Twitter'de Beni 551 Kişi Izliyor

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
merhaba beni twitterde 551 kişi izliyor sizce bu 551 kişi neden izliyor ben anlayabilmiş değilim yazılarımı linklerimi mi ilgi çekici buluyolar ben 12 kişi izliyorum ama beni 551 kişi izliyor çoğu yabancı.

http://twitter.com/nostalji

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Şimdi şöyle, bir link verirsin işe yarar, o kişi alır onu retweet yapar öteki görür aynı şeyi yapar Dalga dalga yayılır.

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Şimdi şöyle, bir link verirsin işe yarar, o kişi alır onu retweet yapar öteki görür aynı şeyi yapar Dalga dalga yayılır.
anladım peki reteweet dışında izlemeye de almışlar beni o nasıl oluyor.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
İzlemeye almak çok basit bir şey. Yani ismini bi yerde görünce üstüne geliyorlar bir pencere açılıyor "follow" deyince olay bitiyor. Başka birinin profiline geçince sağ tarafta listede de görünüyorsun.

Yani biri takip etme işlemi çok kolay. Ayrıca buraya link de verdin belki birazdan ben de seni takip ederim :D

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
İzlemeye almak çok basit bir şey. Yani ismini bi yerde görünce üstüne geliyorlar bir pencere açılıyor "follow" deyince olay bitiyor. Başka birinin profiline geçince sağ tarafta listede de görünüyorsun.

Yani biri takip etme işlemi çok kolay. Ayrıca buraya link de verdin belki birazdan ben de seni takip ederim :D
takip edebilirsin sevinirim :)
takip etmek çok kolay doğru follow yazınca takip etmiş oluyor fakat 551 kişinin beni followlaması ilginç geldi bana yani takip etmesi.:)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Yani güzel şeyler retweet edilir. Sen de güzel şeyler paylaşıyorsundur olay budur :) Hem güzel bir şey bu :)

Ayrıca ben de takip ediyorum şimdi :D

elmalisoda

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23
hocam popülersin tamam anladık :D:D:D
bir izleyenimiz bile yok muhahah

nedir şu twitter neden insan bi kere bile merak edip de bakmaz ki (o insan benim) :D

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Yani güzel şeyler retweet edilir. Sen de güzel şeyler paylaşıyorsundur olay budur :) Hem güzel bir şey bu :)

Ayrıca ben de takip ediyorum şimdi :D
teşekkürler :) belkide güzeldir paylaşımlarım ben tweetdeck de chat yapar gibi yazıyorum yazılarımı sanada tavsiye ederim tweetdeck yazılımını çok güzel :)yazdıklarımı aynı anda facebook tweeteer yada farklı sosyal paylaşım ağlarına gonderebiliyorsun anahtar kelimler yada cümleler girerek anında öğrenmek istediklerini öğrebeiliyorsun tweetdeck de o an yazılanları sana alert mesaj olak bildiriyor ayrıca desktyopdan tek click le se ve video kaydı yapıp twittere gönderebiliyosun tweetdeck mükemmel bir yazılım.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
hocam popülersin tamam anladık :D:D:D
bir izleyenimiz bile yok muhahah

nedir şu twitter neden insan bi kere bile merak edip de bakmaz ki (o insan benim) :D

Vallahi ben de hiç merak etmedim taaaki bir gün google de bir şey aratıyordum otomatik tamamlama yerine twitter yazdı öyle oldu :D

Gerçi saçma buluyorum biraz ama olsun :D

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Vallahi ben de hiç merak etmedim taaaki bir gün google de bir şey aratıyordum otomatik tamamlama yerine twitter yazdı öyle oldu :D

Gerçi saçma buluyorum biraz ama olsun :D

:D:D yo dünyada popülerim türkler fazla beni izlemiyor oysaki çoğu yazımı türkçe yazıyorum :D

elmalisoda

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23
teşekkürler :) belkide güzeldir paylaşımlarım ben tweetdeck de chat yapar gibi yazıyorum yazılarımı sanada tavsiye ederim tweetdeck yazılımını çok güzel :)yazdıklarımı aynı anda facebook tweeteer yada farklı sosyal paylaşım ağlarına gonderebiliyorsun anahtar kelimler yada cümleler girerek anında öğrenmek istediklerini öğrebeiliyorsun tweetdeck de o an yazılanları sana alert mesaj olak bildiriyor ayrıca desktyopdan tek click le se ve video kaydı yapıp twittere gönderebiliyosun tweetdeck mükemmel bir yazılım.

haaahh süper anladım : ))) :w00t::w00t:

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Çok mütevazi gördüm seni, hadi bakalım :)

teşekkürler :) zaten kendim yazıp çiziyorum kendi kendime yazmamın sebebi bir gün aradığım kişileri bulacak olmam.istiyorum ki insanlar beni bulsun ben birine birşey yazınca hemen havalanıyorlar.

elmalisoda neyi takip ediyor olabilirler reklam yapıyor olabilirler mi?

Sadr-ı Cihan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Çoğu yabancı dediğine göre onların piyasanın kurtları =). onlar yazılarını twitter da paylaşırlar ve ne kadar fazla kullanıcısı olursa o kadar etkili bir gövde gösterisi yapacaktır.Genellikle onlar seni takip ederler ve sen de bir anda vay be adamı 1000 kişi takip ediyor o da beni takip ediyor diyerek sen de onu takip edersin.Adamın pek twitter a girip millet ne yazmış diye derdi yoktur =).O sadece otomatik olarak yazılarını paylaşır sitesine ziyaretçi çeker =)=)
100 kişiyi takip etse bunların 50 si geri dönse ne ala =)=)

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Çoğu yabancı dediğine göre onların piyasanın kurtları =). onlar yazılarını twitter da paylaşırlar ve ne kadar fazla kullanıcısı olursa o kadar etkili bir gövde gösterisi yapacaktır.Genellikle onlar seni takip ederler ve sen de bir anda vay be adamı 1000 kişi takip ediyor o da beni takip ediyor diyerek sen de onu takip edersin.Adamın pek twitter a girip millet ne yazmış diye derdi yoktur =).O sadece otomatik olarak yazılarını paylaşır sitesine ziyaretçi çeker =)=)
100 kişiyi takip etse bunların 50 si geri dönse ne ala =)=)

söylediklerinin hepsi doğru beni takip ederek benimde onları takip etmemi sağlamak istiyorlar bu doğru fakat benim takip ettiklerime bak tehnaz yutmaz hiçbirini takip etmiyorum beni takip eder sonra sıkılır siler o ayrı ama beni takip edenlerin reklam amaçlı olanları söylüyorum hiçbirini takip etmiyorum sadece beni takip eden türkleri takip ederim.yoksa olayın farkındayım.sende doğru yakalamışsın olayı.

Sadr-ı Cihan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
O yüzden benzer kategorideki kullanıcıları bulup onları takip etmek gerekir diye düşünüyorum.Bu yazı belki bu konuda yardımcı olabilir.

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
O yüzden benzer kategorideki kullanıcıları bulup onları takip etmek gerekir diye düşünüyorum.Bu yazı belki bu konuda yardımcı olabilir.

haklısın benim karşımda kimse yok ben kendi kendime yazıyorum tweeterde beni ekleyen eklesin bir kaç yazar ekledim burnu havada beni izlemedi sonra düşündüm beni izlemeyeni ben neden izliyorum sildim sonra

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
bende artık takipçinim abi :D her nekadar fazla girmesemde :D

Elbruz46 kim demiş :D ben ediyorum :D

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
follow özelliğini onaya tabi oalrak ayarlamazsanız bi dünya yabancı tanımadık adamlar dadanıyor :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
gördüğüm en ilginç twit'in sahibisin hocam....
"Twitter'de Beni 551 Kişi Izliyor - Sayfa 2 - SDN" ( http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./b5yYPL ) :mrgreen:

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Tehnaz ve İlker ikinizide takibe aldım...

Artık bizden kaçmayacaksınız...

---------- saat 21:21 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:17 eklenmişti ----------

Sende takiptesin Elbruz46 :laugh::thumbup1:

sağolasın :D paylaşırız.