Shiffy
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Tuttu alttaki hiç gta oynamadı
Tutmadı.Aşağıdaki'nin Pc'si kötüTuttu alttaki hiç gta oynamadı
Tutmadı alttaki mobile legends oynuyorTuttu alttaki hiç gta oynamadı
tutmadı alttaki laptop kullanıyorTuttu alttaki hiç gta oynamadı
Tutmadı.Alttaki PlayStation kullanıyortutmadı alttaki laptop kullanıyor
keşke tutsaydı ama tutmadı neyse aşağıdaki vaas hayranıTutmadı.Alttaki PlayStation kullanıyor
Tuttu.Alttaki Neftlix kullanıyorkeşke tutsaydı ama tutmadı neyse aşağıdaki vaas hayranı
Tutmadı alttakinin boyu 1.80keşke tutsaydı ama tutmadı neyse aşağıdaki vaas hayranı
Tutmadı aşağıdaki oyun oynamayı seviyoTutmadı alttakinin boyu 1.80
tuttu aşağıdaki ilkokulda öğretmenine aşıktıtutmadı aşağıdaki oyun oynamayı seviyor
Tuttu Aşağıdaki meşhur erotik-korku- gerilim filmi zehirli sarmaşık film serisini hiç izlemedi...tutmadı aşağıdaki oyun oynamayı seviyor
Tuttu alttaki bisiklet sürmeyi bilmiyorTuttu Aşağıdaki meşhur erotik-korku- gerilim filmi zehirli sarmaşık film serisini hiç izlemedi...
Tutmadı.Alttaki Tv izliyor.Tuttu alttaki bisiklet sürmeyi bilmiyor
Tuttu alttaki iPhone kullanıyorTutmadı.Alttaki Tv izliyor.
tutmadı. Alttaki film izliyoTuttu alttaki iPhone kullanıyor
Tuttu.Aşağıdaki Huawei kullanıyor.Tuttu alttaki iPhone kullanıyor
Tutmadı alttaki halı sahada maç yapmayı seviyorTuttu tutacaktı piyangoyu ki bir rakam farkla kaçırdı.
Tutmadı alttaki Liseye gidiyorTuttu tutacaktı piyangoyu ki bir rakam farkla kaçırdı.
Tuttu ve ben gerçekten Huawei kullanıyorum. Nasıl bir tesadüfse. Kahin.Tuttu.Aşağıdaki Huawei kullanıyor.
Y6 mı içimden geçti ?Tuttu ve ben gerçekten Huawei kullanıyorum. Nasıl bir tesadüfse. Kahin.
Yok, Y6 değil de Huawei'yi tuttun.Y6 mı içimden geçti ?
Tutmadı aşağıdaki Ya Galatasaraylı Ya Fenerbahçeli...Düzen Bozuldu durun
Aşağıdaki Matematikten Nefret Ediyor
Tuttu seninki, ben Fenerliyim.Tutmadı aşapğıdaki Ya Galatasaraylı Ya Fenerbahçeli...
Tuttu.Aşağıdaki kitap okumayı sevmiyorTutmadı aşapğıdaki Ya Galatasaraylı Ya Fenerbahçeli...
Tutmadı Aşağıdaki Murat burçu sevmiyorTuttu.Aşağıdaki kitap okumayı sevmiyor
Tuttu da tuttu, ben pek alışkın değilimdir. Kısacası sevmem.Tuttu.Aşağıdaki kitap okumayı sevmiyor
Tutmadı aşağıdaki MOBA oyunlarından nefret ediyor.Tutmadı Aşağıdaki Murat burçu sevmiyor
Tutmadı, aşağıdaki kişi yabancı dil konuşuyor olabilir.Tutmadı aşağıdaki MOBA oyunlarından nefret ediyor.