Twitter Kapatılmıştır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rockco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kişi bazlı işleme twitter izin vermemiş.Lütfen bir öneri sun dün yapılan hareket dışında,lütfen bir tanecik ?

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Başbakan gelir, SDN yönetimine bu hakareti buradan kaldır der ve SDN yönetimi o küfürü oradan kaldırmaz ise o zaman kökten kapatma yetkisine sahip olur.

Evet, asosyal medyadır. Kabul etmeseniz de bu böyledir. Devekuşları kafasını kuma gömdüğü gibi insanlar da kafasını telefonlara gömdü.. Sonuçları işte ortada..

sen girme arkadaşım sabahtan beri karşı olduğun şeye durmadan yazıyorsun yok asosyal yok devekuşuymuş..
sen devekuşu gibi kafanı yere gömme millete de karışma. madem yasak seni etkilemedi orayı sevmiyorsun tatava yapmazsın twittera da girmezsin..

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Sırf sizle ayni görüşü taşımıyoruz diye cahil olduk, israilli olduk, gözü dönmüş olduk kara propaganda yapar olduk, cani olduk, gaddar olduk.Biz bu kadar şey oldukda siz ne oldunuz?

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Abicim yeni getirilen internet yasaklarıyla Url bazlı site yasaklama yapılacak denilmedimi ? Madem öyle madem bu kadar küfür kıyamet var ki var yok demiyoruz. Sen o adamın profilinide engellersin urlsinide yeni açtığı hesabın urlsinide engellersin.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
sen girme arkadaşım sabahtan beri karşı olduğun şeye durmadan yazıyorsun yok asosyal yok devekuşuymuş..
sen devekuşu gibi kafanı yere gömme millete de karışma. madem yasak seni etkilemedi orayı sevmiyorsun tatava yapmazsın twittera da girmezsin..

Yazılarım neden zorunuza gidiyor? Karşınızdakini susturarak mı galibiyet elde etmeye çalışıyorsunuz artık? savunacak bir şeyiniz kalmadı mı? Hani o savunduğunuz özgürlük nerede şimdi?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sırf sizle ayni görüşü taşımıyoruz diye cahil olduk, israilli olduk, gözü dönmüş olduk kara propaganda yapar olduk, cani olduk, gaddar olduk.Biz bu kadar şey oldukda siz ne oldunuz?

At gözlüklü olduk, yobaz olduk, yandaş olduk, cahil olduk, örümcek kafalı olduk, g*t kılı olduk, hırsız olduk, şakşakçı olduk daha sayayım mı?

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Yazılarım neden zorunuza gidiyor? Karşınızdakini susturarak mı galibiyet elde etmeye çalışıyorsunuz artık? savunacak bir şeyiniz kalmadı mı? Hani o savunduğunuz özgürlük nerede şimdi?

At gözlüklü olduk, yobaz olduk, yandaş olduk, cahil olduk, örümcek kafalı olduk, g*t kılı olduk, hırsız olduk, şakşakçı olduk daha sayayım mı?

sabahtan beri bızır bızır aynı şeyleri söylüyorsun.. madem o kadar karşısın girmezsin milletten sana ne...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
sabahtan beri bızır bızır aynı şeyleri söylüyorsun.. madem o kadar karşısın girmezsin milletten sana ne...

Sen de rahatça girebiliyorsun değil mi? O zaman yasaktan sana ne?

Keşke tek seferde anlasanız da tekrar etmek zorunda kalmasak..

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Abicim yeni getirilen internet yasaklarıyla Url bazlı site yasaklama yapılacak denilmedimi ? Madem öyle madem bu kadar küfür kıyamet var ki var yok demiyoruz. Sen o adamın profilinide engellersin urlsinide yeni açtığı hesabın urlsinide engellersin.
Ne dendiği çokda önemli değil malum ben öyle demedim böyle dedimcilikle yönetildiğimiz için.Kim uğraşacak onla?Tek tek.Ne gerek var.Kapat veya kapattığını zannet.Gündemde değişmeye yer arıyor zaten olsun bitsin.:)

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sen de rahatça girebiliyorsun değil mi? O zaman yasaktan sana ne?

Keşke tek seferde anlasanız da tekrar etmek zorunda kalmasak..

ben girebilirim ama giremeyenler var mı var o zaman yasak tam anlamıyla bitmemiş demektir.. daha sonra yasak gelmeyeceğini nereden bileceğim..

sevmediğin birşeyin sabahtan akşama kadar tatavasını yapmak ne kadar zekice bir davranış forumda başka konu mu yok ...

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Başbakan olsam böyle eylem yapanların direkt o meydanda kafasına sıkarım! Şimdi ki başbakan bunu yapmıyorsa nasıl diktatör?

Yapmadiklari icin meydanlari savas alanina ceviriyorlar. Amerikada oldugu gibi üzerlerine plastik mermi yagdiracaksin, bak bakalim bir daha kamu malina zarar verebiliyorlar mi.

Onu bunu bahane ederek ortaligi karistiriyorlar. Ellerinde Türk bayraklari üzerlerinde che guevara tisörtleri.. ne oldugu belirsiz kansizlar var sokaklarda. Gercek bir savas ciksa oralara kostuklari gibi kosmazlar. Allah bu memleketi karistirmak isteyenlerin tez zamanda belasini versin.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
ben girebilirim ama giremeyenler var mı var o zaman yasak tam anlamıyla bitmemiş demektir.. daha sonra yasak gelmeyeceğini nereden bileceğim..

sevmediğin birşeyin sabahtan akşama kadar tatavasını yapmak ne kadar zekice bir davranış forumda başka konu mu yok ...

herkes inandığı şey uğruna bir şeyler yapar.. sizde bu fıtrat yoksa bir şey diyemem.. benim twitter'ın kapatılmasını savunmam için bu ülkenin vatandaşı olmam yeterlidir.. kullanıp kullanmamak önemli değil..

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
herkes inandığı şey uğruna bir şeyler yapar.. sizde bu fıtrat yoksa bir şey diyemem.. benim twitter'ın kapatılmasını savunmam için bu ülkenin vatandaşı olmam yeterlidir.. kullanıp kullanmamak önemli değil..

dünya da böyle yerin dibine sokar adamı (bknz: çin,iran,kore vs. örnekleri vermeleri )...
marmarayla övünürsün yüzyılın projesi diyip göklere çıkarırsın twitterla yerin dibine girersin...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
dünya da böyle yerin dibine sokar adamı ... marmarayla övündüğün yüzyılın projesi diyip göklere çıkarken twitterla yerin dibine girersin...

Size kendi dünyanızda iyi boğulmalar.. Biz uzaya çıkıyoruz..

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hala girebiliyorsun, yasaktan sana ne diyen insanları da görmüş olduk bu vesileyle. Bak kardeşim, mesele dns değiştirip girmek değil. Mesele, muhalif yazılar yazan birileri yüzünden milyonlarca insanın en temel haklarının çiğnenmesidir. Eğer yazıları yazan hesaplarda suç teşkil eden bir unsur varsa mahkeme kararıyla kapattırırsın ama sen çıkıpta başbakanın açıklamalarının hemen ardından "kraldan çok kralcı" bir tutumla dünyanın en büyük sosyal ağlarından olan twitter'a ülke genelinde bir yasak koyarsan, burada bir sıkıntı var demektir.
Bu olayı lütfen mantık çerçevesinde yorumlayalım. Şu partici bu partici zihniyetinden çıkıp ozgürce düşünebilmeyi öğrenelim. Sansürsüz internet hepimizin hakkı!
Saygılar.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yav he he. Nasıl olsa bütün yorumlarımız da silinecek. Ne diye yoruyorsam kendimi..

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Konu Kapatılmalı, dolaylı olsa da siyaset içeriksiz mesaj göremiyoruz...

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Google Dns adresleri de engellenmiş. Buna da açıklama getirirler, gülüyoruz ağlanacak halimize.

biyoweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Twitter yasaklara ve ulke hukukuna uymadigi icin kapanmadi. Tamamen kisisel cikarlar icin kapatildi. Zaten hukuk uzun suredir tek bir zumrenin tekeline gecmisti. Bu kapatmada bunun son ornegi. Onlar icin yasaklar yasak degil, onlardan olmayanlar icin standart ozgurlukler bile yasak. Kimse kimseyi ve kendini kandirmasin twitter gibi icerigi site yonetimi tarafindan olusturulmayan ve dunyanin/ulkelerin gundemine gore spontane iceriklere gore sekillenen bir sitenin topyekun kapatilmasi kisilerin iletisim ozgurlugune, haber alma ozgurlugune, fikir alisverisinde bulunma ve dogru buldugu fikirleri yayma ozgurlugune kisaca birden fazla insan hakkina aykiridir. Karar basli basina hukuksuz bir kararken twitterda ulkedeki hukuka uysun demek gercekleri carpitmaktir. Hangi hukuk bireysel cikarlara gore birine yasaklarin gormezden gelindigi, birine ozgurluklerin bile suc sayildigi bir hukuk mu?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kafanızı şu ülkeden bi çıkarın da kim yüksekte kim yerin dibinde görün. Bilmem kaç km duble yol yapmakla yükselinmiyor.

Ben söyleyeyim 17bin km. Haa bu sadece 100'de 1'i yapılanların.
Bu arada yükselmek nasıl oluyor? Çöpleri üst üste biriktirerek mi?

my tower

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben söyleyeyim 17bin km. Haa bu sadece 100'de 1'i yapılanların.
Bu arada yükselmek nasıl oluyor? Çöpleri üst üste biriktirerek mi?

çöplerden dağ yapıp yükselmek yetmez bir de bu çöplerin kendine kendine patlayıp insan ölümlerininde olması gerekiyor böyle olursa belki çooooook yükseliriz

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] dur ben soyliyim. Gündüz vakti o bira alkol içilen yerin adı neydi onu bile bilmiyorum kadıköy de çok var. Neyse o tür yerlerde heleki ramazan ayında ayı gibi bira içmek serbest olucak önce bu şeyler normal olucak.

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
@Bloother dur ben soyliyim. Gündüz vakti o bira alkol içilen yerin adı neydi onu bile bilmiyorum kadıköy de çok var. Neyse o tür yerlerde heleki ramazan ayında ayı gibi bira içmek serbest olucak önce bu şeyler normal olucak.

İşte bu zihniyetten dolayı ilerleyemeyiz hiçbir zaman. Ramazan ayında ister oruç tutar ister tutmaz. İster su içer ister bira içer kime ne? Herkesin müslümanlığı kendine. Size ne kimin ne yaptığı? Değiştirin artık şu düşüncelerinizi.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bu haberin siyasi bir karar sonucu alınmış olması elbetteki siyasi yorumlar ve fikirleride bu başlık altında toplayacaktır adminler bunu bildiğiniz halde siyasi yorum yapanların yorumlarını sileceğinize konunun yorumlarını kapatıp sadece haber olarak verip geçmeniz daha mantıklı değil mi ??
Zaten konunun anakaynağı siyaset siz buraya yorum yapan insanlardan siyasi mesaj yazmamalarını bekliyorsunuz...

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İşte bu zihniyetten dolayı ilerleyemeyiz hiçbir zaman. Ramazan ayında ister oruç tutar ister tutmaz. İster su içer ister bira içer kime ne? Herkesin müslümanlığı kendine. Size ne kimin ne yaptığı? Değiştirin artık şu düşüncelerinizi.

Peki şöyle söyliyim. Ben bağdat caddesinde opet istasyonunda kasa da çalıştım ramazan ayında. Yetişkin , aklı başında olması gereken bi yaş araliginda ki insan geldi , 2 kilometre yol yürüdum çok susadım diyip 4 tane oruçlu çalışanın önün de suyunu içmesine ne demek lazım ? Şimdi milletin bi kısmı imansiz , bi kismi İMANLI ise çözüm ne olacak ? Saygı olacak. Buda imansizlarda yok...