Arkadaşlar selamun aleylüm yayın için dizüstü pc almayı düşünüyorum 8700K-1070OC-2666ram 36gb-260gb ssd 17”3 144 hz g-sync modelli bir pc ile pubg yayını yapılabilirmi yalırısa fps değerleri nasıl olur değişir yardımcı olurmusunuz ?
8500Dizüstü modellerle yayın yapılmaz, masaüstü'ye yönelin.
Bütçeniz ne kadar?
Neden yapılmazki ?
8500
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden yapılmazki ?
Dizüstü ile masaüstü bir değil masaüstünün parçaları daha perofmranslı olur ve daha az ısınır aynı şekilde şarj sıkıntısı da var denebilir jarda kullanırsan yine daha fazla ısınır neyse.8500
Neden yapılmazki ?
Nasıl toplucam dostum ?masaüstü girince işin içine power fan falan almam lazımda onlarıda woltlarını hesaplıyorlar bu kadar bilgim var bu konuda.Donanımları gereği yapılamaz. 8500'e bir sistem toplayalım![]()
Nasıl toplucam dostum ?masaüstü girince işin içine power fan falan almam lazımda onlarıda woltlarını hesaplıyorlar bu kadar bilgim var bu konuda.
Bu sistem gerçekten iyiymiş ve rakipsiz. O monitör ile en ideal bu olacaktır.Bu sistemi öneririm. Anakartı B450M A Pro-Max ve SSD'yi 1tb bx500 yapın.
Monitör:
![]()
AOC 24" C24G1 1920x1080 1ms / 144Hz VGA / HDMI / DP FreeSync Curved Gaming Monitör | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Önerin için sağol ?Bu sistemi öneririm. Anakartı B450M A Pro-Max ve SSD'yi 1tb bx500 yapın.
Monitör:
![]()
AOC 24" C24G1 1920x1080 1ms / 144Hz VGA / HDMI / DP FreeSync Curved Gaming Monitör | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Gamegarajdan hazır bir sistem alabilirsiniz o fiyatlara.Laptopa nazaran çok daha iyi olur.Site güvenilir ben iki hafta önce aldım.Bir günde kargoladılar,beklemezsin de.Önerin için sağol ?
Nazaran derken ısınmasından dolayı performansımı acaba birde şu sistemde 9750h-2060-16gb ram 2666mhz-1.5tb ssd arasında seçseniz hangisi olur ? Bu arada çok fazla soruyorum da kusura bakmayın emin olmak istiyorum.Gamegarajdan hazır bir sistem alabilirsiniz o fiyatlara.Laptopa nazaran çok daha iyi olur.Site güvenilir ben iki hafta önce aldım.Bir günde kargoladılar,beklemezsin de.
Sana bu konuda deneyim sahibi biri olarak söyleyeyim.2 senedir Gaming laptop kullanıyordum.Laptopu satıp masaüstü aldım.Laptop kullanmak zorunda değilsen masaüstü al geç kafan rahat olsun.Gaming laptoplar genel olarak gereksiz pahalı.O bütçelere çok daha performanslı ve uzun ömürlü masaüstü alırsın.Abiler bu laptopta şansım olmazmı çünkü hareketli birisiyimde bir evde oluyorum birde ofiste (ofiste yayın yapcam inşallah) ısınma konusundada fan alsam. Ne diyorsunuz ?
Nazaran derken ısınmasından dolayı performansımı acaba birde şu sistemde 9750h-2060-16gb ram 2666mhz-1.5tb ssd arasında seçseniz hangisi olur ? Bu arada çok fazla soruyorum da kusura bakmayın emin olmak istiyorum.
Bir de ısınma konusuna gelince söylemeyi unuttum.Gaming klasmanında bir laptop alırsan ısınmada sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.Isınma olayları daha çok düşük bütçeli laptoplarda oyun oynamakta ısrar edenlerin ağzına dolanmış bir durum.Rica ederimTamamdır dostum sağol yorumun için![]()
SSD'yi çıkarıp ayrı alması daha ucuz da olabilir aslında ve işlemcisini 2700X yaparsa daha iyi olur.Bu sistemi öneririm. Anakartı B450M A Pro-Max ve SSD'yi 1tb bx500 yapın.
Monitör:
![]()