- Reaksiyon puanı
- 2,185
Merhaba arkadaşlar kafama tuvalette takıldı da
)) tuvalet fiyatları nedir? Bu soruyu niye sorduğumu cevapları alınca söylerim..
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Özel tuvalet yani paralı tuvalet fiyatları takıldı daTuvalet derken nasıl yani klozet mi diğerinin genel tuttuğu masraf mı yoksa giysi olarak tuvalet mi hangisi ?
Evet onlarda zam yaptı mi merak ediyorum?6-7 Ay önce 40bin nüfuslu ilçemizin cami tuvaletine 2 TL verdim. Son zamları yansıtırlarsa 3 TL olmuştur.
Tuvalet kağıdı, su, temizlik ürünlerine gelen zamlardan dolayı nasıl kazanıyorlar diye mi soracaksın? ?
Belki 5 TL bile geçmiştir..Son zamları yansıtırlarsa 3 TL olmuştur.
Yakın zamanda dışarıda tuvaleti gelen olmamış herhalde ? Tabi benim gibi küçük bir ilçedeysen genelde eve kadar tutabiliyorsun ?Özel tuvalet yani paralı tuvalet fiyatları takıldı da
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet onlarda zam yaptı mi merak ediyorum?
Belki 5 TL bile geçmiştir..
Yok zannetmiyorum poşete para ödememek için el arabası ile giden bir millet olduğumuzdan cevap gelmiceni tahmin ediyordumYakın zamanda dışarıda tuvaleti gelen olmamış herhalde ? Tabi benim gibi küçük bir ilçedeysen genelde eve kadar tutabiliyorsun ?
Yok tuvalet de açmadım ama aklıma geldi de ?Konuyu tuvalette mi açtın sen?ahshdhhsh
Eğer Tuvaletin Wifi desteği varsa 10 TL filan olur 5 dakkası
Benimde aklıma girdi ha. Geleceği parlak bir iş bu tuvalet işi. Hele metro önünde kabin tuvalet açarsanız 2 Ayda köşeyi dönülür.?Yok tuvalet de açmadım ama aklıma geldi de ?
Gerçekten wifi hizmeti veren var mı yoksa iyi fikirmiş
Engelli olduğum için pek dışarı çıkamıyorum o yüzden ben bilmiyorum yoksa yazardım
Tuvalet hesabı yaparak da ekonomiye bakmak istedim de?
Aynen tam da o abilere benziyon zaten ?Benimde aklıma girdi ha. Geleceği parlak bir iş bu tuvalet işi. Hele metro önünde kabin tuvalet açarsanız 2 Ayda köşeyi dönülür.?
Ne yani. Millet para kazanıyo gardaş sen o zaman git çalılığa hayde hayde meşgül etme buraları. ?Aynen tam da o abilere benziyon zaten ?
Sen aç biz geliriz yahu ?Ne yani. Millet para kazanıyo gardaş sen o zaman git çalılığa hayde hayde meşgül etme buraları. ?
Türkiye hariç her yerde aç tuvaletBenimde aklıma girdi ha. Geleceği parlak bir iş bu tuvalet işi. Hele metro önünde kabin tuvalet açarsanız 2 Ayda köşeyi dönülür.?
Şimdi o tuvalette 2 el Babci atılır. Maçı kaybeden tuvalet parasını öderEn güzeli İBB'nin. Sultanahmetin ortasında İBBWiFi ile 1 TL istediğin süre boyunca
(Tuvalette keşke abonman geçse)
Bu işe girmem ki?Şener Şen ve Kemal Sunal filmi geldi aklıma
Tuvalet işi poklu iştir (Yani temiz iş değildir, yatırım tavsiyesi değildir)
@Dertsizali hiç bulaşma o işe, o işin de ağaları dayıları vardır...
hangi camiilerde paralı oluyor? ben uzun zamandır paralı görmedim de6-7 Ay önce 40bin nüfuslu ilçemizin cami tuvaletine 2 TL verdim. Son zamları yansıtırlarsa 3 TL olmuştur.
Tuvalet kağıdı, su, temizlik ürünlerine gelen zamlardan dolayı nasıl kazanıyorlar diye mi soracaksın? ?