Mert Gürboğa
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Abi giremiyoz ya güncel bir dns verin!
DNS yi unutun artık İp öncelikli yani İp baz alınarak blok yedik heralde :mrgreen:
Tek çare VPN veya Proxy az sabredin seçimlerden sonra paşa paşa açacak nasılsa![]()
Appstore u pek bilmiyorum gerçi ne var ne yok amavpn ne öneriyorsunuz program appstore da?
Kim o diyenler? İsrail, almanya, fransa, ingiltere mi?![]()
Sanırım.VPN tabiki
Bu arada laf yerine gitti sanırım![]()
![]()
TVde birşey değişeceğini sanmıyorum zaten yandaş medya kaynıyor ortalık![]()
Onlarada RTÜK kafasından ceza yazıyor zaten :confused1:yandaş olmayanlar ben söyledm zaten![]()
Hahaha.Mivitteri nasıl unuttular.Onuda kapatırlar yakındahttps://www.mviter.com/ üzerinden girebilirsiniz denedim bi sorun çıkmadı şimdilik
dünden beri burdasın yemeyi icmeyi bırakmış 48 saatdır burda her yorum yazana karşılık veriyorsun yazdığın yorumların hepsine saat aralıklarına bakıyorum hiç cıkmamışsın aslında haklı olduğunu ve doğru olduğunu düşünen adam bu kadar uğraş vermez bırakır gider hiç kimse ile muhatap olmaz inandığı şeyden dolayı doğru yolda olduğunu düşünür diğerlerini kahle almaz zamanı harcamn burda 48 saat ama ne yazıki seninki öyle değil sen bile kendine inanmıyorsun haksız olduğuna inanıyorsun doğruları görüp de kabuletmediğine inanıyorsun o yüzden cırpınıp duruyorsun kendini kabul etirmek icin cabalıyorsun kaybetmeyi hazmedemiyorsun cırpınıp duruyorsun cırpındıkca batıyorsun.
Kopyala yapıştır oh ne güzel hayatO değil de hiç düşünmüyorsunuz değil mi provokasyonlara nasıl alet olduğunuzu?
Hükümetiniz bir siteye erişimi engelliyor, elin gavur yazılımcıları çıkıp size destek veriyor. Hiç akıllanmayacaksınız değil mi? Avast çıkmış twitter'a giriş engellenemez diyor, cyberghost aynı şekilde günahını vermezken birden bire 1 yıllık lisans veriyor. Arjantinliler taaa oralardan sizin ülkenize saldırı yapıyor. Bunlar sizin babanızın oğlumu? Sizin hayrınıza mı çalışıyor sanıyorsunuz? Bunlar sizin düne kadar düşmanınız değil miydi? Bunlar sizi sömüren firmalar değil mi? Neden birden bire sizin yanınızda yer aldılar? Yav Allah aşkına düşünün, Allah aşkına düşünün bir oturun da düşünün yaa..
Vallahi üzülüyorum, billahi üzülüyorum sizin adınıza. Nasıl bu kadar körsünüz? Nasıl böyle her provokasyona alet olabiliyorsunuz? Cidden çıldırıcam. Aklım bir türlü almıyor bu halinizi. Bir sağınıza solunuza bakın. Omzunuza el koyanlara bakın bi. Allah aşkına diyorum bak. Yazıktır yaa. Günahtır..
Kopyala yapıştır oh ne güzel hayat![]()
Aynı mesajı 2 farklı sayfaya eş zamanlı yazdığını söylüyorum bişi değil
Aynı mesajı 2 farklı sayfaya eş zamanlı yazdığını söylüyorum bişi değil
Paragrafın telif hakkı sende sıkıntı yok :mrgreen:
O değil de hiç düşünmüyorsunuz değil mi provokasyonlara nasıl alet olduğunuzu?
Hükümetiniz bir siteye erişimi engelliyor, elin gavur yazılımcıları çıkıp size destek veriyor. Hiç akıllanmayacaksınız değil mi? Avast çıkmış twitter'a giriş engellenemez diyor, cyberghost aynı şekilde günahını vermezken birden bire 1 yıllık lisans veriyor. Arjantinliler taaa oralardan sizin ülkenize saldırı yapıyor. Bunlar sizin babanızın oğlumu? Sizin hayrınıza mı çalışıyor sanıyorsunuz? Bunlar sizin düne kadar düşmanınız değil miydi? Bunlar sizi sömüren firmalar değil mi? Neden birden bire sizin yanınızda yer aldılar? Yav Allah aşkına düşünün, Allah aşkına düşünün bir oturun da düşünün yaa..
Vallahi üzülüyorum, billahi üzülüyorum sizin adınıza. Nasıl bu kadar körsünüz? Nasıl böyle her provokasyona alet olabiliyorsunuz? Cidden çıldırıcam. Aklım bir türlü almıyor bu halinizi. Bir sağınıza solunuza bakın. Omzunuza el koyanlara bakın bi. Allah aşkına diyorum bak. Yazıktır yaa. Günahtır..
Twitter LobisiAmerikanin oyunları bunlar