Tv Kartları

Dehcik*

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar,
malum avrupa maçlarının başlamasıyla beni bir heyecan sardı.Durum böyle olunca d-smart gerekti.Bunun içinde odaya tv alıp onada d-smart almaktansa dedim ona vericeğim parayı tv kartına verim ****
kaldırmadan izliyem maçlarını.Ancak bir arkadaşımıza sordum dedi skystar 3 var dedi 160 tl.Bende sizlere başvurayım dedim.

d-smart bağlıyabileceğim bir tv kartı varmı bildiğiniz?

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Konu Donanım Tavsiyesi bölümüne taşınmıştır.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
tv kartı ile (hangi marka olursa olsun) digiturk ve d-smart izleyemezsin. yabancı uydularda (hotbird gibi) şifresi çözülebilen kanallar var ama digiturk ve d-smart kanalları bunlara dahil değil. söz konusu kanallar genellikle yetişkin içerikli kanallar veya bazı sinema ve spor kanalları. onlar da bazen çözülüyor, bazen çözülemiyor. kanalların şifreleme sistemleri değişiyor çünkü. bunun için progdvd, dvbdream gibi yazılımlar ve bunların pluginleri var. eğer normal tv kanallarını ve bu bahsettiğim kanalları izlemek için tv kartı alacaksan sana avermedia trinity kartı tavsiye ederim. bununla hem analog hem digital hem de karasal sayısal yayınları izleyebilirsin. üçü bir arada.

AVERMEDIA TRINITY DVB-S+ DVB_T+ ANALOG+ FM TV KARTI

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bende Konuya Tam Hakim Değilim Ama Decodersiz D-smart veya Digiturk Çalışmaz . Algoritması tamamen Farklı

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşın konusundan faydalanıyormuşum gibi olacak o nedenle şimdiden kendisinden özür diliyorum ama bende tam ekran filmi tvdeki daha doğrusu uydudaki kalite ile görüntüleyebileceğim ve kayıt yapabileceğim bir tv kartı arıyorum. Fiyat olarak çok uçuk fiyatlar olmamasını rica ediyorum. Bildiğiniz ekran kartı veya marka var mı acaba?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşın konusundan faydalanıyormuşum gibi olacak o nedenle şimdiden kendisinden özür diliyorum ama bende tam ekran filmi tvdeki daha doğrusu uydudaki kalite ile görüntüleyebileceğim ve kayıt yapabileceğim bir tv kartı arıyorum. Fiyat olarak çok uçuk fiyatlar olmamasını rica ediyorum. Bildiğiniz ekran kartı veya marka var mı acaba?
piyasadaki tv kartlarının hepsi ile yayını olduğu gibi (full kalite) kayıt edebilirsin. ancak kaliteli yani dvd kalitesinde görüntü için dijital karta ve uydu bağlantısına ihtiyacın var. ha bir de kaydettiğin görüntüyü işlemek (video editing) gerek. zira özellikle dijital kartlar mpeg 2 formatında kayıt yapar. hard d,skte çok yer kaplar. onları video editing yazılımları ile divx vb biçimlere çevirip öyle saklamak gerekli.
marka istiyorsan, ben avermedia dan şaşma derim. analog, dijital farkemez.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247

piyasadaki tv kartlarının hepsi ile yayını olduğu gibi (full kalite) kayıt edebilirsin. ancak kaliteli yani dvd kalitesinde görüntü için dijital karta ve uydu bağlantısına ihtiyacın var. ha bir de kaydettiğin görüntüyü işlemek (video editing) gerek. zira özellikle dijital kartlar mpeg 2 formatında kayıt yapar. hard d,skte çok yer kaplar. onları video editing yazılımları ile divx vb biçimlere çevirip öyle saklamak gerekli.
marka istiyorsan, ben avermedia dan şaşma derim. analog, dijital farkemez.

4094-3733.2.jpg

5 yıllık kullanıcısı olarak SkyStar2 derim de başka bir şey demem :clap:
Burdan buyrun

Dehcik*

Doçent
Reaksiyon puanı
4
amacım tv izlemekten çok sadece şu avrupa maçları izlemek.Onun için araştırıyorum.Evet bende gördüm AverTv Satellite Trinity tv kartını fiyatıda makul idi.Peki ben o tv kartına d-smart bağlıyabilirmiyim.

Ve sizlerin dediklerinizden tv kartlarına s-smart yada digiturk bağlanmaz anlamını çıkartabilirmiyim.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
amacım tv izlemekten çok sadece şu avrupa maçları izlemek.Onun için araştırıyorum.Evet bende gördüm AverTv Satellite Trinity tv kartını fiyatıda makul idi.Peki ben o tv kartına d-smart bağlıyabilirmiyim.

Ve sizlerin dediklerinizden tv kartlarına s-smart yada digiturk bağlanmaz anlamını çıkartabilirmiyim.
aslında bağlanabilir. avetv trinity de smart kart takabilme özelliği var. bunun için ayrıca bir parça alıp tv kartına bağlaman gerek.
ama maalesef ülkemizdeki platformlar yani digiturk ve d-smart sadece smart kart satışı yapmıyorlar. digiturk bir ara turksat uydusundaki 8 digi kanalı için kart satıyordu. hala var mı bilmiyorum. daha çok uydu receiver kutu satıyorlar. kutusuz kart satmaya yanaşmıyorlar.
dolayısıyla yerli dijital platform seyretmen şimdilik mümkün gözükmüyor.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
4094-3733.2.jpg

5 yıllık kullanıcısı olarak SkyStar2 derim de başka bir şey demem :clap:
Burdan buyrun

Yıllardır SKYSTAR 2 kullanan biri olarak, Arkadaşa tamamen katılıyorum..

Donanım olarak SKYSTAR 2 , Yazılım olarak da PROGDVB birbirini çok güzel tamamlayan harika bir ikili oluşturuyorlar..