Jea, bilgisayarına bu scriptler yüzünden birşey olursa burada forumda paylaşır mısın?![]()
Mint geçici bir hevesmi, bir proje peşinde mi koşuluyor? Olmazsa Linux Forumda bir Mint sabit başlığı kurarız ordan çıkmayız.![]()
Ya senin Jaunty Jackalope tutkun ne olacak Jea? Aldatacak mısın? Yoksa onu geride gözü yaşlı mı bırakacaksın?
modifiye ubuntu orjinalini geçecekmi yani
hayret
Mint modifiye filan değil. Şu kelimeyi kullanıp durma ayrıca.
Nasıl ki Ubuntu Debian tabanlı bir dağıtımsa, Mint de Ubuntu tabanlı bir dağıtım.
Ortada Ubuntu olmaz ise Mint'te yalan olur... Benden söylemesi...
Bu yüzden Ubuntu bağımlılığından ayrılmayı düşünüyorlar.
Root dergisini okudum, oradan anladığıma göre modifiyeymiş gibi geldi ama çok bir bilgim yok bu konuda ayrı bir dağıtım da sayılabilir. Linux olsun da gerisi beni çok ilgilendirmiyor.
Rambo Pardus'a laf atma, delirtme benitabansız linux yapmak çok zordur
bu yüzden bi bakıma pardus u tebrk etmek gerek
ama bir şeyleri eksik yaparsanda o zaman yaptığın delikanlılık boş bir iş den farkı olmuyor
Rambo Pardus'a laf atma, delirtme beni![]()
Bu milenyum içinde olur sanırımubuntu one tık tık çalışıp,sistemdeki adres defteri-takvim ayarlar vs yedekleyip,bu kontrol centerı yüklü olarak sürdükleri ve gnome yenilendiği gün kde4-opensuse'yi satıp ubuntuya geçebilirim yeni laptop alacağım güne kadar![]()
Rambo bugün ciddiliğin üstünde, her şeyi fazla ciddiye almayiğit pardusa laf atan kim
ben pardusu övüyorum tabansız dağıtım diye
ayrıca birde kendimce eleştiri yapıyorum ki zaten bunu hak ediyor
Bir önceki yorumunda yanlış olmuş mesela, ubuntu-debian arasındaki ilişkiden çok farklı bir ilişki var mint-ubuntu arasında...
Bağımlılıktan kurtulmaları zor, çok fazla insan gücüne ihtiyaçları olacaktır ve ubuntu'nun getirdiği birçok artıdan feragat edecekleri anlamına gelecektir falan filan, uzar gider...
Ayrılamaz mı? Ayrılır, ama o zaman baştan bir daha gözden geçirmek gerekir bu mint isimli dağıtımı...
Mint Görünümlü Ubuntu, az kullanılmış.
Pardon Ubuntu tabanlı Mint. Tabanı sağlam :mrgreen:
"Linux Mint's philosophy isn't to restrict itself to free software but to prefer it over proprietary alternatives."
Eğer öyleyse Ubuntu for Human Beings anlayışı ne olacak Jea?
Ubuntu için çok gerekli olduğunu düşünmüyorum...