Realhas the Great_Fan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 5,146
tuttu (10 saatten fazla) Alltaki en az bir dersten kaldıTutmadı alttaki günde 10 saat pc bakıyor.
tuttu (10 saatten fazla) Alltaki en az bir dersten kaldıTutmadı alttaki günde 10 saat pc bakıyor.
Tutmadı.tuttu (10 saatten fazla) Alltaki en az bir dersten kaldı
tutmadı (mesaj sayım artmıyor) alttaki bu oyunu seviyorTutmadı.
Alttaki bu konuya sırf mesaj kasmak için mesaj yazıyor.
Tutmadı alttaki çok yalnız.tutmadı (mesaj sayım artmıyor) alttaki bu oyunu seviyor
tuttu alttakinin oyunlarda aim'i çok iyiTutmadı alttaki çok yalnız.
Tutmadı (fps oyunu kaldırıcak pcm yok) allttaki mantı seviyortuttu alttakinin oyunlarda aim'i çok iyi
tuttu gibi alttaki aç olmasa bile yemek yerTutmadı (fps oyunu kaldırıcak pcm yok) allttaki mantı seviyor
Tuttu (kilo almıyorum?) alttaki ölmek istiyortuttu gibi alttaki aç olmasa bile yemek yer
tutmadı (bende almıyorum ama almam lazım ) alttaki kendisinin yaşama isteğini arttıracak birisini arıyorTuttu (kilo almıyorum?) alttaki ölmek istiyor
Tuttu alttakinin forum adi P ile başlayip O ile bitiyor.Tuttu (kilo almıyorum?) alttaki ölmek istiyor
tutmadı (p ile başlıyor a ile bitiyor) alttaki Tarih'i seviyorTuttu alttakinin forum adi P ile başlayip O ile bitiyor.
Ultra tuttututmadı (p ile başlıyor a ile bitiyor) alttaki Tarih'i seviyor
tuttu alttaki ilk mesajını bu konuya yazdıUltra tuttu alttaki mücver sever
Tutmadı.tuttu alttaki ilk mesajını bu konuya yazdı
tuttu alttaki oyun oynarken konuya mesaj yazıyorTutmadı.
Alttaki Kendini Dünya'dan soyutlamış bir şekilde bütün gün pc-ders-yemek döngüsü içerisine girip
Vaktini kendine ayıramıyor.
Aslında oyun oynamıyorum ama hayatın kendisi artık bir oyun olduğu için tuttu.tuttu alttaki oyun oynarken konuya mesaj yazıyor
tutmadı alttaki tuttu yazacakAslında bir oyun oynamıyorum ama hayatın kendisi artık bir oyun olduğu için tuttu.
Alttaki menemeni soğansız seviyor.
Tutmadı alttakinin pp sinde porçay ve hugolanın profil fotoğraflari var.tutmadı alttaki tuttu yazacak
Tutmadı.tutmadı alttaki tuttu yazacak
tutmadı alttaki israf'ı sevmiyorTutmadı.
Alttaki Dünya'daki eşitsiz gelir dağılımını kafasına takan biri değil.
tuttu alttakinin pp'sinde padişah varTutmadı alttakinin pp sinde porçay ve hugolanın profil fotoğraflari var.
Tuttututmadı alttaki israf'ı sevmiyor
Tuttu alttaki psikopattuttu alttakinin pp'sinde padişah var
Tuttu alttaki aynı anda 2 kişiye yazıyorTuttu
Alttaki annesini seviyor.
Tuttu alttaki deliTuttu alttaki psikopat
Tuttu.Tuttu alttaki aynı anda 2 kişiye yazıyor
Tuttu alttaki deli
tutmadı veya tuttu bilmiyorum alttaki bu konuyu işlemediTuttu.
Alttaki Ankara savaşında Timur'un haksız olduğunu düşünüyor.
Bayezid, Timurun ordusu yorgunken baskin yapsa alirdi. Alttakinin mesaj kasma kaynağı bu konu.Tuttu.
Alttaki Ankara savaşında Timur'un haksız olduğunu düşünüyor.
tutmadı (mesaj sayım artmıyor) alttaki oyun indiriyorBayezid, Timurun ordusuna baskin yapsa alirdi. Alttakinin mesaj kasma kaynağı bu konu.
Tutmadı.tutmadı (mesaj sayım artmıyor) alttaki oyun indiriyor
Tutmadi alttaki mining'e mayning yerine mining diyortutmadı (mesaj sayım artmıyor) alttaki oyun indiriyor
tutmadı alttaki ne bulsa yerTutmadı.
Alttakinin en sevdiği yemekler arasında zeytinyağlı var.