp bunu yaz demekle bu işi çözemezsiniz...
Ben bilgisayar açılmıyor...
Boot yapmıyor...
Diyorum...
Adam 1 sayfa kod koymuş bunu yapıştır diyor...
Kodu kağıda yazıp k.çıma mı yapıştırayım?
İnsanları ve windows u sorgulamak yerine şu her işletim sisteminden daha iyi olan işletim sistemini nasıl normal bilgisayar kullanıcılarının bilgisayarına yükletebiliriz onu düşünün...
Yok bizim öyle bir derdimiz...
Bize ne normal bilgisayar kullanıcılarından...
Biz gizli tarikatler gibi kendi içimizde yaşayıp nirvanaya ulaşmaya çalışıyoruz diyorsanız o ayrı...
O zaman niye bu kadar gürültü çıkarıyorsunuz?
Bu güne kadar hep windowsa b.k atarak insan taraftar toplamaya çalıştınız...
ama geldiğiniz nokta belli...
Demek ki artık windows u bırakıp insanlar neden linux kurmuyor onu sorgulama vakti...