Bence yaparsın ancak bir günde olacak şey değil bu: 6 ay bununla uğraşırsın.estağfurullah öyle demek istemedim sadece açtığım konu kilitlendiği için canım sıkıldı biraz
asıl sen kusura bakma
o halde senin söylediklerine bir bakayım
yani şimsi sen lfs olayını yapamzmıyım mı diyorsun
Bence internet cafe üzerinden girme orada keyloggerı vırttı zırttı varben hiç giremiyorum üye olarak şu an internet cafe den yazıyorum anlayacağın üzere xp yüklü
akşam eve gidince dün gece yüklediğim suse den bağlanıcam sdn ye
Bize testdrive üzerinden biraz screenshot getir misin?kde 4 masaüstü opensuse 11.2 oss linux 2.6.31 kernel şu an itibari ile iso boyutu yaklaşık 1.60 gb tabi iso olunca bu boyut biraz düşecek 32 bit için şimdilik çalışmam
toplam 1024 paket benim eklediğim 224 paket
iso adı winix 1.0
açılış menüsü değişti resimler dahil
zaman ve klavye gibi gerekli herşey türkiyeye göre ayarlandı
halen üzerinde çalışıyorum
ilk testdrive başarılı
64 bit iyi ancak 32 bit linuxda daha iyi.32bit kullanan kaldımı?susenin 32biti diğer dağıtımlar gb 64 destekleyen sistemde çalışmaz ve 64bit olmayan sistemde kalmadı artık nerdeyse...64bit'e yönelmeni öneririm
64 bit iyi ancak 32 bit linuxda daha iyi.
tabi ki 32 bit daha iyi...
64 bitlik flash plugin aramıştım vaktiyle firefoxa...ne aradım ne aradım...2senedir hala saklarım olur da gerek olur diyeama çalışmıyor benim core2duo T5250'de 32bit suse
bir çok işlemcide böyle artık...ama uygulamaların 64bite geçisi tamamlandı sayılır...
32bit işletim sistemimi kaldı yahu? ben 1yılı aşkın süredir 64bit kullanıyorum çok memnunum... Zaten 4gb ram ile 32 bit sistem kullanmam tamamen saçmalık olur...
minimal x olayna bakmıştım aynı win3.1 gibi
sanırım bu biraz daha zor ve uzun olacak