- Reaksiyon puanı
- 2,185
Merhaba arkadaşlar kafama tuvalette takıldı da )) tuvalet fiyatları nedir? Bu soruyu niye sorduğumu cevapları alınca söylerim..
Özel tuvalet yani paralı tuvalet fiyatları takıldı daTuvalet derken nasıl yani klozet mi diğerinin genel tuttuğu masraf mı yoksa giysi olarak tuvalet mi hangisi ?
Evet onlarda zam yaptı mi merak ediyorum?6-7 Ay önce 40bin nüfuslu ilçemizin cami tuvaletine 2 TL verdim. Son zamları yansıtırlarsa 3 TL olmuştur.
Tuvalet kağıdı, su, temizlik ürünlerine gelen zamlardan dolayı nasıl kazanıyorlar diye mi soracaksın? ?
Belki 5 TL bile geçmiştir..Son zamları yansıtırlarsa 3 TL olmuştur.
Yakın zamanda dışarıda tuvaleti gelen olmamış herhalde ? Tabi benim gibi küçük bir ilçedeysen genelde eve kadar tutabiliyorsun ?Özel tuvalet yani paralı tuvalet fiyatları takıldı da
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet onlarda zam yaptı mi merak ediyorum?
Belki 5 TL bile geçmiştir..
Yok zannetmiyorum poşete para ödememek için el arabası ile giden bir millet olduğumuzdan cevap gelmiceni tahmin ediyordumYakın zamanda dışarıda tuvaleti gelen olmamış herhalde ? Tabi benim gibi küçük bir ilçedeysen genelde eve kadar tutabiliyorsun ?
Yok tuvalet de açmadım ama aklıma geldi de ?Konuyu tuvalette mi açtın sen? ahshdhhsh
Eğer Tuvaletin Wifi desteği varsa 10 TL filan olur 5 dakkası
Benimde aklıma girdi ha. Geleceği parlak bir iş bu tuvalet işi. Hele metro önünde kabin tuvalet açarsanız 2 Ayda köşeyi dönülür.?Yok tuvalet de açmadım ama aklıma geldi de ?
Gerçekten wifi hizmeti veren var mı yoksa iyi fikirmiş
Engelli olduğum için pek dışarı çıkamıyorum o yüzden ben bilmiyorum yoksa yazardım
Tuvalet hesabı yaparak da ekonomiye bakmak istedim de?
Aynen tam da o abilere benziyon zaten ?Benimde aklıma girdi ha. Geleceği parlak bir iş bu tuvalet işi. Hele metro önünde kabin tuvalet açarsanız 2 Ayda köşeyi dönülür.?
Ne yani. Millet para kazanıyo gardaş sen o zaman git çalılığa hayde hayde meşgül etme buraları. ?Aynen tam da o abilere benziyon zaten ?
Sen aç biz geliriz yahu ?Ne yani. Millet para kazanıyo gardaş sen o zaman git çalılığa hayde hayde meşgül etme buraları. ?
Türkiye hariç her yerde aç tuvaletBenimde aklıma girdi ha. Geleceği parlak bir iş bu tuvalet işi. Hele metro önünde kabin tuvalet açarsanız 2 Ayda köşeyi dönülür.?
Şimdi o tuvalette 2 el Babci atılır. Maçı kaybeden tuvalet parasını öderEn güzeli İBB'nin. Sultanahmetin ortasında İBBWiFi ile 1 TL istediğin süre boyunca
(Tuvalette keşke abonman geçse )
Bu işe girmem ki?Şener Şen ve Kemal Sunal filmi geldi aklıma
Tuvalet işi poklu iştir (Yani temiz iş değildir, yatırım tavsiyesi değildir )
@Dertsizali hiç bulaşma o işe, o işin de ağaları dayıları vardır...
hangi camiilerde paralı oluyor? ben uzun zamandır paralı görmedim de6-7 Ay önce 40bin nüfuslu ilçemizin cami tuvaletine 2 TL verdim. Son zamları yansıtırlarsa 3 TL olmuştur.
Tuvalet kağıdı, su, temizlik ürünlerine gelen zamlardan dolayı nasıl kazanıyorlar diye mi soracaksın? ?