Rauros
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Bu Wubi genel olarak mı 64bit kuruyor yoksa ram e göre mi 64 bit kuruyor 3gb ramim var wubi ile kurunca 64bit kuruyor biz bunu 32bit yapamazmıyız ?
Bu Wubi genel olarak mı 64bit kuruyor yoksa ram e göre mi 64 bit kuruyor 3gb ramim var wubi ile kurunca 64bit kuruyor biz bunu 32bit yapamazmıyız ?
İmajın 32bit olarak indirilmiş olması gerekiyor.
ubuntu server seçersen 64 bit indiriyorKendi otamatik 64bit indiriyor ya ondan dedim demek bizim 32 bit indirmemiz gerekiyor
ubuntu server seçersen 64 bit indiriyor
ubuntu desktop seçmen lazım o zaman 32 bit önerilen olarak geliyor.
Ülkemde ne kadar linüx sever varmış.Gözlerim Yaşardı.VAlla
![]()
Ülkemde ne kadar linüx sever varmış.Gözlerim Yaşardı.VAlla
![]()
Cahillikle bir alakası yok.Ubuntu herkese uymayabilir.Mesela ben.Ubuntu her oyunu çalıştırsa geçerim.Yada Windows'da olup Linux'da olmayan programlar var.Bu tablo ülkenin cahil kullanıcılarla dolu olduğunu gösterir.
Ubuntu diyorum o ne program m diyor bana.
Ubuntunun hem reklam sıkıntısı var hemde dediğim gibi bizim milletimizin at gözlüklerinden dolayı sıkıntı var.
Cahillikle bir alakası yok.Ubuntu herkese uymayabilir.Mesela ben.Ubuntu her oyunu çalıştırsa geçerim.Yada Windows'da olup Linux'da olmayan programlar var.
Gerçekçi olalım arkadaşım
Üstteki tabloda yani %95 veya herneyse o oranda windows kullanan herkes oyun mu oynuyor?
Tabiki oynamıyor. Ubuntudan bihaber windows kullanıp yoluna devam ediyor
Oysa bilse Ubuntu denen bir işletim sistemi var ve virüs derdi yok, aç kapa yavaşlık derdi yok vs vs vs Kesinlikle Ubuntu kullanırdı.
Herneyse ben bunun için cahillik dedim işte.
Cahillerle Tartışmaya Girmeyin; Zira Ben Hiç Yenemedim.. (Gazali) (anlatabilmişimdir inşallahBu tablo ülkenin cahil kullanıcılarla dolu olduğunu gösterir.
Ubuntu diyorum o ne program m diyor bana.
Ubuntunun hem reklam sıkıntısı var hemde dediğim gibi bizim milletimizin at gözlüklerinden dolayı sıkıntı var.
Buradan indirebilirsin Get Ubuntu | Download | UbuntuMerhabalar Webdam.
Windows'dan nefret ediyorum. Gerçekten Windows'tan harikaysa ben de yüklemek isterim. Ancak, benim bu Ubuntu'yu yüklemek için, Ubuntu'yu nereden bulacağımı ve kurulum dosyasını nasıl flash belleğe yüklemem gerektiği konusunda bilgiye ihtiyacım var. Madem Ubuntu'yu kurdunuz, size zahmet olmazsa burada benim için, nasıl yüklediğinizi paylaşırsanız memnun olurum. Çünkü daha önce bir kaç kez Pardus denemelerim oldu ve başarısızlıkla sonuçlandı, ya ben beceremedim, ya da hazırlanan versiyonda sıkıntı vardı.
Selam ve dualarımla birlikte Cenab-ı Allah'ın rahmeti, bereketi ve mağfireti üzerinize olsun inşAllah. Hayırlı ve bereketli Ramazanlar dilerim.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Merhabalar.
Benim gibi çok acemiler için Ubuntu'nun nasıl yükleneceğini örnek (flash bellekle) anlatırsanız, daha çok kullanıcısı olacağı gerçek. Örnek olarak ben kurmayı çok istiyorum ama nereden nasıl temin edip flash bellekle nasıl yükleyeceğimi bilmediğim için bilgisayarıma kuramadım.
Selam ve dualarımla.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Merhabalar Tarık Ali.
Ben de Ubuntu'yu kurmak istiyorum. Ama nereden ve nasıl temin edeceğim ile flash bellekle nasıl yükleyebileceğim konusunda bir bilgi veren olursa.
Selam ve dualarımla.
Ubuntu açık kaynak bir işletim sistemidir.Windows kadar program desteklemiyor fakat windows'daki programların ubuntuda alternatifleri var.Ubuntu Yazılım merkezinde bulabilirsin.Ayrıca oyun konusunda geride,ben her gün oyun oynarım derseniz tavsiye etmem.Ubuntu hakkında görüntü güzelliğinden başka bir bilgim yok. Ubuntu işletim sistemi program ve oyun konusunda nasıl? Windows kadar program destekliyor mu?
Diyorsun ki ben Windows da 32-64 bit konusunda çok sıkıldım inşallah ubuntu da yoktur. Abi kaç kurtar kendini ben hâlâ sıkıntıyı yaşıyorum..Bu LİNUX'ta da 32-64bit muhabbeti var mı?![]()
Yok bir tadına bakacağım MAC'te yarım tad aldım damağımda kaldı bir de LİNUX'un tadına bakayım diyorum belki onunla yola devam ederim.Diyorsun ki ben Windows da 32-64 bit konusunda çok sıkıldım inşallah ubuntu da yoktur. Abi kaç kurtar kendini ben hâlâ sıkıntıyı yaşıyorum..
Hmm bu arada mac nasıl?Yok bir tadına bakacağım MAC'te yarım tad aldım damağımda kaldı bir de LİNUX'un tadına bakayım diyorum belki onunla yola devam ederim.![]()
MAC benim bayağı hoşuma gitti bu APPLE'ı nasıl destekliyorlarsa artık.Hmm bu arada mac nasıl?
Oyun konularında bayağı kısıtlı ama tabi yine güzel oyunları da var yazılımı pek iyi bilmiyorum geçeceksen şimdiden hayırlı olsun.Tavsiyemdir.Ben kullanmadım ama benimde hoşuma gitti videolardan izlediğim kadarıyla. Yazılım veya oyun konusunda çile çektirir mi?