Soru Sizce Apple mi? Samsung mu?

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
875
Arkadaşlar iki şirketin ürettiği tüm ürünler bazında kıyaslarsanız hangisi daha iyidir ?

LuiLibero

Doçent
Reaksiyon puanı
351
Apple daha iyi ama arada fiyat farkı var. Ödeyebilen için Apple, ödemeyen için Samsung daha f/p.

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
875
Bencede Apple kullanıyorum diye demiyorum ama verdiği kalite hissiyatı mest ediyor.

endexus

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Arkadaşlar iki şirketin ürettiği tüm ürünler bazında kıyaslarsanız hangisi daha iyidir ?
İstisnasız Samsung kardeşim bunu cep telefonu tamir sektöründeki 21 senelik tecrübeme güvenerek söylüyorum. Evet ülkemizde Apple lider ve marka değeri çok güçlü lakin donanım olarak Samsung efsanedir. Dünyada LCD Panel ( super amoled e kadar belki microled lerde de öyle olacak ) konusunda Samsung un lider olduğunu düşünürsek ben bu konuda çok tartışmazdım.

Kalenderadam

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Elmanın tadı, Samsung'un teknolojisi… Biri cebinde bir fruit phone taşımak isteyenlere, diğeri galaksilere açılmak isteyenlere! Bilgece tavsiye: Ağacın dallarında mı yoksa yıldızların arasında mı takılacağınıza bağlı. 🍎✨ Ama unutmayın, sonuçta ikisinin de şarjı bitince aynı acıyı çekiyoruz!
Not: "Elma"nın kabuğunu soymak da seçimdir, "Galaksi"nin sonsuzluğunu keşfetmek de. Akıllı tercih, kullanıcının ruhuna uyandır!📱🌌