Kaan_M
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1,891
Tutmadı, alttakinin rütbesinin üstünde ismi yazıyor ve onun üstünde ve ya yanında profil fotoğrafı var.Doğru ?, alttaki dorime dinliyor.
Tutmadı, alttakinin rütbesinin üstünde ismi yazıyor ve onun üstünde ve ya yanında profil fotoğrafı var.Doğru ?, alttaki dorime dinliyor.
Tuttu, alttaki Xiaomi kullanıyor.Tutmadı, alttakinin rütbesinin üstünde ismi yazıyor ve onun üstünde ve ya yanında profil fotoğrafı var.
tutmadı.Tutmadı aşağıdaki kişi forumdan nefret ediyor
Tuttu alttakinin sevgilisi yoktutmadı.
aşağıdaki teknopattada hesabı var
Anlamadım ya tüh şansa bak! Neyse üstekinin üstündekine cevap yazıyım "Tutmadı,alttakinin telefonun çift kamerası var"tutt- nvm
Tutmadı. Aşağıdakinin bilgisayarında i5 var.Anlamadım ya tüh şansa bak! Neyse üstekinin üstündekine cevap yazıyım "Tutmadı,alttakinin telefonun çift kamerası var"
Tuttu, alttaki RTX 3090 hayalleri kuruyor.Tutmadı. Alttaki konuşmaya 2 yaşında başladı.
Tutttu. Alttaki GTA 5'i en az 2 kere bitirdiTuttu, alttaki RTX 3090 hayalleri kuruyor.
tuttu alttaki tost yemekten nefret etmiyorTutttu. Alttaki GTA 5'i en az 2 kere bitirdi
tuttu. alttaki PC almak istiyor ama Dolar yüzünden alamıyor.tuttu alttaki tost yemekten nefret etmiyor
tuttu alttaki nefes alıyortuttu. alttaki PC almak istiyor ama Dolar yüzünden alamıyor.
Tutmadı, nesfesimi tutuyorum.tuttu alttaki nefes alıyor
Tutmadı Alttaki 50mbps Az internet kullanıyor.Tutmadı, nesfesimi tutuyorum.
Alttaki yks ye hazırlanıyor.
tuttu alttaki iphone kullanıyoTuttu, alttaki cs go da global olmadı
tutmadı,tutamazdatuttu alttaki iphone kullanıyo
Tutmadı, ben tam tersine kıskanıyorum, neden bizim ülkemizde yok diye. ( Çünkü diğer ülkeler para veriyor. )tutmadı,tutamazda
alttaki K-pop'tan nefret ediyor
tutmadı yazarsanız ağlarım
tutmadı,alttakinin kakası geldiTutmadı, ben tam tersine kıskanıyorum, neden bizim ülkemizde yok diye. ( Çünkü diğer ülkeler para veriyor. )
Alttaki iPhone 5S kullanıyor.
Tuttu alttaki hiç yurt dışına gitmeditutmadı,alttakinin bilgisayar alma hayali var.
tuttu,alttaki şuan telefondan mesaj yazacak.Tuttu alttaki hiç yurt dışına gitmedi
tutmadı,alttakinin bu saçma döngüye son verme planları vartuttu,alttaki şuan telefondan mesaj yazacak.
Tutmadı alttaki insantutmadı,alttakinin bu saçma döngüye son verme planları var
tuttu, alttakinin iphone 12 pro maxı varTutmadı alttaki insan
Tutmadı alttaki RTX4090 KUllanıcısıtuttu, alttakinin iphone 12 pro maxı var
tutmadı, alttaki profesörTutmadı alttaki RTX4090 KUllanıcısı
Tuttu alttaki Kumru Kuşu nun hangi kuş olduğunu biliyortutmadı, alttaki profesör