Ubuntu harika!

Rauros

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu Wubi genel olarak mı 64bit kuruyor yoksa ram e göre mi 64 bit kuruyor 3gb ramim var wubi ile kurunca 64bit kuruyor biz bunu 32bit yapamazmıyız ?

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Ülkemde ne kadar linüx sever varmış.Gözlerim Yaşardı.VAlla

7n1k9.jpg

WaylandIZMIR

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Ülkemde ne kadar linüx sever varmış.Gözlerim Yaşardı.VAlla

7n1k9.jpg

Bu tablo ülkenin cahil kullanıcılarla dolu olduğunu gösterir.
Ubuntu diyorum o ne program m diyor bana.
Ubuntunun hem reklam sıkıntısı var hemde dediğim gibi bizim milletimizin at gözlüklerinden dolayı sıkıntı var.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Ubuntunun hem reklam sıkıntısı var hemde dediğim gibi bizim milletimizin at gözlüklerinden dolayı sıkıntı var.
Cahillikle bir alakası yok.Ubuntu herkese uymayabilir.Mesela ben.Ubuntu her oyunu çalıştırsa geçerim.Yada Windows'da olup Linux'da olmayan programlar var.

WaylandIZMIR

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Cahillikle bir alakası yok.Ubuntu herkese uymayabilir.Mesela ben.Ubuntu her oyunu çalıştırsa geçerim.Yada Windows'da olup Linux'da olmayan programlar var.

Gerçekçi olalım arkadaşım
Üstteki tabloda yani %95 veya herneyse o oranda windows kullanan herkes oyun mu oynuyor?
Tabiki oynamıyor. Ubuntudan bihaber windows kullanıp yoluna devam ediyor
Oysa bilse Ubuntu denen bir işletim sistemi var ve virüs derdi yok, aç kapa yavaşlık derdi yok vs vs vs Kesinlikle Ubuntu kullanırdı.
Herneyse ben bunun için cahillik dedim işte.

forumstar

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bide android icin ubuntu ciksa bir an önce, o zaman tadundan yenmez ... :)

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Gerçekçi olalım arkadaşım
Üstteki tabloda yani %95 veya herneyse o oranda windows kullanan herkes oyun mu oynuyor?
Tabiki oynamıyor. Ubuntudan bihaber windows kullanıp yoluna devam ediyor
Oysa bilse Ubuntu denen bir işletim sistemi var ve virüs derdi yok, aç kapa yavaşlık derdi yok vs vs vs Kesinlikle Ubuntu kullanırdı.
Herneyse ben bunun için cahillik dedim işte.

Bu tablo ubuntu kullanmayanların cahilliğini değil.Eğer şu yazdığın özellikler ubuntu işletim sisteminde varsa(neyse onlarda tartışılır.). Asıl Cahil Onu yeterince kullanıcılara anlatamayanlardır.O zaman.!

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Cahillerle Tartışmaya Girmeyin; Zira Ben Hiç Yenemedim.. (Gazali) (anlatabilmişimdir inşallah :) )

ra55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar Webdam.

Windows'dan nefret ediyorum. Gerçekten Windows'tan harikaysa ben de yüklemek isterim. Ancak, benim bu Ubuntu'yu yüklemek için, Ubuntu'yu nereden bulacağımı ve kurulum dosyasını nasıl flash belleğe yüklemem gerektiği konusunda bilgiye ihtiyacım var. Madem Ubuntu'yu kurdunuz, size zahmet olmazsa burada benim için, nasıl yüklediğinizi paylaşırsanız memnun olurum. Çünkü daha önce bir kaç kez Pardus denemelerim oldu ve başarısızlıkla sonuçlandı, ya ben beceremedim, ya da hazırlanan versiyonda sıkıntı vardı.

Selam ve dualarımla birlikte Cenab-ı Allah'ın rahmeti, bereketi ve mağfireti üzerinize olsun inşAllah. Hayırlı ve bereketli Ramazanlar dilerim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Merhabalar.
Benim gibi çok acemiler için Ubuntu'nun nasıl yükleneceğini örnek (flash bellekle) anlatırsanız, daha çok kullanıcısı olacağı gerçek. Örnek olarak ben kurmayı çok istiyorum ama nereden nasıl temin edip flash bellekle nasıl yükleyeceğimi bilmediğim için bilgisayarıma kuramadım.
Selam ve dualarımla.

Merhabalar Tarık Ali.
Ben de Ubuntu'yu kurmak istiyorum. Ama nereden ve nasıl temin edeceğim ile flash bellekle nasıl yükleyebileceğim konusunda bir bilgi veren olursa.
Selam ve dualarımla.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Merhabalar Webdam.

Windows'dan nefret ediyorum. Gerçekten Windows'tan harikaysa ben de yüklemek isterim. Ancak, benim bu Ubuntu'yu yüklemek için, Ubuntu'yu nereden bulacağımı ve kurulum dosyasını nasıl flash belleğe yüklemem gerektiği konusunda bilgiye ihtiyacım var. Madem Ubuntu'yu kurdunuz, size zahmet olmazsa burada benim için, nasıl yüklediğinizi paylaşırsanız memnun olurum. Çünkü daha önce bir kaç kez Pardus denemelerim oldu ve başarısızlıkla sonuçlandı, ya ben beceremedim, ya da hazırlanan versiyonda sıkıntı vardı.

Selam ve dualarımla birlikte Cenab-ı Allah'ın rahmeti, bereketi ve mağfireti üzerinize olsun inşAllah. Hayırlı ve bereketli Ramazanlar dilerim.

Merhabalar.
Benim gibi çok acemiler için Ubuntu'nun nasıl yükleneceğini örnek (flash bellekle) anlatırsanız, daha çok kullanıcısı olacağı gerçek. Örnek olarak ben kurmayı çok istiyorum ama nereden nasıl temin edip flash bellekle nasıl yükleyeceğimi bilmediğim için bilgisayarıma kuramadım.
Selam ve dualarımla.

Merhabalar Tarık Ali.
Ben de Ubuntu'yu kurmak istiyorum. Ama nereden ve nasıl temin edeceğim ile flash bellekle nasıl yükleyebileceğim konusunda bir bilgi veren olursa.
Selam ve dualarımla.
Buradan indirebilirsin Get Ubuntu | Download | Ubuntu
Burada nasıl kurulacağı anlatılıyor Kurulum - Ubuntu Türkiye Wiki

hanes

Asistan
Reaksiyon puanı
12
1 yıla yakın ubuntu kullandım Mint de kullandım ama mint daha iyi geldi bana

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Bir ara Ubuntu kullanmıştım ama şu program vs yüklerken sudo get, zart zurt işkence kodları yüzünden pek alışamamıştım. Ama oyunlardan soğudum sayılır iyice yakında tekrar bir dönüş yapabilirim.

selcukulusal298

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ubuntu hakkında görüntü güzelliğinden başka bir bilgim yok. Ubuntu işletim sistemi program ve oyun konusunda nasıl? Windows kadar program destekliyor mu?

waylandx

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Ubuntu hakkında görüntü güzelliğinden başka bir bilgim yok. Ubuntu işletim sistemi program ve oyun konusunda nasıl? Windows kadar program destekliyor mu?
Ubuntu açık kaynak bir işletim sistemidir.Windows kadar program desteklemiyor fakat windows'daki programların ubuntuda alternatifleri var.Ubuntu Yazılım merkezinde bulabilirsin.Ayrıca oyun konusunda geride,ben her gün oyun oynarım derseniz tavsiye etmem.

Yardım için:Acemiler İçin İlk Durak
Ayrıca windows programlarının ubuntuda'ki alternatifleri için:[23] Windows Programlarının Linux Muadilleri

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Diyorsun ki ben Windows da 32-64 bit konusunda çok sıkıldım inşallah ubuntu da yoktur. Abi kaç kurtar kendini ben hâlâ sıkıntıyı yaşıyorum..
Yok bir tadına bakacağım MAC'te yarım tad aldım damağımda kaldı bir de LİNUX'un tadına bakayım diyorum belki onunla yola devam ederim.;):D

selcukulusal298

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ben kullanmadım ama benimde hoşuma gitti videolardan izlediğim kadarıyla. Yazılım veya oyun konusunda çile çektirir mi?

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Ben kullanmadım ama benimde hoşuma gitti videolardan izlediğim kadarıyla. Yazılım veya oyun konusunda çile çektirir mi?
Oyun konularında bayağı kısıtlı ama tabi yine güzel oyunları da var yazılımı pek iyi bilmiyorum geçeceksen şimdiden hayırlı olsun.Tavsiyemdir.:)