Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında direkt olarak kurmak değil de Virtualbox ile test edilebilir, videoda da o şekilde yapılmış, yalnız kurmadan önde doğru ekran sürücüsü kurulup kurulmadığına dikkat edilirse iyi olur.
Fena değil ama hala çok erken denemek için, Beta ve ya RC leri çıktığında denemek daha iyi.
Laptop ve netbook larda daha iyi çalışıyor ........
Kolay gelsin
---------- Post added at 11:57 ---------- Previous post was at 11:52 ----------
Tek ihtiyacınız olabilecek sürücü ekran kartınızın ki, ama onu kurmadan da makine iyi çalışıyor ise gerek yok.
Nvidia ve ATI kodlarını açmadıkları için Ubuntu onların sürücülerini kullanma kararını tamamen kullanıcının sorumlulğuna bırakmış durumda.
Zaten sistem tanımlanmamaış sürücü olduğunu uyarmaktadır kullanıcıyı, ama dediğim gibi bazı kartlarda kurulmuş olan sürücü ile sorunsuz çalışılabilmektedir.
Tekrar merhaba
en güncel günlük sürüm 23.02.2011 tarihli .iso ile Virtualbox ile bu şekilde görüniyo.
Vbox ile hali hazırda gelen compiz çalışmıyo yani, daha önceki çalışan CD ile denemelerimde çalışıyor fakat kasmalar filan oluyo hatta kilitlenmeye kadar gidiyo.
Benim kanatim nisan başında baya düzgün çalışmaya başlar, 28.04.2011 çıkış tarihini bekliyecaz artık..
Resmi ekliyemedim , grafik ekle sçeniğinde neden url şeklinde yapıldığını da anlamadım açıkçası