• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ubuntu için kde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Finix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
doğru çok haklısın

aynen katılıyorum

cd versiyonunu ndirdim ve cd ye yazdım

live cd olarak çok güzel çalıştı fakaaaat

iş kurmaya gelince orda zırt oldu

kurulum ayarları fena değildi ama dosyalar kopyalanırken ne olduysa kurulum bittikten sonra sistem açılmadı hata verdi

normal grub var seçenekli amma velakin tıklayınca ingilizce olarak başka sistem açmak için tıklayın yazıyor :confused1:

onunla en son uğraşırsın...
topladın mı topladın birşeyler...
yeni birşeyler topla akşama kadar(ki ben özelden attım bi ton şey)
boot edebilinir-kullanılabilinir birşey elde edip "
ben bunları bunları içeren şunu yaptım ama kurulum sonrası böyle bir sorun çıktı ne yapayım" diye bir başlık açıp ekran görüntülerini ekledin mi forumdan arkadaşlar seve seve yardımcı olur...

valla bi başlık açtım ama direk moderatöre gitti henüz yayınlanmadı

ayrıca özelden verdiğin bütün bilgileri kopyalıyorum merak etme

doğru çok haklısın

aynen katılıyorum

cd versiyonunu ndirdim ve cd ye yazdım

live cd olarak çok güzel çalıştı fakaaaat

iş kurmaya gelince orda zırt oldu

kurulum ayarları fena değildi ama dosyalar kopyalanırken ne olduysa kurulum bittikten sonra sistem açılmadı hata verdi

normal grub var seçenekli amma velakin tıklayınca ingilizce olarak başka sistem açmak için tıklayın yazıyor :confused1:
Yanlış hatırlamıyorsam yast-install diye bir paket eklenmesi gerek. Yaptın mı böyle bir şey?

du bi bakıyım çok şey eklediğim için unutum

yast 2--yast 2 control center gnome--yast 2 firewall--yast 2 firstboot--yast 2 live installer--yast 2 ncurses--yast 2 printer

yast ile ilgili yüklediklerim bunlar

<yast 2 live installer> Bu paket benim dediğimi karşılar galiba benim yaptığımda tam bir fiyasko çıkmıştı :)

düşüncem;
kurulup grup geliyor diyor sonuçta...sorun bence kdm-gdm gb giriş yöneticisinde yada grup'da...muhtemelende grup yanlış yollara sapıyor:)
çözüm;
bilmiyorum:)

Ben bir suse studioyu karıştırıyım :)

iltifatın için saol

---------- saat 12:15 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:14 eklenmişti ----------

bu sorun cd versiyonundaydı

eğer dvd versiyonundada olursa o kadar emek heba olur

Birde lilo kullanmayı dene olacak mı?

grub ile ilgili olduğunu sanmıyorum zira tek işletim sistemi olarak kurdum

bu durumda grub pek kullanılmıyor

ayrıca kurulum bana göre çok erken bitti bu durumda :huh:

Merak etme openSuSE live cdyi altı dkde kurmuştum rahat ol :D Tek işletim sistemi kursan bile grubun aktif olduğunu unutma

bu arada xfce li suse yaptım ve tekrar gözden geçiriyorum biraz sonra test drive yapıcam

yaklaşık 610 mb

2 konuya birden mesaj yazma :D

IceWM açsan bu ne dersin bir şey anlamassın.Arkadaş sadece biraz değiştirmiş.

dediğin yoldan yaptım ama açılıştı kde kullanıcı adı ve parolası istyor giriyorum uçbirimi açıyor sadece

bence sen benim yaptığımı yap

kde li ubuntu yada mint kur