Twitter Kapatılmıştır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rockco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
DNS yi unutun artık İp öncelikli yani İp baz alınarak blok yedik heralde :mrgreen:
Tek çare VPN veya Proxy az sabredin seçimlerden sonra paşa paşa açacak nasılsa :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Seçimlerden sonra ortalık çoook karışacak, siz hala twitter'a girmenin derdindesiniz.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Mobile de opera mini ve opera mobile(turbo özelliği aktif edin) rahat rahat giriliyor.Pc den ise zenmate anonim X ,opera tarayıcı da turbo özelliği ile yine girilebiliyor .

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Vpn kullanmak isteyenler tunnelbear kullanabilirler.google play de yorumlar olumlu ! Ayrıca Türkiye'ye önem veriyolar.

Ja.McFly

Asistan
Reaksiyon puanı
3
  • Level3: 209.244.0.3, 209.244.0.4
  • Comodo: 8.26.56.26, 8.20.247.20
  • OpenDNS: 208.67.222.222, 208.67.220.220
  • DNS Advantage: 156.154.70.1, 156.154.71.1
  • Norton ConnectSafe: 199.85.126.10, 199.85.127.10
  • GreenTeamDNS: 81.218.119.11, 209.88.198.133
  • SafeDNS: 195.46.39.39, 195.46.39.40
  • OpenNIC: 216.87.84.211, 23.90.4.6
  • Public-Root: 199.5.157.131, 208.71.35.137
  • SmartViper: 208.76.50.50, 208.76.51.51
  • Dyn: 216.146.35.35, 216.146.36.36
  • censurfridns.dk: 89.233.43.71 , 89.104.194.142
  • Hurricane Electric: 74.82.42.42, No secondary
  • puntCAT: 109.69.8.51, No secondary

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
K tunel ve V tunel siteleri hala açıkmı acaba.

sercankd

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bir teknoloji sitesinin üyeleri bir internet sitesinin kapatılmasını nasıl savunabilir arkadaş, bişey demeden bakınayım dedim giriş yapıp bir şey demeden duramadım malesef. Burası teknoloji sitesi mi yoksa mircteki islami chat sitelerine çevirmişsiniz burayı, saçma sapan atışmalar felan. 21. yüzyılda insanların kafalarındaki düşüncelere bak arkadaş. Ayrıca yok vergi vermiyomuşta bilmemneymiş, vermek zorunda mı arkadaş, adamların Türkiyede ofisi yok neyin vergisini alıyon sen, nasıl kafalar yaşıyosunuz. Kendinizi nasıl bu kadar büyük görmeyi başarıyosunuz, dünyadaki tüm insanlara sizin uymanız gerekirken onların size uyması gerektiği düşüncesini kafanızda nasıl kurabiliyorsunuz anlamıyorum. Akıl mantık sınırları içerisinde değil.

Ayrıca DNSleri çalışmayan arkadaşlar TunnelBear 28 marta kadar sınırsız vpn paketi sunuyor Türk kullanıcılara
https://www.tunnelbear.com/

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Kim o diyenler? İsrail, almanya, fransa, ingiltere mi? :)

dünden beri burdasın yemeyi icmeyi bırakmış 48 saatdır burda her yorum yazana karşılık veriyorsun yazdığın yorumların hepsine saat aralıklarına bakıyorum hiç cıkmamışsın aslında haklı olduğunu ve doğru olduğunu düşünen adam bu kadar uğraş vermez bırakır gider hiç kimse ile muhatap olmaz inandığı şeyden dolayı doğru yolda olduğunu düşünür diğerlerini kahle almaz zamanı harcamn burda 48 saat ama ne yazıki seninki öyle değil sen bile kendine inanmıyorsun haksız olduğuna inanıyorsun doğruları görüp de kabuletmediğine inanıyorsun o yüzden cırpınıp duruyorsun kendini kabul etirmek icin cabalıyorsun kaybetmeyi hazmedemiyorsun cırpınıp duruyorsun cırpındıkca batıyorsun.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
iş twitter ve youtube facebook bitmiyecek bekleyin görün sırada tvler var.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
TVde birşey değişeceğini sanmıyorum zaten yandaş medya kaynıyor ortalık :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
dünden beri burdasın yemeyi icmeyi bırakmış 48 saatdır burda her yorum yazana karşılık veriyorsun yazdığın yorumların hepsine saat aralıklarına bakıyorum hiç cıkmamışsın aslında haklı olduğunu ve doğru olduğunu düşünen adam bu kadar uğraş vermez bırakır gider hiç kimse ile muhatap olmaz inandığı şeyden dolayı doğru yolda olduğunu düşünür diğerlerini kahle almaz zamanı harcamn burda 48 saat ama ne yazıki seninki öyle değil sen bile kendine inanmıyorsun haksız olduğuna inanıyorsun doğruları görüp de kabuletmediğine inanıyorsun o yüzden cırpınıp duruyorsun kendini kabul etirmek icin cabalıyorsun kaybetmeyi hazmedemiyorsun cırpınıp duruyorsun cırpındıkca batıyorsun.

Sana oturup burda günlük ne yaptığımı anlatacak değilim. 3G var, Tapatalk var. Forum her an elimin altında.

Bana dediğin şeyi sen yap. Haklıysan sus otur madem.
Sizi gidi laf cambazları sizi. :)

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
eW58vQ.jpg

Btk'nın yayınladığı basın açıklamasında insanların aklına şu sorular takılmıyor mu?

Kimin özel hayatı ya da hayatları bütün twitter içeriğini engellemeye yetecek kadar önemli olmuş olabilir? (güçlü biri, sıradan bir durum olsa içerik gerçekten ihlal edilse twitter bunu kaldırırdı herkesin özel hayatının gizliliği önemli benim özel hayatım twitter da yayınlansa ve ben mahkemeye müracaat etsem aynı şeyler yaşansa bütün twitter'ı içeriği kaldırmadılar diye kapatırlar mıydı? Bu kişilerde olabilir tek bir kişi için değil. (bkz: delil niteliği) (bkz: insan hakları evrensel beyannamesi.)

"Vatandaşlarımızın ileride telafisi olmayacak mağduriyetlerinin engellenmesi" için denmiş. ( Nasıl bir içeriktir bu bütün vatandaşları etkiliyor? O içeriği görmeyen veya görüp de etkilenmeyip kaale almayan twitter'dan sosyal medyadan işini yürüten reklamını yapıp para kazanan vatandaşları mı düşündü acaba?)

Mahkemeler yok saymış bizi kaale almamışlar. ( Neden yok sayılmış? oradaki yasalar gereği suç sayılmıyor mu? yok sayma nedenlerini belirtmiş olmalılar.)

İyi güzel "5651" vermişsin. (Bu basın kanunu madde 8 de hangi maddeye tekabül ediyor çok daha net bir açıklama olması lazım.)

"Tedbiri" uygulanmıştır denmiş (tedbir eşittir önlem almak anlamında önlemse tdk dan aktarıyorum: "Kötü veya yanlış bir şeyi önleyecek yol" evet daha çok kötü bir şey olmamış onu engellemek için almışlar ya da bizimi düşündüler ben mi yanlış anladım. aklımız bazı konularda yetersiz kalıyor onun için önlem alınmış olabilir.)

Yurt dışı merkezli söz konusu internet sitesi( burada neden twitter kelimesinin kullanılmadığını hiç düşündünüz mü?)

Ben bu basın açıklamasını vatandaş olarak yetersiz ve alelacele yazılmış buluyorum sizin fikriniz nedir?

Basın açıklaması kaynağı: http://www.tk.gov.tr/basin_bultenleri/bb.php?ID=10776

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
O değil de hiç düşünmüyorsunuz değil mi provokasyonlara nasıl alet olduğunuzu?
Hükümetiniz bir siteye erişimi engelliyor, elin gavur yazılımcıları çıkıp size destek veriyor. Hiç akıllanmayacaksınız değil mi? Avast çıkmış twitter'a giriş engellenemez diyor, cyberghost aynı şekilde günahını vermezken birden bire 1 yıllık lisans veriyor. Arjantinliler taaa oralardan sizin ülkenize saldırı yapıyor. Bunlar sizin babanızın oğlumu? Sizin hayrınıza mı çalışıyor sanıyorsunuz? Bunlar sizin düne kadar düşmanınız değil miydi? Bunlar sizi sömüren firmalar değil mi? Neden birden bire sizin yanınızda yer aldılar? Yav Allah aşkına düşünün, Allah aşkına düşünün bir oturun da düşünün yaa..
Vallahi üzülüyorum, billahi üzülüyorum sizin adınıza. Nasıl bu kadar körsünüz? Nasıl böyle her provokasyona alet olabiliyorsunuz? Cidden çıldırıcam. Aklım bir türlü almıyor bu halinizi. Bir sağınıza solunuza bakın. Omzunuza el koyanlara bakın bi. Allah aşkına diyorum bak. Yazıktır yaa. Günahtır..

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Hükümetiniz bir siteye erişimi engelliyor, elin gavur yazılımcıları çıkıp size destek veriyor. Hiç akıllanmayacaksınız değil mi? Avast çıkmış twitter'a giriş engellenemez diyor, cyberghost aynı şekilde günahını vermezken birden bire 1 yıllık lisans veriyor. Arjantinliler taaa oralardan sizin ülkenize saldırı yapıyor. Bunlar sizin babanızın oğlumu? Sizin hayrınıza mı çalışıyor sanıyorsunuz? Bunlar sizin düne kadar düşmanınız değil miydi? Bunlar sizi sömüren firmalar değil mi? Neden birden bire sizin yanınızda yer aldılar? Yav Allah aşkına düşünün, Allah aşkına düşünün bir oturun da düşünün yaa..
Vallahi üzülüyorum, billahi üzülüyorum sizin adınıza. Nasıl bu kadar körsünüz? Nasıl böyle her provokasyona alet olabiliyorsunuz? Cidden çıldırıcam. Aklım bir türlü almıyor bu halinizi. Bir sağınıza solunuza bakın. Omzunuza el koyanlara bakın bi. Allah aşkına diyorum bak. Yazıktır yaa. Günahtır..
Kopyala yapıştır oh ne güzel hayat :P

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Aynı mesajı 2 farklı sayfaya eş zamanlı yazdığını söylüyorum bişi değil
Paragrafın telif hakkı sende sıkıntı yok :mrgreen:

Yazdığım şeyi de mi kopyalamayacağım? :) aynı konu aynı mesaj neden oturup tekrar yazayım. :) neyse sıkıntı yok..

Berk9405

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Amerikanin oyunları bunlar

okanr

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Beyler en kolayı chrome için ZenMate adında bir eklenti var onu kulanmak kur yoluna devam et ben dnsleri ve hotspotshieldi denedim işe yaramadı bu sorunu çözdü telden opera mini kullanın yasak masak dinlemiyor :D :D