Tükenir Kalem
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 2
Kişi bazlı işleme twitter izin vermemiş.Lütfen bir öneri sun dün yapılan hareket dışında,lütfen bir tanecik ?
Başbakan gelir, SDN yönetimine bu hakareti buradan kaldır der ve SDN yönetimi o küfürü oradan kaldırmaz ise o zaman kökten kapatma yetkisine sahip olur.
Evet, asosyal medyadır. Kabul etmeseniz de bu böyledir. Devekuşları kafasını kuma gömdüğü gibi insanlar da kafasını telefonlara gömdü.. Sonuçları işte ortada..
sen girme arkadaşım sabahtan beri karşı olduğun şeye durmadan yazıyorsun yok asosyal yok devekuşuymuş..
sen devekuşu gibi kafanı yere gömme millete de karışma. madem yasak seni etkilemedi orayı sevmiyorsun tatava yapmazsın twittera da girmezsin..
Sırf sizle ayni görüşü taşımıyoruz diye cahil olduk, israilli olduk, gözü dönmüş olduk kara propaganda yapar olduk, cani olduk, gaddar olduk.Biz bu kadar şey oldukda siz ne oldunuz?
Yazılarım neden zorunuza gidiyor? Karşınızdakini susturarak mı galibiyet elde etmeye çalışıyorsunuz artık? savunacak bir şeyiniz kalmadı mı? Hani o savunduğunuz özgürlük nerede şimdi?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
At gözlüklü olduk, yobaz olduk, yandaş olduk, cahil olduk, örümcek kafalı olduk, g*t kılı olduk, hırsız olduk, şakşakçı olduk daha sayayım mı?
sabahtan beri bızır bızır aynı şeyleri söylüyorsun.. madem o kadar karşısın girmezsin milletten sana ne...
Ne dendiği çokda önemli değil malum ben öyle demedim böyle dedimcilikle yönetildiğimiz için.Kim uğraşacak onla?Tek tek.Ne gerek var.Kapat veya kapattığını zannet.Gündemde değişmeye yer arıyor zaten olsun bitsin.Abicim yeni getirilen internet yasaklarıyla Url bazlı site yasaklama yapılacak denilmedimi ? Madem öyle madem bu kadar küfür kıyamet var ki var yok demiyoruz. Sen o adamın profilinide engellersin urlsinide yeni açtığı hesabın urlsinide engellersin.
Sen de rahatça girebiliyorsun değil mi? O zaman yasaktan sana ne?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Keşke tek seferde anlasanız da tekrar etmek zorunda kalmasak..
Başbakan olsam böyle eylem yapanların direkt o meydanda kafasına sıkarım! Şimdi ki başbakan bunu yapmıyorsa nasıl diktatör?
ben girebilirim ama giremeyenler var mı var o zaman yasak tam anlamıyla bitmemiş demektir.. daha sonra yasak gelmeyeceğini nereden bileceğim..
sevmediğin birşeyin sabahtan akşama kadar tatavasını yapmak ne kadar zekice bir davranış forumda başka konu mu yok ...
herkes inandığı şey uğruna bir şeyler yapar.. sizde bu fıtrat yoksa bir şey diyemem.. benim twitter'ın kapatılmasını savunmam için bu ülkenin vatandaşı olmam yeterlidir.. kullanıp kullanmamak önemli değil..
dünya da böyle yerin dibine sokar adamı ... marmarayla övündüğün yüzyılın projesi diyip göklere çıkarken twitterla yerin dibine girersin...
Hahahaha.Uzaya çıkıyormuş.Otobüs mü kalkıyor uzaya?Size iyi uçuşlar.Size kendi dünyanızda iyi boğulmalar.. Biz uzaya çıkıyoruz..
Hahahaha.Uzaya çıkıyormuş.Otobüs mü kalkıyor uzaya?Size iyi uçuşlar.
Hahahaha.Uzaya çıkıyormuş.Otobüs mü kalkıyor uzaya?Size iyi uçuşlar.
Tamam siz yüksekte kalın gene.Size tekrar iyi uçuşlar.İniş takımlarınız zeval görmesin.Ha ha ha. Twitter kapatılınca ülkenin battığını zannedenlere göre oldukça yükseklerdeyiz.![]()
Kafanızı şu ülkeden bi çıkarın da kim yüksekte kim yerin dibinde görün. Bilmem kaç km duble yol yapmakla yükselinmiyor.Ha ha ha. Twitter kapatılınca ülkenin battığını zannedenlere göre oldukça yükseklerdeyiz.![]()
Kafanızı şu ülkeden bi çıkarın da kim yüksekte kim yerin dibinde görün. Bilmem kaç km duble yol yapmakla yükselinmiyor.
Ben söyleyeyim 17bin km. Haa bu sadece 100'de 1'i yapılanların.
Bu arada yükselmek nasıl oluyor? Çöpleri üst üste biriktirerek mi?
bende twittürkü açarımTwitter kapanmıştır arkdaşlarsözünde durdu hükümet kapatıcaz dedi ve kapattı böylelikle internet sansürü için il adım atılmıştır
kontrol etmek isteyenler http://eekg.tib.gov.tr/ bakabilir
@Bloother dur ben soyliyim. Gündüz vakti o bira alkol içilen yerin adı neydi onu bile bilmiyorum kadıköy de çok var. Neyse o tür yerlerde heleki ramazan ayında ayı gibi bira içmek serbest olucak önce bu şeyler normal olucak.
İşte bu zihniyetten dolayı ilerleyemeyiz hiçbir zaman. Ramazan ayında ister oruç tutar ister tutmaz. İster su içer ister bira içer kime ne? Herkesin müslümanlığı kendine. Size ne kimin ne yaptığı? Değiştirin artık şu düşüncelerinizi.