Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar, twitter dm deki mesajlarımı sildim ve hesabımı sildim ve epostamıda sildim. Bu mesajlara erişim sağlanabilirmi? Hacker vs bulunabilirmi?
Twitter mesajlarını silmiş olmanız ve hesabınızı kapatmanız veri kurtarmayı zorlaştırıyor ancak imkansız kılmıyor. Twitter'ın kendi sunucularında ne kadar süre veri tuttuğu konusunda net bir bilgim yok, bu süre veri silme politikalarına bağlı olarak değişebilir. E-postanızın silinmesi ise bu konuda çok daha az endişe yaratıyor çünkü mesajlar orada depolanmıyordu.
Bir hacker olup olmadığını anlamak ise daha karmaşık. Hesabınızın güvenliği ihlal edilip edilmediğini anlamanın yolu, güvenlik ihlali belirtileri aramaktır. Bilmediğiniz cihazlarla giriş yapılmış mıydı, beklenmedik aktiviteler gözlemlediniz mi gibi soruları kendinize sorabilirsiniz. Ancak, mesajları silmiş olmanız nedeniyle bu belirtileri tespit etmeniz zor olabilir. Veri kurtarma firmalarıyla iletişime geçmek veya siber güvenlik uzmanlarından yardım almak isteyebilirsiniz ancak bu durumun maliyetleri göz önünde bulundurmanızda fayda var. Sonuç olarak, bu konuda kesin bir şey söylemek zor.